Akrepler yol ayrımında

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor?  

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Sosyal yaşamınızda bazı durumlar gerginlik yaratabilir. Parasal kaynaklarınız, alışveriş dengeniz, gelir gider hesaplamalarınız bu dönem aktif olacak. Fazla yaptığınız ya da düşünmeden yaptığınız masraf ve harcamalar sizi biraz üzebilir. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Eş ya da ortağınız meslek ve kariyer yaşamınıza ait kararlarınızı onaylamayabilir, bu alanda çıkacak bazı gerginliklerin bağları zedelememesine dikkat edin. Yaşamınızda her alanda hangi noktada olduğunuzu göreceğiniz bir dönemdesiniz. 

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

İş ve günlük yaşamınızda bu ara sanki kendinizi saklıyor, düşüncelerinizden kimseye bahsetmek istemiyor gibisiniz. Günlük programlarınızı kimsenin bilmesini istemiyor adeta karda yürüyüp izinizi belli etmiyorsunuz... 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Yaşam enerjiniz bu dönem dışarıda değil içeride gibi. Yakıtınız sizsiniz. Varsa sevgiliniz gizemli konuşmaları sizi etkiliyor gibi. Kıskançlığın dozuna dikkat. Zira sahiplenici tavırlar ilişkide bir kriz yaşamanıza neden olabilir. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

İlişkilerinizde karşı tarafın anlaşılmaz tavırları haliyle düşüncelerinizi gizlemenize neden olurken bunun altında yatan nedeni de gizlice araştırmak isteyebilirsiniz. Ev ve ailenizin kardeşlerinizin ihtiyaçları zihninizi meşgul edebilir. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Çocuklarınız ya da varsa sevgilinizle parasal konular yüzünden fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bazılarınız kardeş yada kuzenlerine içinde kalan sözleri sarf edebilir ancak eleştiri oklarına dikkat edin.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Yeni anlaşmalar ve sözleşmeler için zihniniz üretmeye devam ediyor. Bu dönem finansal alanınıza yeni kaynaklar yaratmaya çalışacaksınız. Varsa sevgiliniz onun çevresinden ve arkadaşlarından yararlanabilirsiniz. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Hoşunuza gitmese de bazı fikirlerinizi söylemek zorunda kalabilirsiniz. Ailenizdeki kişilerin farklı kararları sizi fikirlerinizi söylemek zorunda bırakabilir. Karşınızdaki kişilere onlar hakkında ne düşündüğünüzü söyleyebilir ve yol ayrımları yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Arkanızdan yapılan konuşmalar ya da sizden saklanan sırlar bu dönem ortaya çıkacaktır. Kim dost kim düşman anlayacaksınız. Yanı sıra varsa sizin de sırlarınız ya da gizledikleriniz onlar da aydınlanacaktır. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Hedeflerinize odaklısınız. Bazı arkadaşlarınızla bu konuda fikir alışverişinde bulunabilir bazılarıyla işbirlikçi çalışmalar içinde olabilirsiniz. Özellikle para kazanmak konusunda yapacağınız hamleler risk içeren durumlar yaratabilir.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Hareketli temponuz devam ederken bu durum sizi yeni ve farklı kararları uygulama noktasına da taşıyabilir. Ancak, meslek ve kariyer yaşamınızdaki kişilerle üstlerinizle konuşurken kararlarınızı bildirirken üslubunuza dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart) 

Yaşam felsefinizi derinleştirme ihtiyacınız yüksek. Bu noktada alacağınız okült yada parapsikoloji eğitimleri size iyi gelecektir. Yüksek sezgileriniz aradığınız tüm soruların yanıtlarını bulmanıza yarayabilir.