Akrepler şartları zorlamayın

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

Koç Burcu 

(21 Mart-19 Nisan) 
22’sinde Yay’da dolunay var. Resmi iş, seyahat, eğitim veya iletişim konusu gündeminizde. Şu an mümkün olmayan şeyleri ayıklamak sizi özgürleştirecektir. Yer değiştirme gündeme gelebilir. Çevrenizdeki kişileri gözden geçirmelisiniz. 
Bir konu ailede kriz yaratabilir. İlişkide kriz yaşayabilir kiminiz. Tansiyona ve kalbinize dikkat etmeli.

İkizler Burcu 

(21Mayıs-21 Haziran) 
Yıldızlar sizi kritik bir konuda karar vermeye sevk edebilir. Ancak şartların karışık olması, inisiyatif almanızı engelleyebilir. Gizli düşmanlık, rekabet konusunda dikkatli olun. Bu durum biriyle aranızı açabilir. İlişkileri bu ara dikkatli bir şekilde yürütmeniz gerekir. Ne istediğinizi bilin veakıllı davranın. Dedikodu, tartışma vs dikkat. 

Aslan Burcu 
(23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Güneş sizi destekliyor ancak bu ara yıldızların sert etkisinden siz de nasibinizi alırsınız. Yapmak istediğiniz bir konu da engel yaşamanız mümkün. Yalnız bırakılabilirsiniz, yalnız başına hedefe yürümeyi seçmek gerekir. Bir yol ayrımında görünüyorsunuz. İyi karar vermek lazım. Kiminiz bir işten ayrılma, kiminiz bir ilişkiyi bitirebilirsiniz. 

Terazi Burcu 
(23 Eylül-22 Ekim) 

Sorunları geride bırakmak istiyorsunuz ancak acele etmemek gerek. Bir seyahat var. Aileyle bir sorunu zamana yayarak halletmek doğru olur. Para konusunda kendinizden yana olun. Önceliklerinize göre harcama yapın. İşinizde bir resmi problemi büyütmeyin, koz vermeyin kimseye. Bir yakının sağlık veya başka bir sorunu sizi de etkileyebilir. 

Yay Burcu 
(22 Kasım-21 Aralık) 

İlişkiler hassas teraziden geçiyor. Bir ilişki kriz konusu olabilir. Bunu halletmek size bağlı olmayabilir ancak olumlu tavrınız çözüm olabilir. Somut işlere odaklanın, başarılı sonuca götürmek için gayret edin. İlişkide gereksiz kıskançlığa dikkat etmek gerek. Birini yakından tanıyacaksınız. Bir iş veya bir kişiyle ilgili dönüm noktasındasınız. 

Kova Burcu 
(20 Ocak-18 Şubat) 

Bu ara sert yıldızların siz de etkisindesiniz, ancak olgun yaklaşımla krizleri aşabileceksiniz. Kiminiz bir işin sonuna gelmişsiniz.Kriz çıkar sonra rahatlama da başlar. Kiminiz ailede bir sorunla meşgulsünüz. Biriyle olası çatışma ayrılık yaratabilir. Gereksiz önyargı ve düşünceden uzak durun. İşten ayrılma düşüncesi olanlara gelişmeler hızlanabilir. 

Boğa Burcu 
(20 Nisan-20 Mayıs) 

Birden fazla işle uğraşabilir, bazı işleri elden çıkarabilirsiniz.Bir para konusu kriz doğurabilir, halletmek zorunda kalabilirsiniz. İlişkisi veya evli olanlar, eşle ortak para konusunda sorun yaşayabilir. Kiminiz ortaklık konusunda bir krizi çözmek zorunda kalabilir. Sağlığa özen göstermeli. İlişkilerde güven problemi olabilir. Bir sorunu güzel bir sonuca bağlayabilirsiniz.  

Yengeç Burcu 
(22 Haziran-22 Temmuz) 

Bu ara yıldızlar sizi dolaylı yoldan etkiler. En başta sağlığa özen göstermek gerek. Seyahatinizi erteleyebilirsiniz. Bir konuda yanlış karar verecekken, bir yakınınızın desteğiyle, yanlış yapmaktan kurtulacaksınız. İşinizde bir problemle uğraşabilirsiniz. Gizli işler ve dedikoduya dikkat. Birinin gerçek yüzünü görebilirsiniz. Para, resmi işler pürüz çıkabilir. 

Başak Burcu 
(23 Ağustos-22 Eylül) 

Gündeminiz aile, iş veya sosyal ilişkiler. Kiminiz işte birileriyle anlaşmazlık yaşayabilir, kiminiz ilişkide ve ailede. Bir konuda fevri davranmanız zarar verir size, harekete geçmeden önce düşünün. Yanlıştan dönmek gerek. Resmi bir işte başarı var. Başarınızın kıskanılması mümkün. Sağlık önemli. Ev güvenliğine dikkat. İş veya ev değişikliği gündeme girebilir. 

Akrep Burcu 
(23 Ekim-21 Kasım) 

Para, kredi, ortak iş, alacak, vergi ve sağlık. Bu konulardan biri gündemin de kriz olabilir. Biri veya bir işle bağı kesmek gerekebilir. Faydası değil zararı olan bir şeyden vazgeçmek doğru. Sağlıkla ilgilenmek iyi olur. Bir konunun kriz yaratacağını önceden görürseniz, önüne geçebilirsiniz. Şartları zorlamayın, ona göre karar verin veya zamanı bekleyin. 

Oğlak Burcu 
(22 Aralık-19 Ocak) 

Bu ara stresli yıldızlar sizi de dolaylı olarak etkileyecektir. Sağlık sorunu varsa, onu halledin. Geçmiş kökenli bir problem hayatınızı karıştırabilir. Stresin sağlığınızı bozmasına izin vermeyin. Aşk ve ilişkide her iki taraf da kendinden yana görünüyor. Birşeyler ilişkiyi tıkayabilir. Bu hafta en güzel şey, bir işi güzel bir sonuca bağlamak olabilir. 

Balık Burcu 
(19 Şubat-20 Mart)  

İş veya ailede bir krize siz de hazır olun. Çözülemeyen sorunlar su yüzüne çıkacak. Evli olan veya ilişkisi olanlar, ilişkiyi tıkayan bir sorunu görmezden gelmemek gerek, somut bir karar vermek gerek. Şartları zorlamak veya sorundan kaçmak yerine, niyetinizi belirtmeniz ve ona göre davranmanız gerekir. Gerçekleri görmek gerek.