Akrepler için eski defterleri açma zamanı

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Bu hafta gezegenler, sizin için neler söylüyor? Hangi burç aşkta aradığını buluyor, hangi burç kazancına kazanç katıyor? İşte haftalık burç raporunuz...

Koç Burcu  (21 Mart-19 Nisan) 

Parasal konularla ilgili mücadeleniz devam ederken sosyal yaşamınızda hareketleniyor. Farklı projeleriniz olabilir. Düşünceleriniz biraz geçmişe kayabilir. İç sesinizi dinleyin.

Boğa Burcu  (20 Nisan-20 Mayıs) 

Kararlı olduğunuz bu dönem meslek ve kariyer yaşamınızı yeniden canlandırmak niyetinde olabilirsiniz. İşinizde grup çalışmaları içinde olabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Kaçırdığınız bir fırsat bu dönem gelebilir. Yurtdışı seyahatleriniz artabilir. Özellikle arkadaşlarınızla yapacağınız geziler size iyi gelecektir. Hukuksal süreçlerde farklı bir yol izleyin.

Yengeç Burcu  (22 Haziran-22 Temmuz) 

Yurtdışından beklediğiniz haberler geliyor. İçinize yapacağınız yolculuktan pişman olmayacaksınız. Arkadaşlarından destek alabilirsiniz. Korktuğunuz her konudan özgürleşmelisiniz.

Aslan Burcu  (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Halledilmemiş miras, kredi gibi konular varsa onları bitirebilirsiniz. Unutulmuş borçlara dikkat edin. İlişkilerinizde iyi bir dönem başlıyor. Problemleri farklı yaklaşımla çözebilirsiniz.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Şimdi ilişkileri temize çekme zamanı. Eskiyle yeniyi kıyas yapabilirsiniz. İş yaşamınızda arkadaşlarınızla yapacağınız grup çalışmalarında yoğunluk olabilir. Farklı projeler içinde olabilirsiniz.

Terazi Burcu  (23 Eylül-22 Ekim) 

Yarım kalan konuları tamamlayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda arkadaşça tavırlar içinde olmanız bu dönem ilişkinizi daha özgür yaşamanıza neden olabilir. Birlikte arkadaş ortamlarına girebilirsiniz.

Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım) 

Eski sevgiliniz arayabilir, tekrar dönmek isteyebilirsiniz. Durumu iyice değerlendirin ve sezgilerinize güvenin. Ev ve aile yaşamında bazı koşullardan artık özgürleşmeniz gerekiyor. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Epeydir görüşmediğiniz eski okul arkadaşlarınızla haberleşebilir ve bir araya gelebilirsiniz. Elektronik aletlerinizi yenileyebilirsiniz. Ailede eski konular açılabilir, gerilseniz de bu sefer konuyu kökten çözmelisiniz.

Oğlak Burcu  (22 Aralık-19 Ocak) 

Bazılarınız arkadaşlarıyla farklı işler yaparak kazançlı bir döneme girebilir. Karşınızdaki kişiler size duygusal konuşmalar yaparak duygu sömürüsü yapabilir. Fikirlerinizi yazmak, susmaktan daha iyi gelebilir.

Kova Burcu  (20 Ocak-18 Şubat) 

Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bu dönem dış görünüşünüzü de değiştirmek isteğiniz yüksek olacaktır. Estetik operasyon yaptırmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız arkadaşlarıyla duygusal yakınlaşmalar yaşayabilir. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Kendinizi göstermek için iyi bir dönemdesiniz. İşiniz ve karakterinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki korkulardan özgürleşmek için ideal bir dönem. Çalışmalarınızda fayda sağlayabilirsiniz.