Ajanda da bu hafta

ENDER EREN

endereren@gmail.com

NEMETH QUARTET SAHNEDE ANILACAK

Nemeth Quartet, vefatının 20. yılında, Türk Beşleri’nin en genç üyesi olan Necil Kazım Akses’in tüm yaylı çalgılar dörtlülerini seslendirdiği serinin son konserinde, bestecinin Üçüncü Yaylı Çalgılar Dörtlüsü’nü seslendiriyor. Etkinlik, bugün saat 17:30’da Şerefiye Sarnıcı’nda.

‘BİR ŞEY’ TİYATRO FESTİVALİNDE

Bu yıl İKSV tarafından 23. kez düzenlenen İstanbul Tiyatro Festivali’nin programında genç performans sanatçısı Ekin Tunçeli’nin kendi kişisel yolculuğundan hareketle ve ait olduğu jenerasyona ait “bir şey”i, bir derdi; sahneye bedeniyle taşıdığı performans, yarın saat 13.00’da MSGSÜ Çağdaş Dans Anasanat Dalı Stüdyosu’nda.

DÜZENLİ DELİLİK AKBANK SANAT’TA

Akbank Sanat, farklı birçok alan ve disiplinden çağdaş sanatçıların yer aldığı “Düzenli Delilik” başlıklı uluslararası karma sergiyi sanatseverlerle buluşturuyor. 11 Ocak 2020’ye kadar açık olacak sergi, nesnelci ve rasyonalist bilginin yetersizliğini eleştiriyor ve bütünsel dünya görüşlerinin önemini ortaya çıkarıyor. 

GÖKHAN TÜRKMEN KARADENİZ’DE

Kendine özgü tarzıyla pop müziğin güçlü isimlerinden başarılı sanatçı Gökhan Türkmen, dördüncü stüdyo albümü Sessiz’deki şarkıların yanı sıra eski şarkılarının da bulunduğu geniş repertuvarıyla, bu akşam saat 20:00’de Karadeniz Teknik Üniversitesi AKM Salonu sahnesinde...

GÖKSEL İLE DOYASIYA EĞLENCE

Türk pop müziğinin kendine özgü yorumu ile en önemli kadın yorumcu ve söz yazarlarından Göksel, bu akşam 22:30’da Moda Kayıkhane Sahnesi’nde sevenleriyle buluşuyor.

CANDAN BİR GECE…

Repertuarı ile seyincisine yine unutulmaz bir gece sözü veren Candan Erçetin, bu akşam saat 21:00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak.

EDİS, 49 KİŞİLİK EKİPLE SAHNEDE

Edis, müzik kariyerinin ilk albümü “Ân” ile, geçen yıl başlattığı büyük turnesini, 1 Aralık’ta saat 20:00’de Volkswagen Arena’da 49 kişilik ekibiyle sonlandırıyor.