Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

En ilginç fikirlerini bulabileceğiniz ev dekorasyonuyla ilgili ipuçlarını, en son teknolojileri, ilginç tasarımları ve pratik uygulamaları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kalıpları yıkan Wheel

 

Kickstarter ve plak çalar kelimelerini sıklıkla yan yana görüyoruz. Kickstarter kendisine fon arayan en yeni plak çalar Wheel oldu. Diğer plak çalarlardan farklı olarak dikey olarak da çalışan Whhel’in en dikkat çeken özelliği ise cihazın ortasında bulunan parça. Bu parça sayesinde çalmayı başlatıp duraklatabilir, şarkıyı atlatabilir veya sesi açıp kısabilirsiniz.

Teslimatlarartık daha kolay

Ford, Mobile World Congress'te elektrikli ve sürücüsüz van'lar ile teslimat yapacak drone'ları tanıttı. Şirket bu çalışmasını "City of Tomorrow" projesi kapsamında hayata geçirmeyi planlıyor. "Autolivery" ismi verilen yeni teknolojide sürücüsüz van'ların içerisinde drone'lar bulunacak ve adrese varıldığında bu drone'lar havalanarak teslimatı gerçekleştirecek. 

Ateşten enerjinizi üretin

CampStove isimli kamp ocaklarıyla tanınan BioLite firması ateşten enerji elde eden ve mobil cihazlarınızı şarj etmenizi sağlayan CampStove 2 modelini tanıttı. Dilerseniz ateşinizi kuvvetlendirmek için üzerindeki fanı çalıştırabilir dilerseniz de 3 watt güce sahip USB portundan mobil cihazınızı şarj edebilirsiniz.