Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Panasonic’ten yeni led panel aydınlatma ürünleri…

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi Panasonic Eco Solutions Türkiye, sürdürülebilir ve aydınlık bir gelecek için yeni nesil teknolojiler ve ürünler geliştirmeye devam ediyor. Güçlü kuruluş, Panasonic marka LED panel aydınlatma ürünleri, farklı kullanım alanları için slim, sıva altı ve sıva üstü panellerden oluşan yeni modeller sunuyor.

DİKİŞİN YENİ EFSANESİ PFAFF PERFORMANCE ICON 

Dikiş makinelerine üstün teknoloji getiren PFAFF, şimdi dikişle profesyonel olarak ya da hobi için ilgilenen herkesi olağanüstü bir ürünle tanıştırıyor: PERFORMANCE ICON elektronik piko makinesi… Bu makineye sahipseniz; 522 adet dekoratif dikiş ve özel tasarımlarla sonsuz dekoratif dikiş olanağı, 48 mm genişliğinde maxi süsleme dekoratif dikiş, 4 yeni benzersiz ileri dikiş tekniği (dalgalı dikişler, radyan dikişler, üçlü şerit dikişler ve dantel dikişler) ile yapabilecekleriniz sınırları aşıyor. 

Sehpalar da akıllanmaya başlıyor

Mellow, geleneksel sehpa işlevinin dışında Bluetooth hoparlör, mobil şarj ünitesi görevlerini de üstleniyor. Parlatılmış ahşap yüzeyin  altında kalan hoparlör sistemine kullanıcılar Bluetooth ve 3.5 mm kulaklık girişiyle ulaşabiliyor. Mellow’un  üzerinde bulunan USB girişiyle de mobil cihazlarınızı şarj etmeniz mümkün.

Hem anne hem de eczacı

Pillo Health tarafından geliştirilen cihaz yüz tanıma sistemi, video konferans özellikleri olan ve vitaminlerinizi ya da haplarınızı ne zaman almanız gerektiğini size söyleyen kişisel bir sağlık asistanı.