Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Canlı videoları Instagram ve YouTube’da paylaşan gözlük

Acton’un geliştirdiği akıllı güneş gözlüğü “ACE Eyewear”, kullanıcının çektiği videoları Facebook, Instagram ve YouTube’dan direkt olarak paylaşabiliyor. Ürettiği elektrikli kaykaylarla ünlü Acton’un ACE Eyewear gözlükleri ise canlı video yayınlarına ait klipleri ya da çekilen fotoğrafları Facebook, Instagram ve YouTube’dan akıllı telefon uygulamasıyla birlikte paylaşmayı sağlıyor.

Modern daktilo

Geçmiş yılların klavyesi daktilo ile günümüz mekanik klavyelerini birleytiren Rymek adında bir klavye üretildi. Cherry MX tuşlarına sahip ürün, ses, görüntü ve basış hissiyatı olarak 50’lerin daktilosunu arayanlara geliyor. Kağıt bölümüne tablet ve telefon koyabileceğiniz cihaz, BT bağlantısı ile modern bir daktilo oluşturmayı başarmış. 

Fiyatı: 200 dolar.

Acil durumlarda polise ve ailenize haber veren takılar invisaWear, telefonu çantadan çıkarmanın mümkün olmadığı acil durumlarda kadınların polise, aile ve arkadaşlarına haber vermesini kolaylaştırıyor. Yeni akıllı takı ve aksesuar serisi, kullanıcıların aileleriyle, arkadaşlarıyla ya da acil durumda harekete geçmesi gereken otoritelerle anında bağlantı kurmasını sağlıyor.

Cebe sığan laptop

518.5 mm inceliğinde ve 400 gr. ağırlığında olan GPD Pocket adındaki laptop, 7 inçlik ekranı ve klavyesi ile piyasada bulabiceğiniz ve cebinize sığan tek dizüstü bilgisayar olmayı başardı. 8 gb ram ve 128 gb depolama sunan cihaz 999 dolara satılıyor.