Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Dünyanın en ilginç fikirlerini bulabileceğiniz ev dekorasyonuyla ilgili ipuçlarını, en son teknolojileri, ilginç tasarımları ve pratik uygulamaları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Çernobil’i evinizden gezmek ister misiniz?

Çernobil nükleer felaketinin etkilerini Chernobyl VR Project sayesinde evinizden çıkmadan PlayStation VR ile görmek mümkün olacak. 26 Nisan 1986 tarihinde Ukrayna Pripyat şehrinin 14.5 km. kuzeybatısında bulunan Çernobil şehrinde  konuşlu olan Çernobil Nükleer Santrali’nde gerçekleşen patlamanın ardından hayalet bir kasabaya dönen Çernobil  halen insan sağlığı için  tehlikeli bir durumda.

Segway’den akıllı ve hafif KickScooter

Elektrikli kişisel ulaşım çözümleri sağlayıcısı Segway, 1-6 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek IFA 2017’de sergileyeceği iki akıllı ve hafif Ninebot by Segway KickScooter’ı piyasaya sürerek tüketici ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

ES1 scooter modeli 20 km/saat azami sürate ve yaklaşık 25 km’lik bir menzile sahip. Ek olarak ES1, LED dijital ekran, kilitlenmeyen fren sistemi ve hız sabitleyiciye sahip.

60 saniyede salata yapan makine şaşırtacak!

Bir makinenin yaptığı sağlıklı ve taze bir salataya hayır demeyecek kişileri kuşkusuz şekilde sevindirecek robot yolda...

Öğlen yemeğinde ne yiyeceğini bilemeyen sıkılmış ofis çalışanlarına harika bir ürün geliyor. Chowbotics firmasının tasarladığı Sally ismindeki salata makinesi size ağzınıza layık bir salata yapacak. Makinenin ekranından ya karışık salata veya istediğiniz malzemeleri seçin, ölçün biçsin ve 60 saniyede salatanız hazır.

Çocuklar için akıllı saat geliyor!

Akıllı saatler, yetişkinlerin olduğu kadar çocukların da ilgisini çeken ürünler arasında yer alıyor. Bu ihtiyacı gören Qualcomm, çocuklar için akıllı saat konseptine uygun Snapdragon Wear 2500 platformunu duyurdu!

Geçtiğimiz dönemlerde Snapdragon Wear 2100 platformu ile çocuklar için akıllı saat modellerine uygun işlemciler üreten Qualcomm, bu ürün gamını daha gelişmiş özellikler ile güncelleyecek olan Snapdragon Wear 2500 platformunu duyurdu.