Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

YETİŞKİNLERİN YENİ FAVORİSİ BU SCOOTER!

Artık yabancı ülkelerde sokaklarda çocuklardan başka scooter’a binen insanlar görürseniz şaşırmayın. Çünkü bu scooter’larla dolaşmak yürümekten daha keyifli hale geldi. Archos’un ‘Citee Connect’ adındaki Android’li  bu elektrikli scooter’ının pek çok marifeti var. Direksiyon kısmındaki akıllı telefona benzeyen cihazın 3G bağlantısı, Google haritası ve hız göstergesi mevcut. Ayrıca ne kadar yol yaptığınızı ve motorunuzun pil ömrünü de gösteriyor. 

‘KONUŞAN’ GÖZLÜKLERLE TANIŞIN: BOSE AR

Bose AR gözlükler, baktığınız şeyi algılayarak size sesini de dinletiyor. Diyelim ki, tarihi bir heykele bakıyorsunuz, örneğin Bu Romalı Brütüs olsun. Gözlükler Brütüs’ün en ünlü konuşmasını size dinletmeye başlıyor. Ya da örneğin, havaalanındasınız ve uçağınızı kaçırmak üzeresiniz. Bose gitmeniz gereken kapı numarasını size söylüyor. Bunun gibi daha pek çok örnek mevcut.

GİYİLEBİLİR 360 DERECE KAMERASI: FITT 360

Artık günlerinizi 360 derece görüntülerle paylaşmak isterseniz önerimiz, FITT360. Kablosuz kullanılabiliyor ve su geçirme gibi bir derdi yok.  90 dakikaya kadar etrafınızdaki görüntüleri yakalayabiliyor. Koşarken, tırmanırken, suda gezinirken, manzara seyrederken FITT 360’la sıra dışı fotoğraflar çekebilirsiniz.