Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Viko’dan gecikmeli anahtar

VİKO’nun Artline Serisi Novella S modeli, bunun en önemli göstergelerinden… Elinizi hisseden Novella S, gecikmeli anahtar özelliği ve dokunmatik fonksiyonu ile dikkat çekiyor. Düğme yüzeyine kısa süreli temas ile gecikmeli anahtar fonksiyonuna geçiş yapılıyor.  Bu özellik sayesinde ışıklar, kapatıldıktan 6 saniye sonra sönüyor ve size odadan çıkana kadar zaman kazandırıyor.

Akıllı Yüzük: Smarty Ring

Indiegogo üzerinden lansmanı yapılan Akıllı Yüzük projesi, giyilebilir teknoloji cihazlarını mücevher dünyasına entegre etme konusunda iddialı görünüyor. Akıllı telefon kullanıcılarının, bir gün içerisinde telefonlarını ortalama 150 kez kontrol ettiği bulgusundan ilham alınarak tasarlanan cihaz, bunu % 60 oranında azaltmayı amaçlıyor.Kullanıcılar, 13 mm. çapında paslanmaz çelikten üretilen yüzüğün kavisli LED ekranında, akıllı telefonlarındaki rutin bildirimleri kontrol edebiliyor. 

Yakıt tüketimini saatten öğren

Nissan Nismo Akıllı Saat, otomobilinizin ortalama hız ve yakıt verilerinin yanı sıra sizin biyometrik verilerinizi de hesaplayarak performans ölçümü yapıyor. Popüler otomobil markası Nissan da araç ve sürücü arasındaki iletişimi sağlamak için geliştirdiği akıllı saat ile bu rekabete katıldı. Nissan Nismo Watch olarak adlandırılan saatin Frankfurt Motor Gösterileri’nde tanıtılmasıyla Nissan da giyilebilir teknoloji dünyasında adım atmış oldu.