Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Dünyanın en ilginç fikirlerini bulabileceğiniz ev dekorasyonuyla ilgili ipuçlarını, en son teknolojileri, ilginç tasarımları ve pratik uygulamaları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Tesla ilk solar çatı kurumlarını tamamladı

Tesla’nın geçtiğimiz Ekim ayında tanıttığı bir diğer yenilikçi ürünü olan ve ömür boyu garanti sunan solar çatılarının ilk kurumları tamamlandı. Metrekaresi 21 dolardan satılan bu çatı güneş enerjisini depolayarak elektrik faturalarından tasarruf etmemizi sağlıyor ve minimalize edilmiş yapısıyla çok yer kaplayan güneş panellerine oranla daha güzel bir görüntü sunuyor.Aynı Tesla Model 3’te olduğu gibi, ilk kurulumları Tesla çalışanlarının evine yapıldı. Bu aynı zamanda yapılan ürünün test edilebilmesini de sağlayan stratejik bir hareket.

Tablo gibi televizyon Samsung The Frame satışta

Samsung Electronics, tasarımıyla öne çıkan The Frame TV Serisini Türkiye’de satışa sundu. Şık bir tasarıma sahip olan cihaz, 55 ve 65 inç ekran ölçüleriyle sunuluyor. Cihazda, ekranı yağlı boya tablolardan kişisel fotoğraf kitaplığına kadar geniş yelpazede seçkin sanat eserleri gösteren bir çerçeveye dönüştüren “Art Mode” (Sanat Modu) özelliği bulunuyor. Böylece TV, UHD kalitesinde görüntüler sunuyor ve kapatıldığında kişiye özel düzenlenebilen bir sanat eserine önüşüyor.

Tüm iklimlendirme sistemleri kontrolünüzde…

Panasonic, Thea IQ otomasyon ürünleri ile hayatı kolaylaştıran yenilikler sunmaya devam ediyor. Tüm mekanlarda iklimlendirme sistemlerinin kontrolünü sağlayan KNX Termostat Çözümleri ile yaşam alanlarına konfor getiriyor. İklimlendirme çözümlerine ister ev ister ofis olsun tüm yaşam alanlarında büyük ihtiyaç duyuluyor. Bulunduğunuz 

ortamın daima istediğiniz ısıda kalması için de termostat çözümleri etkili oluyor.

Apple uyumlu işitme cihazları geliştiriyor

Günümüzde teknoloji ve inovasyon, fiziksel engelli insanların da teknolojilerden sonuna kadar faydalanmasını sağlıyor. HApple, Cochlear firmasıyla birleşerek Apple ürünleriyle uyumlu işitme cihazlarını geliştirmeye başladı. Bu inovasyon, duyma duyusu zayıf olan insanları dünyaya tam anlamıyla bağlayacak. Bu implantta  Nucleus 7 ses işlemcisi kullanılacak ve Bluetooth teknolojisiyle bütün Apple cihazlarına kablosuz bağlantı sağlanacak.