Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Dünyanın en ilginç fikirlerini bulabileceğiniz ev dekorasyonuyla ilgili ipuçlarını, en son teknolojileri, ilginç tasarımları ve pratik uygulamaları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

3 saniyede geçici dövmeler yapan yazıcı Prinker

Artık istediğiniz geçici dövmeyi yapmak için yalnızca 3 saniye yeterli. Prinker adlı yazıcı mobil uygulamayla çalışıyor ve hazır tasarımları barındırıyor. Bu yazıcıyı özel kılan özelliklerden birisi ise kendi tasarımlarınızı yapmanıza da olanak sağlıyor. Yapılan dövmeler en fazla 3 gün kalabiliyor. Yaptığınız dövmeyi beğenmediğiniz takdirde sabunla yıkayarak silmeniz mümkün. 

Atari’nin yeni konsolu ataribox ortaya çıktı

Atari yeni konsolu ataribox modelini çıkaracağını sitesinden duyurdu ve ilk görsellerini hayranlarıyla Mail’den paylaştı. Ortada ayrıntılı bilgilere sahip olmamamıza rağmen ataribox hakkında şimdilik bildiklerimiz şunlar; Atari, yeni ve eski klasik oyunlara sahip olacak Ağaç rengi ve siyah-kırmızı olarak 2 farklı renk seçeneği ile gelec Cihaz 4 USB, 1 HDMI ve 1 SD kart girişine sahip olacak.

Gerçeğiyle aynı görevi görebiliyor

İsviçre’deki bir grup araştırmacı 3 boyutlu yazıcıdan ürettiği kalp ile gerçek kalp hareketlerini gerçekleştirebildi. Dış maddenin esnek olması ve içindeki mekanizmayla, gerçek kalpteki pompa görevini görerek sıvı alışverişini sağlayabiliyor. Üretilen kalp, 390 gr ağırlığında ve insan kalbiyle aynı büyüklükte.Şu an için test aşamasında olan kalbin ne zaman cerrahi operasyonlarla kullanılacağı ise henüz açıklanmadı.

Evcil hayvanlara özel takip cihazı Türkiye’de

Evcil hayvanlarınızın kaybolmasından endişeleniyorsanız bugünkü paylaşacağımız haber ilginizi çekebilir. Alcatel’in Move Track adını verdiği takip cihazı, evcil hayvanlarınızın güvende olmasına imkan tanıyor. 2 saat şarjla 3 gün çalışabilen GPS takip cihazı, evcil hayvan tasmalarına kolayca takılabiliyor. Özel mobil uygulamasıyla kullanıcılara sanal bir güvenlik çiti oluşturma imkanı veren Alcatel Move Track, evcil hayvanlar söz konusu çitin dışına çıktığı anda sahipleri 

anlık bildirimle uyarıyor.