Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Hem sırt çantası hem de masaüstü bilgisayar

HP’nin VR kullanıcıları için sunduğu sırt çantası şeklindeki bilgisayarı HP’nin yeni markası Omen’in sihirli dokunuşları ile önemli bir değişim yaşadı.OMEN X VR Sırt Çantası PC isimli bu cihaz kullanıcıların VR deneyimini artırmak adına sırt çantası şeklinde kullanım imkanı sunuyor. Kullanıcılar kablolardan kurtulduğu için VR deneyiminin daha üste çıkması hedefleniyor. Bu bilgisayar için geliştirilen dock sayesinde cihazı geleneksel masaüstü gibi kullanmak mümkün hale geliyor.

Mophie’den fark yaratan taşınabilir şarj aleti

Mophie, daha uzun batarya ömrü arayan iPhone 7 ve Galaxy S8 sahiplerini mutlu edecek powerstation mini isimli taşınabilir güç ünitesini ortaya çıkardı.Powerstation mini manyetik yapısı sayesinde Mophie’nin iPhone 6&7 (Plus modelleri de dahil) ve Galaxy S7&S8 modelleri için sunduğu charge force ve juice pack kılıflarıyla uyumlu şekilde çalışıyor. Kılıfa manyetik olarak bağlanan 3000 mAh gücündeki bu güç ünitesi kablosuz olarak telefonun şarj edilmesini sağlıyor.

Affinity Photo, iPad’lere geliyor

Yaklaşık iki yıl önce Mac platformu için duyurulan Photoshop alternatifi Affinity Photo, iPad’lere geliyor. WWDC17 etkinliğinde duyurulan uygulama, profesyonel bir fotoğraf düzenleme aracı olarak karşımıza çıkıyor. Fotoğraf düzenleme işlemini yeniden tanımlayan Affinity Photo’nun ödüllü masaüstü versiyonuyla aynı şekilde geliştirildiği belirtiliyor.