Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Dünyanın en ilginç fikirlerini bulabileceğiniz ev dekorasyonuyla ilgili ipuçlarını, en son teknolojileri, ilginç tasarımları ve pratik uygulamaları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ünlü otomobil üreticisi 

Volvo ve Uber yolculukları lüks restorandaymış gibi hissettiren bir işbirliğine imza attı. Tokyo’da yer alan All-Star Restaurant isimli restoran ve Uber’in UberEats servisinin birleşimiyle ortaya çıkan hizmette, Uber ile Volvo XC90 ile yolculuklarını gerçekleştiren müşteriler bu lüks restoranın yemeklerini yolculuk sırasında yiyebilecek. 14 Mart’ta Tokyo’da başlayan bu hizmette yolcuların Uber ile gerçekeleştirecekleri yolculukları ve yiyeceği yemekleri önceden belirlemesi yeterli. 

Ürünlerinizi herkesten farklı sergileyin

Evinizde duran aksesuarları veya iş yerinizde sattığınız ürünleri herkesten farklı şekilde sergilemek ister misiniz? Kickstarter’da karşımıza çıkan Levitating X isimli proje tam bu isteğinize cevap veriyor. Sergilemek istediğiniz ürünü havada tutan ve kendi etrafında dönmesini sağlayan bu projede elektromanyetik bir sistem kullanılmış.Bu nedenle Levitating X ile sergileyebileceğiniz nesnelerin büyüklüğü ve ağırlığı konusunda dikkatli olmanız gerekli.

Aracımı nereye park ettim? Google'a sor! 

Uygulamanın yeni özelliği aracını nereye park ettiğini hatırlamakta zorlanan sürücüler için hayat kurtaracak türden. Uygulamanın Android'de bulunan son beta sürümünde aracınızı park ettikten sonra küçük mavi noktaya dokunarak 

bulunduğunuz yeri hatırlatıcılara kaydedebilirsiniz. Aynı zamanda aracınızı park ettiğiniz zamanı da notta belirterek ne kadar süre park halinde kaldığınızı da hesaplayabilirsiniz. 

Hum Rider ile trafik derdinden kurtulun

Elon Musk trafik probleminden kurtuluş için tünellerin kurtarıcı olduğundan bahsetse de Hum Rider isimli bu sistem kullanıcıların trafikte sıkışıp kalma problemini ortadan kaldıracak gibi. Hum Rider projesi aslında Thinkmodo tarafından gerçekleştirilen bir virali. Şimdilik sadece 1 adet üretilen Hum Rider sadece bu reklamda kullanıldı. Otomobilin alt kısmına yerleştirilen jenaratör ve hidrolik sistemi ile çalışan sistem otomobilin ağırlığını önemli ölçüde artırmış. Mekanizmanın yerleştirildi Jeep Grand Cherokee’nin ağırlığı yaklaşık 4 tona ulaşmış.