Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Dünyanın en ilginç fikirlerini bulabileceğiniz ev dekorasyonuyla ilgili ipuçlarını, en son teknolojileri, ilginç tasarımları ve pratik uygulamaları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Müziğinizi üzerinize giymenin yolu: Polk Boom Bit

“Müziği dışarı vermek mi? Yabancıların dinlediklerimi duymasını istemiyorum” diye düşünüyorsanız bu cihaz size göre değil. Ancak spor yaparken kullanabileceğiniz pratik bir hoparlör arıyorsanız, karşınızda: Polk Boom Bit, çantanızın kayışına klipsleniyor. Telefon hoparlörünüzü de kullanmak bir alternatif olabilir ancak Bit kıyafetlerinize de klipleniyor ve bu sayede telefonunuzu bırakabiliyorsunuz. Bluetooth hoparlör olduğu için aramalarınızı da cevaplandırabiliyorsunuz.

Kalp ritminizi başınızdan ölçen fitness takipçisi: MOOV HR

MOOV HR özel olarak tasarlanmış bir kafa bandı. Yüzme bonesi versiyonu da var. Optik kalp ritmi sensörü bu sayede başınızdan kalp ritminizi ve değişiklikleri ölçüyor. Eğer bir sabah koşuyor ancak bir ay boyunca bir daha hiçbir şey yapmıyorsanız cihaz bunu da anlayıp gösteriyor. MOOV HR akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz, bir spor koçu gibi çalışan uygulamasıyla geliyor. Böylece verilerinizi anlık olarak takip edebiliyorsunuz. 

360 derece gözlükler arkanızı görme imkânı veriyor

Öğretmenlerimiz kafalarının arka kısmında da gözleri olduklarını ve her şeyden haberdar olduklarını iddia ederlerdi. Şimdi buna gerçekten sahip olabilirler. Bunu sağlayan şey ise ORBI Prime ismindeki bu güneş gözlükleri… Öğretmenlerin sınıfta bunu takmasını çok fütüristik bulmuş olabilirsiniz. Öğretmenler de bu gözlükler sayesinde 1080p video kaydı yapabilecekler. ORBI Prime gözlükler sayesinde dileyen herkes çok kolay bir şekilde 360 derece videolar 

ve görüntüler kaydedebiliyor olacak.