Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

MagicBridge, Magic Trackpad ve Keyboard’u bir araya getiriyor

Apple’ın Magic Trackpad 2 ve Magic Keyboard bu ürün ile bir araya geliyor. Özellikle bilgisayar ekranından uzakta 

çalışanlar için “klavyeyle fareyi nereye koysam?” sorusu bu aksesuarla son bulabilir. Tasarımı sayesinde sağ-sol yerleşim seçeneği sunan MagicBridge ayrıca Lightning portu da kapamıyor.

Yıkanabilen akıllı telefon

Hijyen takıntısı olanların teknolojik aletlerini temizlemek için birbirinden farklı çözümler bulduğunu biliyoruz. Peki bu temizliği "su ve sabun kullanarak" yapmak  nasıl olurdu? Kyocrea’nın 2015 yılında tanıttığı DIGNO rafre isimli telefonla su ve sabunla telefonu yıkamak mümkün hale gelmişti. Marka şimdi de bu modelin yeni versiyonunu pazara sundu. 5 inç HD ekran, Android 7.0  Nougat işletim sistem,, 2 GB RAM ve 3000 mAH bataryaya sahip olan modelin teknik özellikleri çok dikkat çekmese de yıkanabilir olması cihazın en önemli özelliği.

Hoverboard üreticisinden ilginç tasarımlı yeni scooter

Hoverboard büyük bir akım yaratarak dünyanın peşinde koştuğu cihazlardan biri olsa da herkesin çılgınlığı bitti ve yanma gibi olayların meydana gelmesi sebebiyle de hoverboard'ların çoğu rafa kaldırıldı. Solowheel ve Hovertrax'ın 

arkasında bulunan şirket Inventist ve hoverboard'ların arkasındaki isim Shane Chen, Kickstarter'a geri dönerek Solowheel Iota isimli yeni scooter'ını tanıttı. İki yanında pedalı bulunan bu cihazın ortasında da motoru yer alıyor.