Ağımıza takılanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Plakları dijital çağa taşıyan pikap

Yeni bir gün ve yeni bir çılgın pikap konsepti… Üreticileri tarafından ilk akıllı pikap olarak tanımlanan Love bir pikap ancak telefon ve hoparlörlerinizle Bluetooth ve Wi-Fi aracılığıyla bağlantı kuruyor. Love ayrıca modern müzik cihazlarında olduğu gibi, oynatma, durdurma, şarkıyı atlama, şarkıyı tekrar oynatma ve ses kontrolleri de sunuyor.

Çöpleriniz gübreye dönüşsün

Dünyaya güzel katkılar sağlayacak pek çok projeyle karşılaşmak mümkün. Bunlardan biri de yiyecek artıklarınızı 24 saat içinde gübreye dönüştüren bir çöp kutusu… Zero Food Rycler isimli bu zarif tasarımlı çöp kutusu, indiegogo üzerinde hedefi olan 50 bin doları aşıp 340 bin dolara yaklaştı. Yiyecek artıklarınızı bu çöpe attığınızda size 24 saat sonra gübre olarak alabiliyorsunuz. Ardından bu gübreyi bitkilerinize dökebilirsiniz. Cihazın akıllı telefon uygulaması üzerindense tüm süreci takip edebilir ve yeni filtre takma zamanını görüntüleyebilirsiniz.

Tüm cihazlara erişim daha kolay!

Logitech, aynı anda bilgisayar, akıllı telefon ve tabletle kullanılabilen, tam donanımlı Logitech® MK850 Performance Kablosuz Klavye ve Mouse Seti’ni teknoloji meraklılarının beğenisine sunuyor. Easy-Switch® teknolojisine sahip ürünler, bir tuşa dokunarak üç cihaz arasında kolayca geçiş yapma imkânı tanıyor. Yeni Logitech DuoLink yazılımıyla çalışan MK850 Klavye ve Mouse Seti’nin yastıklı avuç içi desteği, bileği yormayan 

rahat bir yazım pozisyonu sağlarken, klavyenin ayarlanabilir ayakları farklı kullanım yüksekliklerine olanak tanıyor.