Ağımıza takılanlar

ENDER EREN
endereren@gmail.com

Dünyanın en ilginç fikirlerini bulabileceğiniz ev dekorasyonuyla ilgili ipuçlarını, en son teknolojileri, ilginç tasarımları ve pratik uygulamaları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hem bisiklet hem scooter: SwiftyAir MK 2

Sizleri İngiliz üretimi SwiftyAIR’in son versiyonuyla tanıştıralım: SwiftyAIR MK 2. Bu scooter 16 inç tekerleklere 
sahip. Her zaman son sürat gitmek istemeyeceğiniz için bir de V-type freni var. Alüminyum gövdeye sahip 
bu araç yalnızca 8.3 kg ağırlığında. Eğer kafanızdan “bu scooter yetişkinler için mi?” gibi bir soru geçiyorsa hemen açıklayalım. Evet, yetişkinler için…150 kilograma kadar ağırlık taşıyabiliyor.

Mobil cihazları şarj edebilen suya dayanıklı hoparlör

Ses sistemleri üreticisi Braven, yeni kablosuz hoparlörünü tanıttı. Braven 405 HD olarak adlandırılan hoparlör, IPX7 sertifikasıyla suya karşı mukavemet gösteriyor. Plajda veya havuzda rahatlıkla kullanılabilen hoparlör ufak bir 
boyuta sahip olsa da HD ses kalitesi sunuyor.

Süper kahramanlar kışa hazır
Fun.com sitesinin çocuklar için ürettiği montlar ise tasarımları sayesinde daha önce üretilen tekstil ürünlerinden oldukça farklı. Örneğin Hulk desenli montta dev eldivenler bulunuyor. Iron Man, Hulk, Captain America, Batmandesenli montları satın almak isteyen yetişkinlere ise kötü bir haberimiz var. Tüm montlar sadece çocuklara uygun ölçülerde üretilmiş.

Akıllı telefondan baskı alabilen 3D yazıcı
İlk kez garajlarında tasarladıkları R1 modeli 3D yazıcılarıyla adından söz ettiren Robo ekibi, aradan geçen üç yılın ardından, geliştirdikleri iki yeni 3D yazıcı modelini tanıttı. Şık tasarımları ve gelişmiş yetenekleriyle dikkat çeken Robo R2 ve Robo C2 Kickstarter’da destek topluyor.