Ağımıza Takılanlar

North Face hayatınızı düzene sokacak çantasını tanıttı

İş hayatında artan mobilitenin bir dezavantajı yanımızda taşıdığımız cihazların çok olması. En basitinden not defteriniz, laptopunuz ve şarj aleti bunların başında geliyor. Bu cihazları yanınızda rahatça taşımak isterseniz sırt çantaları en büyük kurtarıcı oluyor. Ünlü outdoor markası The North Face geliştirdiği sırt çantasıyla kullanışlılığı bir adım ileri taşıyor. Access Pack isimli çantanın içine ulaşmak isterseniz üst kısımda bulunan tuşa basmanız gerekli. Tuşa basıp mekanizma devreye girdiğinde çok geniş yükleme alanı elde ediyorsunuz. Bu sayede çantanın içinde bulunan gözlere eşyalarınızı rahatlıkla yerleştirebilirsiniz.

Samsung Gear VR için önemli değişiklikler planlıyor

San Francisco’da düzenlenen Samsung’un geliştirici konferansında Samsung’un sanal gerçeklikte yeni bir adım atacağının sinyalleri verildi. Samsung’un yazılım bölümünün başında bulunan Injong Rhee’nin yaptığı açıklamaya göre Samsung yeni Gear VR’da mobil telefona ihtiyaç olmayacak. Samsung’un sanal gerçeklikle ilgili tek hareketi bu değil. Sanal gerçekliğin bir diğer adımı olan sanal gerçeklik kamerası Gear 360’ı ise 29 Nisan’dan itibaren belirli ülkelerde satışa sunmaya başlayacak. 

SINGER çektiğiniz fotoğrafları kumaşa aktarsın

Singer yenilikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Singer’in LEGACY SE 300 modeli ile artık fotoğrafını çektiğiniz her şeyi, kumaşların üzerine aktarabilirsiniz.Bu muhteşem teknoloji ile cep telefonunuz ya da fotoğraf makineniz ile çektiğiniz her kareyi 30 dakika ile 1 saat içinde kumaş üzerine işleyerek zevkinize uygun tişört ya da yastıklar hazırlayabilirsiniz.