Ağımıza Takılanlar

Rahatlık, güvenle buluşuyor

Aracınızdan telefonunuza, dizüstü bilgisayarınızdan evinize, hatta ve hatta internet sitelerinizdeki hesaplarınıza kadar her şeyinizi bir tek cihazla pratik bir şekilde kilitleyip açmak istemez misiniz? Everykey adlı cihaz, anahtar kullanımını veya şifre hatırlama gerekliliğini ortadan kaldırmasıyla tam da bu basitliğe talip.Everykey ile size ait bir cihaza yeteri kadar yaklaştığınız anda, hiçbir şifre girişi yapmadan cihazınıza erişim sağlayabiliyorsunuz. Cihazdan uzaklaştığınızda ise cihazınız otomatik olarak tekrar kilitleniyor. Bir internet sitesine ilk defa bir hesap açtığınızda, Everykey size rassal olarak güvenli bir şifre yaratıyor. 

Oyun tanrılarının aşkına!

Japon teknoloji markası Sony, PS4 oyunlarının artık PC ve Mac üzerinden oynanabileceğini açıkladı. Sony Playstation konsollarına önceki gün 3.50 güncellemesi geldi. Sony, bu güncellemeyle ‘Uzaktan Oynatma’ özelliğini getirdi. Bu yansıtma özelliği, PS4 oyunlarının PC veya Mac cihazları üzerinden oynanabilmesine olanak sağlıyor. 

Gece kalkanlar için klozet aydınlatması

Gecenin bir yarısı uykudan uyanıp tuvaletin yolunu tutarken karanlık nedeniyle bazı engellere çarpmak oldukça sıradan bir durum. Ancak artık bunu geride bırakabileceksiniz. IllumiBowl isimli yeni banyo ışıklandırması klozetinize yerleştirilebiliyor ve karanlıkta farklı renklerde ışık vererek klozetleri aydınlatıyor. Kickstarter’da 9 farklı renk seçeneğiyle tanıtılan ürün İngiltere’de satışa çıktı. Ücreti ise 80 lira.