Ağımıza takılanlar

ENDER EREN
endereren@gmail.com

Görme engelliler için titreşimli kemer

Görme engelliler için geliştirilen bu cihaz navigasyon komutlarını özellikle yönlerle ilgili dokunsal sinyallere dönüştürerek çalışıyor. Cihaz bir navigasyon (yön bulma) uygulaması ile birlikte çalışıyor. İlgili motorlar, kullanıcı doğru pozisyonu alana kadar titremeye devam ediyor ve bir sonraki dönüşe kadar düz yürümeleri için titremeleri duruyor. Örneğin sağa dönmesi gerektiğinde kullanıcı kemerin sağ kısmında titreşim hissediyor ve sağa döndüğünde titreşimler kesiliyor.

Televizyonu dokunmatik tablete dönüştürüyor!

Yeni Touchjet WAVE Plus düz ekran televizyonunuzu devasa bir tablete dönüştüren tek cihaz. 5 yılı aşkın araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla, Touchjet’in kurucu ortakları; en yeni kızılötesi teknolojisi, sensörler, Android işletim sistemi, yerleşik patentli Işık İşleme Ünitesi (LPU) gibi bir çok teknolojiyi birleştirdi. Böylece diğerlerinin aksine evde farklı deneyimler sunuyorlar.  Kamerası ve dual stereo mikrofonları; hali hazırda Google Play’dan sevdiğiniz uygulamalarla birlikte, ses kontrolü için harika yollar sunuyor.

Bluesmart: Kusursuz seyahat için akıllı valiz

Bluesmart, telefonunuzdan adeta bir patron gibi kontrol edebileceğiniz yeni nesil kabin valizi. Uygulamasını kullanarak kilitleyebilir, kilidi açabilir, tartabilir, nerede olduğunu takip edebilir, bir yerde unuttuğunuz takdirde bilgilendirme alabilirsiniz. Ayrıca, dâhili bataryası ile telefonunuzu 6 defa şarj edebilirsiniz.