9 - 16 Aralık haftalık burç yorumları / Unuttuğunuz borçlara dikkat!

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Parasal konulardaki kriz yaratan durumları artık daha net ve güçlü çözümlerle yaklaşmaya başlıyorsunuz. Kredi nafaka miras burs ya da prim olanaklarından biriyle buradaki sorunlar çözülebilir. Uzaklardaki tanıdıklarınızdan gelen haberler unuttuklarınızı hatırlatacaktır. Seyahat organizasyonlarınızda artış olacaktır. Eksik kalan eğitimlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Unuttuğunuz bir borç yaşamınızda bazı krizlere neden olabilir. Bu size ait bir para da olabilir eş ya da ortağınıza ait eski bir konu da olabilir. Ancak bu krizin çözümü de beraberinde gelecektir. Alacağınız bir kredi ya da prim bunu halletmenize destek olabilir. İlişkilerinizde karşınızdaki kişilerin bu ara daha güçlü olacakları bir dönemdesiniz. İlişkideki tansiyon yükselebilir.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Enerjiniz düşük, motivasyonsuz hissedebilirsiniz. İletişim problemleri de yaşıyor olabilirsiniz. Geriye dönük ilişkilerinizde sorunları çözmeniz gereken bu dönem iş yaşamınızda güçlü kararlar alarak uygulamak isteyeceksiniz. Günlük temponuzu daha sağlıklı düzenleyeceksiniz ancak iş arkadaşlarınızla aranızda bazı mücadele etmeniz gereken durumlar olabilir. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Yalnızsanız aşk hayatında cinselliği yoğun bazı kıpırtılar olmaya başlayabilir. Çocuklarınızın güçlü davranışlarıyla gurur duyacağınız bu dönem yaşamı daha derinden algılayacaksınız.Yarım kalan işleri bitirmeye uğraşıyor olabilirsiniz. Bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Eski iş arkadaşlarınızla haberleşebilir onlarla görüşebilirsiniz. Eski sağlık sorunlarınız gündeme gelebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Ev ve ailede hareketlilik var gibi. Sanki eve yönelik bazı faaliyetlerinizde artış olabilir. Evi tamir ettirmek dekore etmek gibi. Yanı sıra ailedeki kişilerle mücadele etmeniz gereken durumlarda ortaya çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili eski bir konu yeniden gündeme gelerek bu sefer sizin gurur duymanıza neden olabilir. Yurtdışı eğitim imkanları doğabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Zihniniz darmadağın ve bir türlü enerjinizi toplayamıyor olabilirsiniz. Ancak geçmişte birikenleri halletmeniz gereken bir dönemdesiniz. Özellikle ev ve aile konularıyla ilgili tamamlanması gereken durumlara yönelmelisiniz. Ev için para harcayabilirsiniz. Eski konular bu ara sıkça açılarak gündeminize gelebilir. Satış pazarlama internet faaliyetlerinde güç kazanmaya başlıyorsunuz.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Zihniniz darmadağın ve bir türlü enerjinizi toplayamıyor olabilirsiniz. Ancak geçmişte birikenleri halletmeniz gereken bir dönemdesiniz. Özellikle ev ve aile konularıyla ilgili tamamlanması gereken durumlara yönelmelisiniz. Ev için para harcayabilirsiniz. Eski konular bu ara sıkça açılarak gündeminize gelebilir. Satış pazarlama internet faaliyetlerinde güç kazanmaya başlıyorsunuz.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Bir süredir kendinizi yansıtamadığınız içe dönmeyi seçtiğiniz dönem artık geride kalıyor. Kendinizi her açıdan istediğiniz gibi yansıtacağınız bu dönem dikkatleri de üzerinize çekeceksiniz. Karşı cinsin ilgisini topluyorsunuz. Parasal konularda eski işler gündeme gelerek sanki onlara yeni bir düzenleme getirmeniz gerekebilir. Spora başlayabilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

İstediğiniz bir takım değişimleri yaptırabilirsiniz. Bazılarınız için estetik operasyonlar gündeme gelebilir. Ancak bunlar daha önce düşünüp bir türlü yaptıramadığınız eylemler olmalı çünkü Merkür burcunuzda şu ara retroda. İçsel anlamda kendinizi öfkeli ve gergin hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi abartma meylindesiniz. Plan yapmak için ideal zamanlar.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Zihniniz bu ara geçmişte ne var ne yok hatırlıyor ve adeta sizi geriye götürüyor olabilir. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Uykularınızdaki düzensizlik sizi yorgun hissettirebilir. Bazılarınız geçmişteki gizli aşkına tekrar geri dönmek isteyebilir ya da ondan haber gelebilir. Bazı korku ya da takıntılarınızdan kurtulmak için ideal bir dönemdesiniz. Şifa çalışması yapmalısınız.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Meslek ve kariyer yaşamınızla ilgili konularda daha atak ve girişimci olacağınız bu dönem tuttuğunuzu koparabilirsiniz. Ancak yine de üstlerinizle mücadele etmeniz gereken durumlar olabilir. Bilin ki adil mücadele her zaman kazanır. Eski arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelmek keyfinizi yerine getirecektir. Hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Uzak seyahatler gündeme gelebilir. Ticaret hayatınızda özellikle satış, pazarlama, internet, reklam alanlarında yapacağınız çalışmalar size olumlu yansıyacaktır. Kariyerinizde atladığınız, kendinizi yetersiz hissettiğiniz durumlar bu ara önünüze çıkıyor olabilir ve eksikliklerinizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Bazılarınız eski işlerine geri dönmek isteyebilirler.