8 şubat'ta yeniay

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

Koç Burcu 

(21 Mart-19 Nisan) 
Parayla ilgili bir meseleyi çözmek için yetkili veya yakın gördüğünüz birinden destek isteyebilirsiniz. Ayrıca resmi bir işi halletmek için harekete geçeceksiniz. 8 Şubat'taki Kova yeniayında, kariyer ve işinizde zorluklara rağmen iyi bir noktaya geldiğinizi görmek memnun edecek. Yıldızlar sağlık konusunda sıkıntı çıkarabilir. Bir haber endişe yaratabilir. 

İkizler Burcu 

(21Mayıs-21 Haziran) 
Duygularınız sizi yanıltabilir. 8 Şubat'taki Yeniay size açık bir iletişim imkânı verecek ve doğru iletişimle meseleyi çözebileceksiniz. Böylece gereksiz duygulardan kurtulacaksınız. Parasal hesabınıza dikkat. Kuruntulu düşüncelerden uzak durun. Önemli bir işe imza atacaksınız. Kariyerinizi yükseltebilir veya yasal bir meseleyi lehinize çevirebilirsiniz.  

Aslan Burcu 
(23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yeniay'da çevrenizdeki insanlara karşı anlayışlı olma zamanı. İnsanlar sizi bunaltsa da, bir süre ilgilenmeniz gerekebilir. Birinin talepkar veya hesapçı tavrına karşı bunalıp açık konuşabilirsiniz. Bu ara, her şey konuşulur ama duygular gizli gibi. Yeni bir işbirliğinin kapısı aralanıyor. Bu size taze bir enerji verecek. Kiminize aşkta güzel bir yol açılmak üzere.

Terazi Burcu 
(23 Eylül-22 Ekim) 

Bu ara geçmişten getirdiğiniz derin duygularla yüzleşmek önemli bir uyanış yaşatacak. Maddi-manevi köklü olarak bir şeylerden vazgeçmek sizde büyük değişim yaratabilir. Yeniay sizi dışarıya itecek, sosyal hayat içinde kaynaşmak enerjinizi yükseltecek. Bir aşksal heyecan yaşayabilirsiniz. Ailede ortak parasal konu sonuca bağlanabilir. 

Yay Burcu 
(22 Kasım-21 Aralık) 

Yeniay etkisinde, gündelik hayatınızı düzene koyacaksınız. Yeni bir şey yapmak için şartlar uygun. İster gündelik hayatınıza yenilik katan bir şey olsun, ister işinizde başarınızı yükselten bir şey, her halukarda size iyi gelecek. Duygularınızı ifade edememek sizi sıkabilir ama Neptün egoyu bırakmanız için destek veriyor. Seyahatte, trafikte dikkat. 

Kova Burcu 
(20 Ocak-18 Şubat) 

Yeniay burcunuzda doğuyor. Pozitif bir enerjiyle dolacak, mevcut işleri hızlı bir şekilde halledeceksiniz. İşinizde görüş farklılığını aşmak için güzel bir yol bulacaksınız. Niyeti bozuk kişilere karşı dikkatli olun, taciz ya da entrikalı işlere karşı uyanık olun. Şartlar sizden yana. Yeniay sizi bu tür beladan koruyacak. Bu ara sağlığınıza önem verin.

Boğa Burcu 
(20 Nisan-20 Mayıs) 

Kafanız karışık. İnsanlarla uyumlu çalışma ortamını kaybedebilirsiniz. Asıl sorun başkalarının net olup sizin net olmamanız hedefiniz konusunda. Yeniay hedefinizi netleştirmeniz için sizi harekete geçirecek. Bir işe başlamak, resmi bir konuyu halletmek için uygun zaman. Akabinde parasal kazanç gelebilir. Eski bir aşkınız veya partneriniz karşınıza çıkabilir. 

Yengeç Burcu 
(22 Haziran-22 Temmuz) 

İletişim deyip geçmeyin. Onun için bu ara yakın ilişkide olduğunuz insanlarla bilinçli bir iletişim içinde olun, tarafsız bakın durumlara. Gerekirse düşüncenizi kendinize saklayın. Ayrıca sizi sözleriyle, tavrıyla taciz eden biri varsa, uzak durun. Bir konu aydınlanacak gibi görünüyor. İş veya duygusal bir konu olabilir. Parasal şartlar memnun edecek. Sağlınıza dikkat edin.  

Başak Burcu 
(23 Ağustos-22 Eylül) 

İşte yoğunluk başlıyor. Bu, dikkatinizi kuruntulu düşüncelerden uzaklaştırıp pozitif enerji yüklenmenizi sağlayacak. Resmi işlerde prosedürlere uymanız faydanıza. Trafikte sabırlı olu. Reklâm, tanıtım, iş ağınızı genişletmek için atak olun. Aşkta güç savaşına girmeyin. Duygularınızla ilgili uyanış yaşayabilirsiniz. Ailede sağlık sorunlu olan kişiyle ilgilenmek lazım. 

Akrep Burcu 
(23 Ekim-21 Kasım) 

İşinizle ilgili girişimler, hedefe odaklı eylemler yükselen enerjinizi daha sağlıklı kullanmanızı sağlayacak, öfke yaratan duygulardan uzak tutacak. Dedikodular başınızı ağrıtabilir. Bir projeye son halini vermek üzere yoğun çalışacaksınız. Parasal kaynak başka yerden temin edilebilir. Yakın çevrenizden biri için üzülebilirsiniz. Biriyle kısa bir yol yapıp görüşebilirsiniz. 

Oğlak Burcu 
(22 Aralık-19 Ocak) 

Yıldızlar oldukça sert etkili, sizi katı tutum geliştirecek duygulara sevk edebilir bu tuzağa düşmeyin. Yıldızlar esnek olmanızı, her türlü meseleyi sevgi ve anlayışla çözmenizi istiyor. Herşeye rağmen doğru kararlar verip ilgili kişilerle doğru bir iletişim kurmayı başaracaksınız. Güneş para evinizde, parasal kazançlar geliyor. Arkadaş çevresinde çatışmaya dikkat. 


Balık Burcu 
(19 Şubat-20 Mart)  

Yeniay ruhsal evinizde doğuyor. Bazı şeylerden uzaklaşıp kafanızı toplamak isteyebilirsiniz. Dostluk, arkadaşlık anlayışınızı değiştiren gelişmeler var. Kimi dostluk derinleşirken kimi arkadaştan uzaklaşabilirsiniz. Aşkta eski veya mevcut ilişkinizde çatışma yaratan şeyleri aşmak için sorumluluk almanız gerekir. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmek iyi gelir.