7 Ekim-14 Ekim haftalık burç yorumları yayında/ Tüm dikkatler terazilerin üzerinde...

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

İş hayatınız ve günlük rutininizde her şeyin daha iyi ve kusursuz olması için çok çabalayabilirsiniz. Bu aynı zamanda sağlığınız içinde geçerli. Düzgün beslenmek bu ara sizin için önemli. İş arkadaşlarınızla aranızda eleştiriden kaynaklı gerginliklere dikkat edin. İkili ilişkilerinizde de iletişimi bol bir dönem var önünüzde. Ortaklık ve evlilik konuları aydınlanıyor.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Aşk hayatınız yada çocuklarla ilgili olan konulara daha fazla titiz yaklaşacağınız bir dönemdesiniz. Sevginizi onların hayatını kolaylaştırarak yapmayı tercih edebilirsiniz. Ancak yine de bazı eleştirilerden kaçamayabilirsiniz. Bu durum mücadele etmenizi gerektirebilir. İş hayatınız ve günlük rutininizle ilgili konular aydınlanıyor. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Ev ve aile yaşamınızla ilgili konularda her şeyin daha iyi olması adına mücadele verebilirsiniz. Bazılarınız aile üyelerinin sağlığı için bu mücadeleyi verirken, bazılarınız taşınma ya da evle ilgili tadilat konusunda verebilir. Yine de aile büyüklerinin eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Sevgiliniz veya çocuğunuzla konuşmak birlikte olmak iyi gelebilir.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla ilgili konularda iletişimin daha iyi olması adına mücadele verebilirsiniz. Yine de eleştiri oklarından kaçamayabilirsiniz. Onlar için emek vermek isteyeceksiniz. Kısa geziler veya eğitimler artabilir. Pazarlama satış reklam veya internetle ilgili alanlarda çalışıyorsanız bu ara işleriniz artabilir ve emeğinizin karşılığını alabilirsiniz. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Parasal konularda daha fazla kazanç için sanki bu ara daha çok çalışmanız gereken durumlar olabilir. Yanı sıra sağlığınız için elinizden para çıkabilir belki de güzelliğiniz için. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz bazı durumlar beklenmeyen bir kriz yaratabilir. Yakın çevrenizle dialogunuz artıyor, kısa geziler iyi gelecektir. İletişimde denge bu ara önemli.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Çok aktif bir o kadar enerji dolusunuz. Çevresel koşullarınızdaki hareketlilik daha fazla titizlenmenize neden olabilir. Ancak bu çok yorucu. Bazı şeyleri olduğu kadar mantığıyla yapmalısınız. Spor diyet gibi faaliyetlerde bulunabilir ve sonuçtan memnun kalabilirsiniz. Parasal kazançlarınızla ilgili konular aydınlanıyor ve artı kazanç için iş birlikleri düşünebilirsiniz.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Bu ara tatlı dilinizle ikna etmeyeceğiniz kişi yok. Bunu kullanın bence. Üstelik tüm dikkatleri de üzerinize toplamaya başlıyorsunuz. Güzelliğiniz ve dış görünüşünüz biraz daha öne çıkabilir. Etrafınızdaki bazı kişilerden nazar alma potansiyeliniz yüksek. Dua enerji çalışmalarıyla kendinizi korumalısınız. Düşüncelerinizle savaşmayın bırakın mükemmel olmasın. Uyku düzeninize dikkat.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Sosyal çevrenizde bu ara çok hareketli olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla davet ve organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Bu alanda her şeyi en ince detayına kadar hesaplamak yine de bazı eleştirel kişilerden sizi kurtaramayabilir. Arkadaş çevrenizden biriyle yakınlaşabilirsiniz. Bazı korkularınız bu ara aydınlanarak size kendini hatırlatıyor olabilir. Düşüncelerinizi yazın.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Meslek yaşamınız ve kariyerinizle ilgili konularda daha iyisi için mücadele ediyor olabilirsiniz. Fazla çalışarak büyük emek verdiğiniz konularda mükafatını da alacaksınız. Yine de patron ya da üstlerinizin eleştirilerinden kurtulamayacaksınız. Bilginizin ortaya çıkacağı bugünler de, kararlarınızın sorgulanmasına aldırmayın bence. Arkadaşlarınızla iletişim ve görüşme trafiğiniz artıyor.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularda hareketlilik olabilir. Üzerinizde çalıştığınız ve emek verdiğiniz bazı projeler artık ortaya çıkıyor. Mücadele verdiğiniz bu proje eleştiri alabilir ancak aldırmayın daha kusursuz olması için bu oluyor. Seyahatleriniz artabilir. Bazılarınız seminer ve eğitim yoğunluğunda olabilir. Hukuksal süreçlerinizde dava sizin lehinize sonuçlanabilir.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konularda gösterdiğiniz mücadele artık sonuçlanıyor. Bazılarınız bu ara kredi nafaka miras ya da resmi kurumlarla alakalı konularla ilgilenirken eş ya da ortağınıza yönelik durumlarda çözülmeye başlıyor. Detaylarda kaybolmayın ve ruhsal endişeden uzak durun. Uzaklarla kuracağınız iletişim belki yurtdışı seyahati size iyi gelecektir.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

İkili ilişkileriniz evlilik ve ortaklıkla ilgili her türlü konuda gösterdiğiniz mükemmeli yakalama çabası biraz sizi yormuş olabilir. Karşı taraf ne yapsanız yine de eleştirecek bir şey buluyor gibi. Kusursuzluğu bırakın ve akışta kalın. Kontrol etmeyin. Eş ya da ortağınızın gelirleriyle ilgili konular bu ara aydınlanabilir. Konuşarak orta yolu bulacaksınız.