6-13 Ekim haftalık burç yorumları / Teraziler dikkat çekmek istiyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

İlişkilerinizle ilgili konular aydınlanmaya devam ederken hafta sonu iş ve günlük yaşamınızdaki programları iyi organize edeceksiniz. Kısa sürede bir çok iş ve görevin altından hızlı ve pratik bir şekilde kalkacaksınız. Sağlıklı yaşam için yeni bir beslenme programına başlayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere yardım edecek gerekli desteği de onlardan alacaksınız. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Yönetici gezegeninizin bugün retroya girmesiyle genel anlamda biraz yavaşlama enerjisinde olabilirsiniz. Bu durum sizi halsiz yorgun ve motivasyonsuz hissettirebilir. Özellikle her türlü ilişkileriniz ve ortaklı konular ile ilgili geçmişe dönük konularla meşgul olacağınız bu dönem karşınızdaki kişilerle aranızda sevgi ve paraya dayalı bazı problemler çıkabilir. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Fikirlerinizde dengeyi yakalamak size bu ara iyi geliyor. İş ve günlük yaşamınızdaki rutininizde bazı aksaklıklar olabilir. Özellikle geriye dönük işleri halletmek yada parasal konulara eğilmek için uygun bir zaman. Eski işiniz yada eski müşteri yada iş arkadaşlarınızla haberleşebilirsiniz. Bunlardan elde edeceğiniz parasal fırsatlar olabilir. Bazılarınıza eski işlerden teklif gelebilir. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Ev ve ailenizle ilgili konular aydınlanmaya devam ederken huzursuzluklar yada yanlış anlaşılmaları halen konuşarak düzeltebilirsiniz. Evdeki dengeyi siz kurabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevreniz kardeş yada akrabalarınızla kısa geziler yaparak bir çok işi onlardan alacağınız destekle de kolay ve hızlı sonuçlandırabilirsiniz. Yalnızsanız eski sevgiliden bir geriye dönüş talebi olabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yeteneklerinizi ortaya çıkartmanız için hala gerekli desteği alıyorsunuz. Yakınlarınızla bu ara yapacağınız fikir alış verişleri işinize yarayabilir. İŞ birlikleri bu ara size kolaylık sağlayacaktır. Satmak istediğiniz eve düşük fiyatlı alıcı çıkabilir diğer yandan ev almak istiyorsanız sizin alacağınız evin fiyatı ise düşecektir. Aile içinde eski para konuları yeniden açılabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Hafta sonu her türlü işi görevi gayet pratik ve organize şekilde bitirebileceksiniz. Para konularında bir hareketlilik olabilir. İş birlikçi çalışmalardan alacağınız teklifler kazancınızı artırmanıza destek olacaktır. Bazılarınız ortaklı işler yapabilir. Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla var olan eski sorunlar bu sefer düzeltilmek üzere tekrar açılabilir. Affedin…

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Hem kendinizi göstermek hem dikkat çekmek hem de ileriye yönelik adımlar atmak istiyorsunuz. Ama sanki bir el sizi geriye çekiyor gibi. Çok normal. Çünkü yönetici gezegeniniz Venüs bugün retroya giriyor. Yapmanız gereken geçmişle ilgili konuların üstünden tekrar geçmek. Eski işleriniz yada müşterileriniz size geri dönüş yapabilir para kazancınız hareketlenebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Burcunuzda retroya giren Venüs, bu dönem tüm ilişkileriniz ve parasal konularla ilgili sizi biraz yavaşlatabilir. Bu dönem kendinize ne kadar sevgi veriyorsanız onu size hatırlatacak kişiler sınavınız olabilir yada öz değer duygunuzla ilgili. Kendinizle ilgili her şeyi şifalandırıp eksik bulduklarınızı tamamlayın. Estetik yada güzellikle ilgili bir adım atmak için uygun bir dönem değil.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Sosyal yaşamınız ve arkadaşlarınızla olan faaliyetleriniz tam gaz devam ederken kafanız biraz da arabuluculuk için çalışıyor gibi. Sanki arkadaşlarınızdan birilerini birileriyle buluşturacak gibisiniz. Gizli saklı kalmış konular bu ara ortaya çıkabilir. Belki de eski duygularınız yeniden alevlenebilir. Bu dönem yapılacak en iyi şey bilinçaltı terapileri ve şifa olmalı. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Meslek ve kariyer yaşamınızla ilgili konular aydınlanmaya devam ederken çevreniz sayesinde avantajlı işler ve konumlar da elde edebilirsiniz. Kafanız tamamıyla bu konularla meşgul olacağından diplomasi yeteneğiyle olmayacak kişileri etkileyebilirsiniz. Epeydir görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızdan haberler alabilir biten klup üyeliklerinizi yeniden yenileyebilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

İşinizle ilgili yapacağınız iş birlikçi çalışmaların meyveleri artık toplamaya başlayabilirsiniz. Ortaklı çalışmalar sizin adınızın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilir. Yurt dışı seyahatleriniz olabilir. Hukuksal süreçleriniz bu dönem sizin lehinize. Boşanma konusu tekrar gündeme gelebilir. Meslek ve kariyer yaşamınızda eski konular yeniden açılabilir. Zam istemek için uygun bir dönem değil. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Hafta sonu karşınızdaki kişilerin planlı ve organize halleri hoşunuza gitmese de işinizi kolaylaştıracaktır. Eş yada ortağınızla ilgili kredi miras prim ikramiye gibi parasal konular aydınlanmaya devam ederken aklınız bu konuları bir dengeye getirtmekte olacaktır. Deniz aşırı ticaretle uğraşıyorsanız bu dönem parasal ödemelere dikkat edin bazı gecikmeler olabilir.