5-12 Ağustos haftalık burç yorumları / Terazilere ilişkilerde yol ayrımı

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda artan gündeminiz sosyal çevre ve arkadaşlarınızla aranızda kopmaları getirebilir. Arkadaşlarınızın gerçek yüzlerini görerek yol ayrımları yaşayabilirsiniz. Bağlı olduğunuz grup çalışmalarından ayrılabilirsiniz. Yaratıcı enerjiniz yükseliyor. Yalnızsanız yeni bir sevgili gelebilir. Spor yapmak size iyi gelebilir.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Kariyer ve meslek yaşamınıza ait konularda hareketli ve radikal değişimlerin olacağı bir süreçtesiniz. Emekli olabilir ya da işinizden ayrılabilirsiniz. Var olan görevinizden istifa ederek başka bir pozisyona geçebilirsiniz. Bazılarınız için toplumsal imajlarında büyük değişikliklerin başlayacağı bu dönem, aile ve ev konularını öne almanıza neden olabilir.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Yaşama bakış açınız artık eskisi gibi olmayacak şekilde değişiyor. Bu noktada sabitlikte ısrar ettiğiniz bilgilerin belki de yanlışlığıyla yüzleşeceksiniz. Yurt dışı seyahatlerinizde bazı sorunlarla karşılaşabilir ve vazgeçebilirsiniz. Hukuksal 

süreçler için dezavantajlı olabilirsiniz. Ertelenen davalar gündeme gelebilir. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Korktuğunuz ve takıntılı olduğunuz konular aydınlanıyor. Bu noktada farkındalıkla hem korkularınızı geride bırakacak hem de şifalanacaksınız. Varsa zararlı bir alışkanlığınız bunları geride bırakıp özgürleşmeniz gerekebilir. Eş ya da ortağınızın parasal konulardaki krizleri daha fazla kazanç için sizi harekete geçirebilir. Krediniz onaylanmayabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

İlişkiler evlilik ve ortaklık konularınız aydınlanıyor. Bu konularda bir seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ertelediğiniz her türlü karar bu dönem gündeminize gelerek sizi ilişkilerinizle ilgili özgürleşmeniz gereken noktaya taşıyabilir. Boşanabilir ya da ortaklığınızı sonlandırabilirsiniz. Egonuzun yükselmesi sizi ne mutlu ediyorsa onu yapmaya yöneltecektir. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Günlük rutininiz iş hayatınız ve sağlığınızla ilgili konulardaki aydınlanmalar sizi radikal dönüşümlere itebilir. İşiniz değişebilir taşınabilirsiniz. Yaptığınız ekip çalışmaları sonlanıp sizi bireysel çalışmaya yönlendirebilir. Sağlığınız açısından önceden kontrol yapınız. Psikoloji ve ruhsal açıdan yorucu geçecek bu dönem kuruntularınızdan vaz geçmelisiniz. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili sabit fikirli olduğunuz inat ettiğiniz duygusal kalıplarınızdan özgürleşiyorsunuz. Birisine karşı takıntılı düşünceleriniz varsa bu bakış açınızı değiştirmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Devam eden ilişkinizde yol ayrımları olabilir. Eğer hamileyseniz kontrollerinizi ihmal etmeyin. Sosyal çevreniz canlanıyor.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Ev ve ailenizle ilgili konularda sabit fikirli olduğunuz ve takıntı yaptığınız durumlar bu hafta aydınlanarak onlardan özgürleşmenize destek olacaklar. Aile büyüklerinin sağlığına dikkat edin. Ev güvenliğinizi önemseyin. Açık musluk ya da ocak bırakmayın. Kariyer ve meslek yaşamınızdaki hareketlilik ev temalarını ihmal etmenizi sağlayabilir.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızın bu ara sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Ancak dikkat edin bu noktada sabit fikirli olduğunuz bazı düşünceler aranızda iletişim kopuklukları yaşatabilir. Sanki geçmişteki halledilmeyen bir konu tekrar açılacak. Düşünce tekrarı yapmayın. İletişim araçlarınız arızalanabilir. Bu durum yeni bir masraf yaratabilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Parayla ilgili bazı durumlar için elinizde var olan kaynaklarınızı satarak değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz. Bazılarınız eş ya da ortağının finansal sorunları için böyle bir çözüme gidebilir. Beklenmeyen bir masraf finansal dengenizi bozabilir. Ev ya da arsa satmak istiyorsanız değerinin altında alıcı çıkabilir. Masraf yapmamaya ve açılmamaya dikkat edin.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Hayatınızda dik başlı ve inatçı olduğunuz hemen her konuda vazgeçmeler ve bırakmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi yorgun ve enerjisiz hissetmeniz normal. Bu hafta burcunuzda tutulma var. Hayatınızla ilgili radikal değişiklikler arifesindesiniz. Bekarsanız evlilik açısından tutulma enerjileri size şans veriyor. Ancak bir şeyleri değiştirmeniz koşuluyla.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Bilinçaltınızda biriktirdiğiniz tüm korku ve bağımlılıklarınız ve sizi aşağı çeken her türlü duygu kalıbınız aydınlanarak onlardan özgürleşmenizi sağlayacak. Kendinize acımak gereksiz duygusallık gibi olumsuz duygulardan biraz sıkıntılı olsa da kurtuluyorsunuz. Kendinizi depresif ve yorgun hissedebilirsiniz. Rüyalarınız size yol gösterecektir bu dönem.