3-10 Şubat haftalık burç yorumları / Koçlar sayahat planı yapabilir

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Seyahat planları yapabilirsiniz. Yurt dışı konularınızda bir hareketlilik başlayacaktır. Sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla birlikte farklı organizasyonlarda olabilir onlarla yeni ve farklı planlar yapabilirsiniz. Hukuksal süreçleriniz hızlanırken sonuçlanan davalar lehinize olabilir. Eğitim için yurt dışına çıkmak ve orada kalmak isteyebilirsiniz. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Ortaklaşa gelirleriniz özellikle eş ya da ortağınızla alakalı parasal konular için mücadele zamanı. Bazılarınız bu konuda hak için savaş verebilir.  İş meslek ve kariyer yaşamınız için ailedeki sorumlulukları biraz ihmal edebilirsiniz. Üst ya da yöneticilerinizle daha farklı yoldan konuşmayı deneyebilirsiniz.  Beklemediğiniz gelişmeler bu dönem olabilir. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Arkadaşlarla birlikte yurt dışı seyahat planları yapabilir ya da yabancı eğitimler almak isteyebilirsiniz. İş ve mesleğinize yönelik satış ve pazarlama faaliyetlerini internet üzerinde daha uzak yerlere taşıyabilirsiniz. İkili ilişki evlilik ve ortaklıklarınızda hak için mücadele edeceğiniz bu dönem ilişkilerinizdeki gerilim yükselebilir. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Eşiniz ya da ortağınızla alakalı finansal veya resmi kurumlarla hareketlilik olabilir. Yurt dışı işlemleri banka kredi miras konularında ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız ailesiyle ilgili bir alacak verecek durumuyla ilgilenebilir. Günlük yaşamınız ve iş yaşamınızda da hareketli bir tempoda olacaksınız. Sağlığınıza bacak ve kalçalara dikkat edin. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

İkili ilişkilerinizde yoğun iletişim içinde olacağınız bu dönem, partner ya da karşı tarafın özgürlükçü düşüncelerini anlamakta zorlanabilirsiniz. Sanki partneriniz bu süreçte daha arkadaşça bir tutumla size yaklaşabilir ve bu durum size biraz tuhaf gelebilir. Onun bu dönem en iyi arkadaşı olmalısınız. Spora başlayıp kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

İş yaşamınızda iş arkadaşlarınızla yoğun bir haberleşme içinde olabilirsiniz. Ekip çalışması içinde başarılı işler çıkabilir. Yeni bir işe girebilirsiniz. Bazılarınız elektronik aletlerini yenileyebilir. Ev ve yuvada hareketli bir dönemdesiniz. Yapacağınız işlerde ufak tefek kaza risklerine karşı dikkatli olun. Ailenizle fikir tartışmalarından uzak durun.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Sevgiliniz arkadaş kalmak istediğini söyleyebilir ya da zemini arkadaşlık olan bir aşk kapınızı çalabilir. Çocuklarınızın yurt dışı planları gündeme gelirken yaratıcı zekanız en üst seviyede olacaktır. Teknolojiden maksimum fayda sağlayacaksınız. Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla iletişim kazalarına ve trafikte hıza dikkat etmelisiniz. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Parasal konular için mücadele zamanı. Daha fazla kazanç için yurt dışı yazışmalar ya da seyahatler gündeme gelebilir. Bazılarınız uzmanlık için eğitime para harcayabilir. Ev alımı satımı için de karar verebilirsiniz. Ev ve ailenizle aranızda fikir uyuşmazlıkları olsa da daha farklı bir bakış açısıyla kararlarınızı kabul ettirebilirsiniz. Özgürleşmek istiyorsunuz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Hayatınızda hareketli bir döneme hazır olun. Daha aktif ve cesaretli olacağınız bu dönem yeni kararlar alabileceksiniz. Spora başlayabilir, seyahate gidebilirsiniz. Çevrenizdekilerle iletişiminizde gergin olabilirsiniz dikkat edin. İletişim trafiğiniz artarken satış, pazarlama, medya alanlarında teknolojiden maksimum faydalanacaksınız. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Ticari yazışmalar, anlaşmalarla zihniniz bu ara meşgul olabilir. Yurt dışı bağlantıları grup çalışmalarıyla dolu geçecek bu dönem arkadaşlarınızla iş yapabilir ya da onların sayesinde para kazanabilirsiniz. Uykularınızda düşünceleriniz yüzünden savaşabilirsiniz. İçsel öfkeye dikkat. Fark etmediğiniz rakipleriniz bu ara çoğalabilir.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Kendinizi ifade etmek için ideal bir dönem. Özellikle geçmişteki yanlış anlaşılmaları düzeltmek için bağlantı kurabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha çok bir arada olacak yeni kararlar alırken geçmiş hatalardan ders alacaksınız. Sosyal çevrenizde hareketli günler. Bazılarınız arkadaşlarıyla haksızlık yüzünden tartışabilirsiniz. Yalnızsanız sportif bir partner hayatınıza girebilir. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

İş meslek yaşamınızda kariyer ve yükselmek için mücadele edeceğiniz bir dönemdesiniz. Ancak gayet cesaretli ve kararlı da olacaksınız. Ancak üst ya da yöneticilerinizle konuşurken gerginliğe dikkat edin. Rakipleriniz tarafından kıskanılabilirsiniz. Haberci rüyalar göreceğiniz bu dönem kimsenin aklına gelmeyen fikirler sizin aklınıza gelecektir. Gizli bir şey açığa çıkıyor.