3-10 Haziran haftalık burç yorumları / Yengeçler haberci rüyalar görebilir

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Hafta başı gündeminiz ve enerjiniz aile ve ev konularına yönelebilir. Ailenizdeki kişilerin davranışları sizi biraz gerginleştirebilir. Evde zaman geçirmek ya da evle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasından sonra parasal konularda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Yakın çevrenizle iletişiminiz artarken kısa yollar ve eğitimler gündeme gelebilir.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Hafta başında yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızın alıngan tavırlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Onlarla ilgilenmeniz ve duygusal konulara eğilmeniz gerekebilir. Hafta ortasından itibaren kendinizi daha iyi ve moralli hissedeceksiniz. Dış görünüşünüze önem vermek isteyeceksiniz. Ticari yazışmalar ve parasal konularda akılcı davranacaksınız. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Hafta başından itibaren mücadelenizi parasal konulara çevirebilirsiniz. Duygusal yaklaşmanız size zarar getirebilir. Hafta ortasından itibaren kendinizi daha iyi ifade edecek sorunlara hızlı ve pratik çözümler bulacaksınız. Aynı anda birden fazla konuyla uğraşacağınız bu dönem gizli düşmanlıklar içeren konular ve kişilerden korunduğunuzu göreceksiniz. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Hafta başından itibaren enerjinizi toplayacak daha aktif olacaksınız. Spora başlayabilirsiniz. Duygusal tepkiler vermekten ve öfkelenmekten kaçının. Hafta ortasından itibaren bilinçaltınız hareketlenerek uykularınızı kaçıracak yoğun düşünceler içinde olmanızı sağlayabilir. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki gelişmeler 

moralinizi yerine getirebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Hafta başından itibaren kendinizi yorgun ve enerjisiz hissedebilirsiniz. Aşırı alıngan ve hassas tavırlar içinde olmanız, içinizde öfke biriktirmenize neden olabilir. Meditasyon yapabilirsiniz. Hafta ortasından sonra kariyer ve meslek yaşamınızda kendinizi hazır hissetmeyeceğiniz ama güzel gelişmelerin içinde olacağınız bir dönem başlayabilir. 

Öne çıkmanız söz konusu. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Hafta başından itibaren arkadaşlarınızın alıngan ve hassas tavırları canınızı sıkabilir ve mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta ortasından sonra kariyer ve meslek yaşamınızda başlayan hareketlilik yoğun görüşmelerle, iletişim içinde olabilirsiniz. Zeki ve pratik kişilerle tanışacağınız bu dönem bir haberle öne çıkabilirsiniz. Yurt dışı seyahati olabilir. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Hafta başından itibaren meslek ve kariyerinizle ilgili gereksiz alınganlıklarla karşılaşabilir ve bu noktadaki kişilerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta ortasından sonra ortaklaşa giderlerinizle ilgili gelen bir kredi ya da miras buradaki krizini çözebilir. Pasaport ya da vize işlemleri ya da yurt dışı konularınız hareketlenebilir. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Hafta başından itibaren yurt dışı seyahatleriniz artabilir. Ya da yabancılarla ilgili durumlar içinde olabilirsiniz. Kendinizi uzaklara taşımak isteyeceksiniz. Hafta ortasından sonra ikili ilişkileriniz ve evliliğinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşamaya başlıyorsunuz. Evlilik teklifi alabilir ya da ortaklık kurmak isteyebilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylanabilir. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Hafta başından itibaren ortağınız ya da eşinizin parasal konularındaki krizlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Karşı tarafın zayıflığı sizi sinirlendirebilir. Hafta ortasından sonra eş ya da ortağınızla her konuda akıcı bir iletişim içinde olacaksınız. Yalnız karşı taraf bu dönem aşırı kurnaz olacaktır dikkat edin. İştahınızı kontrol altında tutun. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Hafta başından itibaren, çevrenizdeki kişilerle aşırı hassaslıkdan dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra günlük yaşamınız hareketlenerek iş hayatınızı da yoğun bir tempoya sokabilir. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz kuvvetleniyor.  Yeni çalışma arkadaşları aranıza dahil olabilir. Sağlığınızla ilgili daha hareketli ve aktif olmak isteyebilirsiniz. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Hafta başından itibaren sağlığınız ya da psikolojiniz biraz zayıflayabilir. İş arkadaşlarınızla gereksiz alınganlıklar yüzünden tartışabilirsiniz. Hafta ortasından sonra sevgilinizle olan iletişim şekliniz daha çok entelektüel sohbetlere kayabilir. Çocuğunuzla daha çok konuşmak için fırsat yaratabilirsiniz. Evinizi güzelleştirmek ve dekore etmek isteyeceksiniz. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Hafta başından itibaren sevgilinizin kıskanç ve alıngan tavırlarına maruz kalabilirsiniz. Keza çocuğunuz varsa onunla da mücadele etmeniz gereken durumlar olabilir. Yalnızsanız tutkulu ama bir o kadar kıskanç bir partner kapıda. Hafta ortasından sonra aile ve yuvada size akıl veren kişiler artması sizi biraz sıksa da, yakın çevrenizle bunu atlatabileceksiniz.