30 Haziran 7 Temmuz haftalık burç yorumları / Koçlar için işten ayrılma vakti

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Kariyer yaşamınızla toplum önündeki duruşunuza yönelik aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız için işten ayrılma zamanı! Toplumsal imajınızı artık yenilemek isteğinizde ön planda olacaktır. Arkadaşlarla olan konularda bir yavaşlama ve enerjisizlik olabilir. Bazı arkadaşlarınızla yol ayrımına gidebilir epeydir görüşmediklerinizle görüşebilirsiniz.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Yaşama dair geliştirdiğiniz düşünce ve felsefik bakış açınızda ne eksik ne fazla göreceksiniz. Yurt dışıyla bağlantılı iş ve projelerinizden bazılarını tamamlayarak bitiriyorsunuz. Bazı sorumluluklarınızı da geride bırakıyorsunuz. Meslek ve kariyer yaşamınızda geriye dönük haberleşmeler yapabilir, kararlarınızı bitirilmemiş işlere yönelik verebilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Eş ya da ortaklı konularla ilgili gelir ve giderlerinize yönelik konularda bazı kararlar alacaksınız. Evlilik ya da ortaklık bitimi olabilir ve bu anlamda mal paylaşımları yapabilirsiniz. Bazılarınız uzun zamandır ödediği bir borcu bitirecek. Bazı seyahatlerinizde ertelemeler yaşayabilir, geciken hukuksal davaların neticelerine erişebilirsiniz. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Her türlü ilişkinizi tüm detaylarıyla görecek ve aydınlanmalar yaşayacaksınız. Ortaklı iş yapanlar bu iş birliğini bitirebilir evliliğinizde karşı tarafın duruşu sizin kararınızı belirleyecektir. Bazılarınız uzun zamandır partner sorumluluğu almışlarsa artık o sorumluluğu almak istemeyebilirsiniz. Görevlerinizden bazılarını artık karşı tarafa verme zamanı.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Eski ilişkileriniz yeniden canlanabilir. Belki de eski ortağınızla yeniden görüşebilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa karşı tarafın enerjisinin düşüklüğü sizi de olumsuz etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili bir konu aydınlanıyor artık belirsiz rahatsızlıklarınız bitiyor, tedaviye başlayabilirsiniz. Üzerinizde iş yoğunluğunu iş arkadaşlarınıza vererek rahatlayabilirsiniz.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili konularda aydınlanmalar yaşayarak onlarla ilgili sorumluluklarınızın bir kısmını geride bırakacaksınız. Yaşamı daha çok ciddiye alacağınız bu dönem, eski işlerinize eğilmek bitirilmemiş günlük programlarınızı tamamlamak üzere enerjinizi harcayabilirsiniz. Eski iş arkadaşlarınızla projeler üzerinde çalışabilirsiniz. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Ailenizle ilgili bir süredir üzerinizde ağır yüklerden bazılarını geride bırakabilirsiniz. Desteksiz kalmanız sizi bu noktaya götürebilir. Biraz da kendinizi düşünmelisiniz. Eski aşkınız yeniden ortaya çıkarak kendini hatırlatabilir veya eski arkadaşınızın farklı ilgisini hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili atladığınız kararlar bu ara gündeme gelebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Enerjisiz ve bitkin hissettiğiniz şu günlerde, özellikle ev ve ailevi konularına yönelik mücadele etmeniz gereken durumlar yeniden ortaya çıkabilir. Tamamlanmamış işler varsa tekrar gündeme gelebilir. Daha önce evden ayrılmak istemiş ve bunu bir türlü yapamamışsanız bu dönem karar verip uygulayabilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Aile ilgili konular yüzünden elinizden para çıkarmak zorunda kalabilirsiniz. Bazılarınız eski bir mirasın yeniden gündeme gelmesiyle paraya kavuşacak. Para kazanma konusunda üzerinizde fazladan aldığınız sorumluklar varsa bu dönem onları geride bırakabilirsiniz. İlkokul arkadaşlarınızla bazı işler yapabilirsiniz. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Tüm hayatınıza adeta bir projektör tutulmuş gibi her şeyi en ince detayına kadar görüyor ve farkında oluyorsunuz. Aslında bazı gerçekler acıtsa da bu durum sizin yeni kararlar almanıza yarayacağından uzun vadede sizin için iyi olacaktır. Bazı ödemeler şu ara hesaplarınızı karıştırabilir. Teknolojik ya da elektronik aletlere para harcayabilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

İleriye yönelik değil de geçmişte atladığınız bitiremediğiniz kararları gündeme alma zamanı. Yapmanız gereken ne varsa artık yapmalı ve geride bırakmalısınız. İçinizde bir geçmişe yönelik bir öfke var gibi ama bu doğru bir enerji değil sadece size zarar vereceğinden yapacağınız bilinçaltı çalışmalarıyla bu yükü geride bırakmalısınız. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Bilinçaltınız çok hareketli olsa da buradaki enerji aslında sadece içe dönük. Dışardan bakıldığında gayet uysal duran siz, bu dönem içinizde adeta kaynayan bir su var gibi. Karar verme zamanı değil. Uykuyla savaşmayın. Hedeflerinize ulaşmak için geliştirdiğiniz bazı sorumlulukların gereksiz olduğunu anlayabilirsiniz.