30 Eylül - 7 Ekim haftalık burç yorumları / Akrepler gizli ilişkilerden uzak durun

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

İlişkiler evlilik ve ortaklık konularınız aydınlanırken dikkatinizi çekecek gelişmeler olabilir. Yalnızsanız dengeli ve uyumlu biriyle tanışabilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde karşı tarafın diplomasi yeteneği ilişkiye uyum katabilir. İş hayatınız ve günlük rutininizdeki hareketlilik devam ederken sağlığınıza dikkat etmeniz besin desteği almanız iyi olabilir.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

İş hayatınız, günlük rutininiz ve iş arkadaşlarınızla ilgili konular aydınlanırken, günlük program akışınızı dengeleyecek gelişmeler içinde olmak isteyeceksiniz. Çalışma arkadaşlarınız ya da yardımcılarınızla aranızdaki sorunları giderebilirsiniz. Güzellik, spor gibi konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklar ya da sevgilinizle birlikte plan yapabilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Yalnızsanız hayatınıza uyumlu ve huzur duyacağınız biri girebilir. Bekâr olanlar bu dönem dengeli bir ilişki arayışına girebilirler. Çocuklarınızla aranızda kuracağınız iletişim eskisinden daha iyi olacak. Estetik değer yargınız genişleyeceğinden hayatın güzelliklerinin farkına varacaksınız. Evinizde tadilat  işleriyle uğraşabilirsiniz.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Ev ve ailenizle ilgili konular aydınlanırken aile büyüklerinin ziyaretlerinde bir artış olabilir ya da siz evinizde onları ağırlamak durumunda kalabilirsiniz. Aile içinde söz, nişan gibi faaliyetler için hazırlıklar olabilir. Yakın çevreniz kardeşlerinizle iletişim ağınız güçlenirken kısa gezilerde onlarla zaman geçirebilirsiniz. Evden para kazanabilirsiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Kardeş ve akrabalarınızla ilgili konular aydınlanırken bu dönem onlarla dengeli iletişim kurabileceksiniz. Bazılarınız yakınlarıyla birlikte katılacağı eğitimlerde yeni insanlarla tanışabilir. İkna kabiliyetiniz güçlenerek kendinizi ifade edeceksiniz. Yeteneklerinizi ortaya çıkartacağınız durumlar oluşabilir. Para geldiği gibi masraf çıkabilir buna dikkat edin.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Çok organize olmak isterken elinizde olmayan sebeplerden dağılabiliyorsunuz. Kontrol ettikçe adeta ipler karşı tarafın eline geçiyor gibi. Bu ara kontrol etmekten vaz geçin. Tüm enerjiniz parasal konulara kayıyor. Daha fazla para kazanmak için birden fazla işle uğraşabilir ya da yeni yollar deneyebilirsiniz. Bazılarınız ortaklı işler yapabilir.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Kendinizi göstereceğiniz ve enerjinizin yükseleceği bir döneme giriyorsunuz. Yeni tanıştığınız kişilerle bağlarınızı güçlendirmenin yollarını arayın.Tatlı dilinizle ikna etmeyeceğiniz hiç kimse yok. Biraz güzellik konularına bu ara takabilirsiniz ancak abartmayın. Bilinçaltınız çok hareketli. Zihninizi kötü düşüncelerden temizleyin.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Bilinçaltınızdaki tüm düşünceler aydınlanırken sizden gizlenen ne varsa ortaya çıkıyor. Arkanızdan yapılan konuşmaları duyabilir, düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz. Bu dönem yazmanız çok yerinde olacak. Duygularınızı kaleme alın. Gizli ilişkilerden uzak durun. Sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla yapacağınız davet ve organizasyonlar bu ara hız kazanabilir. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Arkadaşlarınızla ilgili konular aydınlanırken adeta çevrenizde genişleyecek. Yeni kişilerle tanışmanız keyfinizi yerine getirecektir. Güzel iletişim kuracak grupları bir araya getireceksiniz. İstediğiniz bir şey bu ara olabilir. Kariyer yaşamınızda bir hareketlilik söz konusu bazılarınız dikkatleri toplumsal imajları ile çekebilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Kariyer yaşamınız bu dönem aydınlanarak tam olarak kendinizi nerede görmek istediğinizi ortaya çıkaracak. Bazılarınız toplum önündeki duruşu ile ilgili yeni kararlar alarak bu kararını destekleyecek kişilerle bir arada olacaktır. Bazılarınız için evlilik ya da belki ortaklı zamanı. Yurtdışı seyahatinde yalnızsanız kültürlü biriyle yakınlaşabilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Yabancı ülkedeki bağlantılarla yapılacak iş birlikçi çalışmalar bu dönem aydınlanabilir. Bazılarınız yabancı ortaklı işlere imza atabilir. Hayata bakış açınız değişebilir. Hukuksal süreçler için olumlu bir dönem. Varsa parasal yaşadığınız bir kriz bu dönemi arkada bırakıyorsunuz. Takıntı ve saplantı ruhsal yorgunluk yaratabilir.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Eş ya da ortağınıza ait konular aydınlanırken dikkatinizi kredi, banka, miras ya da resmi kurumlara vereceksiniz. Kredi başvurusu yapabilirsiniz. Evlilik ya da şirket gibi ortaklı işlerinizde parasal konularla ilgili bazı paylaşımlar yapılabilir. Karşı tarafın aşırı kuruntulu yaklaşımları sizde biraz hayal kırıklığı yaratsa da, yine de hayallerinizden vazgeçmeyin.