29 Nisan - 6 Mayıs haftalık burç yorumları / Koçlar dikkatler üzerinizde

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Fiziksel görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Kendinize daha çok özen gösterecek ve dikkatleri de üzerinize 

çekeceksiniz. Epeydir görüşmediğiniz haberleşmediğiniz kişilerden haberler alabilir onlarla görüşebilirsiniz. Kafanızın karışacağı bu dönem karar vermek için uygun zaman değil. İletişim, bilgisayar, satış pazarlama alanlarında yoğunlaşabilirsiniz.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs)

Bilinçaltınızda ve düşüncelerinizde biraz olsun rahatlama ve yumuşama hissetmeye başlıyorsunuz. Gizli 

ya da platonik bir aşk kafanızı karıştırabilir ve bu kişi geçmişten gelen biri olabilir, dikkat edin. Yine de kendinizi izole etmek isteyecek ve kendi yalnızlığınızla eski konu ve kişileri sıklıkta düşüneceksiniz. Sosyal çevreniz canlanıyor.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Sosyal çevrenizde eski arkadaş ve dostlarınızla keyifli organizasyonlar yapabilir, değişik ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Daha aktif ve mücadeleci olacağınız bu dönem, konuşmalarınız karşı tarafla kavga ediyormuş gibi bir izlenim yaratabilir, dikkat edin. Spor yapmak isteğiniz artacağı için fazla enerjiyi doğru kontrol etmelisiniz. Fikir tartışmalarına dikkat.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Meslek ve kariyer yaşamınızda bazı düzelmeler keyfinizi yerine getirse de, yine iletişim kaynaklı sorunlar devam edebilir. Kendinizi özellikle üstlerinize doğru anlatamayabilir ya da onları yanlış anlayabilirsiniz. Yaptığınız bir iş size bir tanınma getirebilir. İş arıyorsanız bu dönem eski bağlantılarınızdan haber gelebilir. Partnerinizin takıntıları bu ara artabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili alanlarda bazı keyifli gelişmeler olabilir ancak yine de kafanızı karıştıran unsurlar devam edebilir, dikkat edin. Başvurduğunuz bir vize ya da pasaport işlemi sonuçlanırken, yarım kalmış eğitimlerinizi tamamlamanız için gelişmeler olabilir. Eski bir sağlık sorununuz tekrar gündeme gelebilir, bu sefer konuyu derinlemesine halletmelisiniz. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Parasal krizlerinize ufak tefek çözümler getirerek biraz olsun rahatlamaya başlıyorsunuz. Geçmişe yönelik sorunları halletmeye çalışırsanız işiniz daha kolay ve sorunsuz ilerleyebilir. Eş ya da ortağınızın bazı resmi kurumlardaki sıkıntılarıyla uğraşabilirsiniz. Aşk yaşamınız ve çocuğunuzla ilgili konulardaki dönüşümler sizin faydanıza olabilir. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda yavaş yavaş düzelmeler olabilir. Partneriniz tuhaf ve dengesiz davranışlar içinde olsa da, ilişkinizin düzelmeye başladığını görebilirsiniz. Eski konuları konuşarak anlaşmak için uygun bir zaman. Satış, medya, pazarlama ve internet alanlarında göstereceğiniz mücadelenin olumlu yansımalarını alabilirsiniz. Yurtdışına seyahat olabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

İş arayanlar eski işinizden ya da eski çalışma arkadaşınızdan gelen haberle rahatlayabilirsiniz. Çalışanlar mesai arkadaşlarıyla anlaşmakta sorun yaşasanız da yine de orta yolu bulabilirsiniz. Eski bir sağlık sorununuz tekrar gündeme gelebilir ve tekrar bazı tetkikleri yaptırmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinize dikkat bazılarınız partnerlerini araştırmak isteyebilir. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

İlişki ve ortaklıklarınızda mücadeleci bir döneme giriyorsunuz. Bazılarınız ciddi fikir tartışmaları içinde olabilir ve gerginlikler çıkabilir. Karşı taraf iyi konuşmaktan çok size kendisini sanki davranışlarıyla yansıtmayı seçiyor olabilir. Bekârsanız eski aşkınızdan yeni bir haber ve gelişme olabilir. Çocuğunuzun kaçırdığını sandığınız bir 

başarısı geri iade edilebilir. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Kişiliğiniz ve karakterinizdeki tüm korku ve saplantılarınızla yüzleşmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Ne sizi en çok korkutuyorsa onunla ilgili olaylar yaşayarak korkudan özgürleşmelisiniz. Günlük hayatınızda hareketli bir program içinde olabilirsiniz. Trafikte araç kullanırken ayrıca iş yerinde ufak tefek kaza risklerine karşı da dikkatli olmalısınız. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Bilinçaltınızın tüm karanlıklarıyla yüzleşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem sancılı ama korkularınızı da geride bırakacağınız bir dönem olacaktır. Epeydir görüşmediğiniz kardeş yakın çevre ve arkadaşlarınızla haberleşerek keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Bu noktada eski konular yeniden açılarak özellikle sorunların giderilmesine fayda sağlayacaktır. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Eski parasal konular özellikle kriz yaratan durumlarla alakalı bazı çözümler bulabilirsiniz. Bazılarınız hak ya da haksızlıkla ilgili durumlarla muhatap olurken toplumsal imajınızı tekrar düzeltmek adına bazı zorlayıcı konularla 

uğraşmak zorunda kalabilir. Halen devam eden bazı ertelenme ve sorunlar olsa da, bu süreç bittiğinde rahatlamanız da söz konusu olacaktır.