29 Eylül 6 Ekim haftalık burç yorumları / Teraziler bu dönemi iyi değerlendirin

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

İlişkileriniz açısından yeni bir döneme giriyorsunuz. Karşınızdaki kişilerin dengeleyici tavırları ve sözleri size tuhaf gelse de yine de hoşunuza gidebilir. Devam eden ilişkilerde evlilik kararları olabilir. Yeni biri hayatınıza girebilir. Ortaklı işlerden bu dönem avantaj elde edebilirsiniz. Eski arkadaşlarla yapılacak organizasyonlar ve geziler keyfinizi yerine getirecektir.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

İş yaşamınız ve günlük rutinizdeki ilişkilerinizde daha dengeli ve uzlaşmacı bir tavır içinde olabilirsiniz. Artan iş hacminiz ikili projelere birlikte çalışma alışkanlığına götürebilir. Bu sayede parasal durumunuzu da koruyup avantajlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Hormonal rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Kontrollerinizi yaptırmaya özen gösterin. Yeni bir iş teklifi alabilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Yalnız mısınız ? O zaman eğlenceli bir ortamda tanışacağınız biriyle yakınlaşabilirsiniz. Hobilerinizi paylaşarak onların onayını alabilir üstelik hobinizden para da kazanabilirsiniz. Çocuklarınızla olan ilişkinizde iletişiminiz daha uyumlu ve anlaşılır bize zemine taşınabilir. Bazılarınız onların hayatında başlayacak ilişkiden keyif alabilir.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Ailenizle ilişkiniz bu hafta gündeminizi oluşturabilir. Daha önce yaşadığınız anlaşmazlıkları konuşabilir ve birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Zorlansanız da karşı tarafa kendini anlatma fırsatı vermelisiniz. Evinizle ilgili yapacağınız değişiklikler olabilir. Evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Babanızla ilgili bir konu gündeme gelebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla ilgili konular sizi meşgul ederken onlarla yapacağınız iletişimin kalitesi de artacaktır. Daha uzlaşmacı ve barışçıl bir dialog kurabilirsiniz. Mesleğinizde satış pazarlama reklam ve internet alanlarında yapacağınız iş birlikleri olabilir. Daha çok proje alabilirsiniz. Yakınlarınızla yapacağınız kısa geziler keyifli olabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Tüm dikkat ve enerjinizi parasal konulara çevirebilirsiniz. Var olan ilişkilerinizden nasıl istifade edeceğinizi düşünecek, bu noktada kişilerle iletişime geçeceksiniz. Yeni işler olabilir. Bunların içindeki  iş birlikleri parasal kazançlarınız açısından iyi olacaktır. Tek başına işi yapmak yerine ortak işler yapmak ve parayı bölüşmek bu dönem sağlıklı olabilir. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Bu dönem kendinizi ortaya koymak için destek altındasınız. İyi değerlendirin. Yeni kişilerle tanışabilir doğru iletişim kurabilirsiniz. Öyle ki bu kişilerden bazıları sizin için avantaj olabilir. Fiziksel görünüşünüzün dışında kişilik ve karakterinizi de parlatabilir zekanızla da dikkat çekebilirsiniz. Ve tüm bunları parasal konulardaki avantaja çevirebilirsiniz. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Bilinçaltı düşüncelerinize adeta bir ampul yakışmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Birden çok kişi birden çok konu bu ara aydınlanıyor. Aslında bu dönemi kendinizle iletişim kurarak tam olarak ne istediğinizi tespit ederek geçirebilirsiniz. Bazılarınız için gizli kalmış konular açığa çıkabilir birilerinin hakkınızda ne düşündüğünü öğrenirsiniz. Gizli yada platonik aşklar başlayabilir.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Sosyal yaşamınızda yepyeni bir dönem başlıyor. Yeni kişilerle tanışabilir parlak düşünceler ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız davet ve organizasyonlar artarken eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Bazılarınız partneriyle yer alacağı sosyal projelerle meşgul olabilir. Yeni hedeflerinizi “biz” başlığı altında belirleyeceksiniz. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Meslek yaşamınızda yeni kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem, iş birliği içinde olacağınız kişilerle dengeli ve keyifli iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hatta bu kişilerle sadece iş değil eğlence için de bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni iş teklifleri beraberinde yeni projeleri de getirecektir. Yalnızsanız bir partner ihtiyacında olabilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Yaşam felsefenizi ve bakış açınızı değiştirme zamanınız gelmiş olabilir. Yaşamı daha dengeli daha uyumlu algılayabilir hak hukuk adalet kavramlarına daha hassas yaklaşabilirsiniz. Bu noktada yapacağınız yurt dışı seyahatlerinde tanışacağınız birileriyle anlaşabilir ve yakınlaşabilirsiniz. İş projelerinizde satış ve pazarlamaya yönelik ortaklı işler gündeme gelebilir. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Eş yada ortaklı işlerinizle ilgili resmi konular gündeminizi oluşturabilir. Eşinizin ortaklı çalışması yada ortağınızın parasal durumuna yönelik yeni kararlar verilmesi gerekebilir. Kredi başvurunuz için ilişkilerinizi devreye sokacaksınız. Bu dönem tanışacağınız kişiler banka vergi miras nafaka gibi konularda işlerinizi kolaylaştırabilir.