27 Ocak - 03 Şubat haftalık burç yorumları / Boğalar yeni bir işe girebilir

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Dinamik hissedeceğiniz döneme giriyorsunuz. Seyahatler artabilir, yurtdışı alanlarında gerek iletişim gerekse yolculuklar hız kazanabilir. Mesleğinizle ilgili genişlemek için mücadele edebilirsiniz. Aşk hayatınız veya çocuklarla ilgili umutlarınızı aydınlatacak gelişmeler olabilir. Hamileyseniz kontrolünüzü ihmal etmeyin. Yaşam enerjiniz bir hayli yüksek olacaktır. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Eş ya da yakınlarınızla ilgili ameliyat konuları gündeme gelebilir. Yabancılarla bağlantılı işlerinizde, resmi kurumlarla ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar olabilir. Ev ve aile yaşamınızla meslek yaşamınız arasında bir tercih yapacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evlenebilir, yer değiştirebilir, boşanabilir, emekli olabilir ya da yeni bir işe girebilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

İlişkilerinizde mücadele etmeniz gereken dönemdesiniz. Cesaret dolu ve atak davranışları karşısında öfkenizi kontrol etmelisiniz. Ortaksanız bu ara gerginlikler olabilir. Konulara başkasının gözünden baktığınızda, sağduyulu yaklaştığınızda kesin çözümler bulabileceksiniz. Para krizlerinde çözüm elindekileri değerlendirmekten geçiyor.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

İkili ilişkilerinizde karşı tarafın bu ara hep haklı olması sizi biraz sindirse de, yine de bir şeyler öğrenmenin yoluna bakmalısınız. Gündelik yaşamınızda çok hareketli bir dönemde olabilirsiniz. Bazılarınız iş hayatında çok yoğun tempoda olabilir. Ve bu dönem enerjiniz çekilmiş gibi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Bir kriz parasal sorunu çözebilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yorgun bitkin ve enerjisiz hissediyor olabilirsiniz. Ancak diğer taraftan da öne çıkmak kendinizi göstermek istiyorsunuz. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda da gayet enerjik bir tempo sizi bekliyor. Bekarsanız özgür ve sportif bir partner hayatınıza girebilir. Çocuklarınız ya da sevgilinizle yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Önemli kararlar alacaksınız.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Romantik olmayan ama sizin yerinize her şeyi en doğru şekliyle düşünen bir partner olabilir bu ara hayatınızda. Bu alanda kafanız rahat ancak mücadelenizi ev ve ailenizle ilgili konularda verebilirsiniz. Evdeki gerginliklere dikkat. Hareketli bir dönem var gibi. Taşınma ya da koşturmalı bir tempo ufak tefek kaza risklerini de beraberinde getirebilir.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Kısa geziler yakın çevreyle olan diyaloglar hızlanabilir. Özellikle trafikte yoğun olabilirsiniz. İşinizle ilgili alacağınız mesleki eğitimlerde iyi olmak için mücadele edebilirsiniz. Yakınlarınızla kardeş ve akrabalarınızla konuşurken bu ara sözlerinize dikkat edin gerginlikler çıkabilir. Web sitesi açmak internette satış yapmak için doğru bir zaman.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Bu ara gündeminizi oluşturabilir. Daha çok kazanç için sanki bazı seyahatler ya da belki daha çok para harcamanız gereken durumlar çıkabilir. Bu dönem daha çok kazanayım derken elinizdeki imkanları da daraltmayın. Yakın çevrenizin fikirleri bu konuda doğruyu bulmanıza yardımcı olacaktır. Elinizde var olan bir şey bu ara değerlenebilir.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Bu dönem yaşamınıza hız ve hareketlilik geliyor. Seyahatleriniz artarken daha çok spora zaman ayırabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle olan diaologlarınızda daha çabuk tepki gösterenbilirsiniz dikkat edin. Eski arkadaşlarınıxla haberleşerek görüşebilirsiniz. Teknolojiyle ilgili konularda merak artarken yeni bir ürün için para harcayabilirsiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Bilinçaltınızda bu ara sanki patlamaya hazır bir bomba var gibi. Bir sürü düşünce ya da karar uçuşuyor ama siz uygulama kısmına gelemiyor gibisiniz. Acele etmeyin bir süre sonra zaten uygulayacağınız durumlar oluşacaktır. Etrafınızda fark etmediğiniz kişilerden negatif enerji alabilirsiniz bu yüzden şifa çalışması yapın ve bu ara kimseye bir şey anlatmayın.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Önemli dönemeçlerden geçiyorsunuz. Bazı şeylerden vaz geçmeniz gerekebilir. Sabit fikirli ve inatçı tutumunuzu değiştirmelisiniz. Eski konular yeniden gündeme gelirken bu değişiklik işinize yarayacaktır. Sosyal yaşamınız canlanıyor. Daha çok arkadaşlarınızla gece davetleri ve organizasyonlarda olabilirsiniz. Ancak özellikle felsefe tartışmalarına girmemeye özen gösterin.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

İş, meslek ve kariyer yaşamınızda hayli hareketli ve bir o kadar mücadele gerektiren bir dönem var önünüzde. Yapmak istediklerinizi uygulamak için adım atmalısınız. İş değişikliği, daha iyi kazanç, terfi istiyorsanız bunlar için uğraşmanız gereken durumlar olabilir. Ancak istediğinizi de alırsınız sonunda. Eğitim alarak uzmanlaştığınız bir konuyu artık toplum önüne çıkarabilirsiniz.