27 Mayıs 3 Haziran haftalık burç yorumları / Yaylara ortaklık teklifi var

OLGU ILGIN / olguilgin@gmail.com

Koç Burcu 

(21 Mart-19 Nisan) 
Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla yoğun iletişim içinde olabilirsiniz. Onlarla ilgilenmek ve kısa seyahatlerde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim internet satış pazarlama reklam medya alanlarındaki faaliyetleriniz hızlanıyor ve yeteneklerinizde fark ediliyor olacak. Trafikte dikkatli olmanızda fayda var. Yurt dışı seyahati yapabilirsiniz. 

Boğa Burcu 

(20 Nisan-20 Mayıs) 
Parasal kaynaklarınızla ilgili yeni gelişmeler içinde olabilirsiniz. Daha fazla kazanç için gösterdiğiniz mücadele size artan gelir olarak dönebilir. Ancak beklenmeyen giderlere de dikkat edin. Eş ya da ortağınızın parasal krizine siz destek olmak zorunda kalabilirsiniz. Elektronik ve teknolojik aletlere para harcama potansiyeliniz bu aralar yüksek.

İkizler Burcu 
(21Mayıs-21 Haziran)
 
Hayatınızı belki çevrenizi, kişilik ve karakterinizi yenileme isteğiniz yükseliyor. Hem fiziksel hem de çevresel değişiklik için kolları sıvıyorsunuz. Spora ya da diyete başlamak isteyebilirsiniz. Biraz öfkeli ve aceleci tavırlarınız çevrenizdekiler tarafından yanlış anlaşılabilir. Her ne kadar eylemsel olsanız da, hâlâ derinde düşündüğünüz bir şeyler var.

Yengeç Burcu 
(22 Haziran-22 Temmuz) 

Bilinçaltınızdaki düşünceler değişiyor ve yenileniyor. Yeni kararlarınızı gündelik yaşamınıza taşımak ve ona göre program yapmak isteğiniz güçlü. Yanı sıra iş yaşamınızda yeni gelişmeler içinde olabilirsiniz. Arkanızdan çevrilen dolaplar ya da yapılan gizli konuşmalar bu dönem ortaya çıkabilir. Öfkenizi saklamayın.

Aslan Burcu 
(23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Sosyal çevrenizde bir hareketlilik söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerle entelektüel sohbetler yapabilir, çeşitli davetlere katılabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın arasında çıkabilecek gerginliklere de yumuşatmak size düşebilir. Özellikle toplumsal imajınız ve kariyerinizi düşünecek, hedeflerinizi yeniden gözden geçirecek yeni idealler belirleyeceksiniz. 

Başak Burcu 
(23 Ağustos-22 Eylül) 

Kariyer ve meslek yaşamınızla ilgili yeni bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir işe başlayabilir ya da var olan işinizde yeni bir görev alabilirsiniz. Üstelik yurt dışı bağlantılı bir konu olabilir. Bazılarınız akademik eğitimlerini mesleğine yansıtarak toplum önüne çıkabilir. Bu dönem toplumsal imajınızı önemseyeceksiniz. Basın ve medya alanlarıyla ilgilenebilirsiniz.

Terazi Burcu 
(23 Eylül-22 Ekim) 

Yaşam felsefeniz ve hayata bakış açınızı değiştiriyor ve yeniliyorsunuz. Kültür ya da felsefi gezilere katılabilir yeni yabancı insanlarla tanışabilirsiniz. Yaşamınızdaki parasal krizleri de geride bırakıyorsunuz. İnternet satış pazarlama alanlarında gösterdiğiniz çabanın karşılığını alacak ve para kazanacaksınız. Eğer yazarsanız bir yazınızla parlayabilirsiniz. 

Akrep Burcu 
(23 Ekim-21 Kasım) 

Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili bazı sorunlara yepyeni çözümler ve yaklaşımlar getiriyorsunuz. Eş ya da ortağınızın banka ya da kredi alanlarındaki problemleri akılcı manevralarla geride kalabilir. Beklediğiniz bir para gelebilir alamadığınız bir borç ödenebilir.  Bir sağlık sorunu için elinizden para çıkabilir. Bu ara aklınıza değil sezgilerinize güvenmelisiniz.

Yay Burcu 
(22 Kasım-21 Aralık) 

Her türlü ikili ilişkiniz evlilik ya da ortaklık konularınızla ilgili hareketli ve yeni gelişmelerin olacağı bir döneme giriyorsunuz. İlişkinizde evlilik kararı alabilirsiniz. Evlilik sorunlarınız varsa bu dönem sizi yol ayrımına götürebilir. Yeni bir ortaklık teklifi alabilirsiniz. Ama bilmelisiniz ki, karşı taraf çok kurnaz ve kandırma potansiyeli yüksek. 

Oğlak Burcu 
(22 Aralık-19 Ocak) 

İş yaşamınızla ilgili yeni gelişmeler içinde olabilirsiniz. Günlük rutininizde bazı değişiklikler olabilir. İş yeriniz ya da göreviniz değişebilir. Yeni çalışma arkadaşları aranıza dahil olabilir. Bu kişiler bilgili ve enerjik kişiler olacaktır. Sağlığınızla ilgili daha hareketli ve aktif olmak isteyebilirsiniz. Örneğin diyet ya da egzersize başlayabilirsiniz.

Kova Burcu 
(20 Ocak-18 Şubat) 

Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda yeni ve hareketli bir döneme giriyorsunuz. Zekası kuvvetli biri, eğer yalnızsanız aklınızı çelebilir. Çocuklarınızın eğitimiyle ilgili konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ve onlarla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Yaratıcılık faaliyetlerinizi zekanızla birleştirdiğinizde sonuçtan sizde memnun olacaksınız.

Balık Burcu 
(19 Şubat-20 Mart)  

Ev ve aile yaşamınızla ilgili alanlarda yeni ve hareketli bir döneme giriyorsunuz. Taşınabilir ya da evinizde tadilat, tamirat yapabilirsiniz. Ev içindeki ufak tefek kaza risklerine karşı dikkatli olun. Aile büyükleriyle sıklıkta sohbet edecek yeni planlarınızdan onlara bahsedeceksiniz. Bir aile büyüğünüzün hastalığıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.