26 Mayıs - 2 Haziran haftalık burç yorumları / Terazilerin kariyerinde bereket dönemi

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Yaşama dair geliştirdiğiniz düşüncelerde daha özgür ve farklı bir noktaya geliyorsunuz. Seyahatleriniz artabilir. Ev ve aile içinde sevdiklerinizle olabilir ve yuvada daha bereketli günler yaşayabilirsiniz. Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla ilgili konular aydınlanırken fikir alışverişlerinizde çoğalabilir. Düşüncelerinizden para kazanmak için kolları sıvayacaksınız.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Parayla ilgili konular, daha çok kazanç sağlamak için geliştirdiğiniz fikirler aydınlanıyor. Yakın çevrenizle daha çok birlikte olmak isteyebilir, onlarla kısa gezilerde yemek organizasyonları yapabilirsiniz. Bazılarınız kardeşleriyle iş yaparak para kazanabilir. İletişim ağınız daha kuvvetli olacağından kendi fikirlerinizi rahatça söyleyebilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Hayatınız adeta kuvvetli bir ışıkla aydınlanıyor. Tüm hayatınızı, koşullarınızı yeniden değerlendireceksiniz. Fikirleriniz parasal konularda olacağından bağlantı kuracağınız kişilerle daha çok kazanç adına görüşmeler yapabilirsiniz. Ticari yazışmalarınız artabilir. Aileyle ya da onlara yönelik bazı iş girişimlerinden sevindirici sonuçlar alabilirsiniz.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Tüm dikkatler üzerinizde. Kendinizi güvenli ve huzurlu hissedecek, güzelliğinize dikkat edeceksiniz. Yalnızsanız birileri hayatınıza girebilir. Anaç tavırlarınız çevreniz tarafından sevilecek. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilir hatta bunlardan para kazanmanın yollarını araştırabilirsiniz. Bilinçaltınız hareketli ve birden fazla düşünce aydınlanıyor.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Hedeflerinize ulaşmanın daha birçok yolu olduğunu fark ediyorsunuz. Arkadaşlarınızla kuracağınız iletişim artarken değişik organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Bazı korkularınızdan sevgiyle uzaklaşıyor ve adeta korunduğunuzu hissediyorsunuz. Dualarınız hayatınıza bolluk ve bereketi mıknatıs gibi çekecektir. Gizli bir ilişki başlayabilir ya da platonik bir aşk.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Düşüncelerinizi, mesleğinizde para kazanma noktasına taşıyorsunuz. Bazılarınız ticari seyahatler yapabilir. Yurt dışıyla bağlantılı anlaşmalar gündeme gelebilir. Kendinizi aileniz gibi hissedeceğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir onlarla keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Kariyerinizde üstlerinizle yapacağınız konuşmalarda dikkatleri çekebilirsiniz. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Meslek ve kariyerinizde bolluk ve bereket dolu günler başlıyor. Bazılarınız için yuva kurma zamanı. Toplumsal imajınızda daha anaç ve sevgi dolu bir profil sergileyebilirsiniz. Yaşamınızdaki bazı ruhsal ve ekonomik krizler için bulacağınız çözümler biraz ağır ilerlese de kökten çözüm bulacaksınız. Yaşamı daha üstten ve eğlenceli algılayabilirsiniz. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

İlişkilerinizde iletişim zamanı. Karşı tarafın daha inatçı ama tutarlı ve istikrarlı sözleri aslında var olan sorunları çözmeye yarayabilir. Ortaklı işlerinizde daha çok kazanç adına yapacağınız görüşmeler olabilir. Uzaklarda yaşayan aile üyelerinden güzel haberler alabilir ya da onlarla bir araya gelebilirsiniz. İnternet yoluyla yapacağınız satışlardan para kazanabilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

İlişkilerinizdeki her türlü durum aydınlanıyor. Dikkatinizi bu dönem karşı tarafa yöneltiyorsunuz. Yalnız olanlar meraklı bir partnerle tanışabilir. Ortaklık teklifi kapınızı çalabilir. Eş ya da ortağınızla ilgili resmi işlerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylanabilir. Alacağınız ikramiye ya da prim bu ara çok bereketli olacaktır. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Evlenmek istiyorsanız hazır olun tam evleneceğiniz biri bu dönem hayatınıza girebilir. Bazılarınız zaten yuva kurma telaşı içinde gibi. İlişkilerinizde karşı tarafın anaç ve sevgi dolu tavrını bu ara sıkça görebilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi ortaya çıkaracak güzel fikirler bu ara size ilham verdiği gibi para da kazandırabilir. Yaşamı daha çok keyif veren tarafıyla izleyeceksiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

İş ve günlük yaşamınızda daha rahat edeceğiniz bir dönemdesiniz. İş bulabilir ya da aldığınız maaş aynı kalsa da para size daha bereketli gelebilir. Beslenme programınız bu ara önem kazanacak. Sağlığınızla ilgili bir sıkıntı varsa iyileşme sürecine girebilirsiniz. Aile içindeki iletişim artarken ev alım satımı konuları gündeme gelebilir.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Bekarsanız sevgi dolu anaç biri hayatınıza girebilir. Devam eden ilişkinizde karşı tarafın anaç yaklaşımları ona tekrar âşık olmanıza neden olabilir. Çocuklarınızla geçireceğiniz keyifli bir dönem. Aileyle birlikte eğlenceli faaliyetler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi fikirlerinizle birleştirerek  pazarlama kanalıyla para kazanabilirsiniz.