26 kasım 3 aralık haftalık burç yorumları / Balıklar kış uykusundan uyanıyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu

(21 Mart-19 Nisan)

Rüyalarınız ve bilinçaltınız canlanıyor. Ekonomik sıkıntıların yaratacağı krizler canınızı sıksa da arkadaşlarınızın desteğiyle bunu atlatacaksınız. Yurtdışı seyahati hazırlıkları içinde olabilirsiniz. İşin akademik eğitim kısmı son derece uygun enerjiler altında. Yayıncılık, medya, pazarlama, reklam, satış alanlarında olumlu gelişmeler var.

İkizler Burcu

(21Mayıs-21 Haziran)

Yurtdışı konularınız çok hareketli. Siz de gidebilirsiniz, gelenleriniz de olabilir. Toplumsal kimliğiniz ve kariyer yaşamınızla ilgili bir süredir devam eden belirsizlikler artık netlik kazanıyor. İkili ilişkiler ve evlilik konularınız bu hafta iyice aydınlanacak ve sanki artık uzatmak yerine bir karar vereceksiniz. Siz kaçsanız karşı taraf sizi konuşmaya ikna edecek gibi.

Aslan Burcu

(23 Temmuz- 22 Ağustos)

Çocuklarınızla bu hafta daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hamile kalmak isteyenler için bir sürpriz olabilir. Bekâr olanlar aşk hayatınız hareketlenebilir. Bazılarınız sevgilisiyle yurtdışı seyahati planlayabilir. Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili alanlardaki belirsizlikler yavaş yavaş dağılabilir. Yaratıcılığınız size tanınma getirebilir.

Terazi Burcu

(23 Eylül-22 Ekim)

Ev ve ailenizin sorumluluğu ve bunlarla ilgili işler bir süredir sizi zorlamış olabilir. Bazılarınız evden para kazanma noktasında yorulacak. Günlük rutininiz ve çalışma hayatınızın belirsiz koşulları artık netleşmeye ve sizi de karar vermeye yöneltecek. Yakın çevrenizle ilişkileriniz yoğunlaşırken yeni insanlar hayatınıza girebilir. Kısa seyahatler iyi gelecek.

Yay Burcu

(22 Kasım-21 Aralık)

Yeni planlar, yeni kararlar ve her türlü yenilenme için uygun bir haftadasınız. Hayatınızı adeta yeniden revize edebilir, yeni stratejiler belirleyebilirsiniz. Seyahatleriniz artabilir ya da uzaktan gelen sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Günlük yaşamınızı yeniden programlamak, spora ya da diyete başlamak için kolları sıvayacaksınız. Yeni hayvan alabilirsiniz.

Kova Burcu

(20 Ocak-18 Şubat)

Bu aralar biraz öfkeli olabilirsiniz. Enerji fazlalığınıza dikkat etmelisiniz ve bu enerjiyi spor yaparak dengeleyebilirsiniz. Bazılarınız sıklıkta seyahat edebilir. Gizli ve platonik aşklara dikkat. Sosyal çevreniz hareketleniyor. Arkadaş toplantıları, gece gezmeleri ve davetler gündeminizi oluştururken, yeni insanlarla tanışmanın keyfine varacaksınız.

Boğa Burcu

(20 Nisan-20 Mayıs)

İdeallerinizle ilgili yüzünüzü güldürecek gelişmelere hazır olun. Mesleğinizle ilgili yükselmek içinbirtakım akademik eğitimler almanın tam zamanıdır. Bazılarınız ortaklaşa gelirlerle ilgili olası krizlere yeni çözümler getirirken bazılarınız için eşlerine destek zamanıdır. Kimi durumlar operasyon gerektirebilir.

Yengeç Burcu

(22 Haziran-22 Temmuz)

İlahi adaleti uzunca zamandır sorguluyor olabilirsiniz. İşte şimdi sorunuza yanıt geliyor ve bazı arzularınız gerçekleşiyor. Yurtdışı imkânlarınız ya da seyahatlerinizle ilgili olumlu gelişmeler olabilir. İş hayatınız, günlük rutininizde ki bazı konular bu hafta iyice aydınlanacak ve çözüm bulmanızı isteyecek. Evcil hayvanınız varsa sizi çok meşgul edebilir. 

Başak Burcu

(23 Ağustos-22 Eylül)

Bir süredir ilişkilerinizle ilgili yaşadığınız belirsizlik ve yön kaybı duygusu bu hafta itibarı ile çözülmeye başlıyor. Aileniz ve evinizle ilgili konular sizi hâlâ zorlayabilir. Bazılarınız taşınmayla ilgilenirken bazılarınız ev yenileme durumunda olabilirler. Bu konularla ilgili yeni gelişmelere hazır olun. Zorlanarak bir borcun altına girebilirsiniz.

Akrep Burcu

(23 Ekim-21 Kasım)

Finansal kazançlarınızla ilgili yeni fırsatlar gündeminizi oluşturuyor. Yeni iş teklifleri ya da daha fazla kazanç için gelişmeler olabilir. Yabancı kaynaklı işler ve dolayısıyla yabancı parayla alışveriş yapabilirsiniz. Çocuklarınız ya da sevgilinizle ilgili bazı belirsizlikler artık netlik kazanmaya başlayacak. Yeni uğraşlar edinebilirsiniz. Hayallerinizden sakın vazgeçmeyin.

Oğlak Burcu

(22 Aralık-19 Ocak)

Yoğun ve koşturmalı günler geçirmeye devam. Bu arada kendi görünüşünüzü de ihmal etmeyeceksiniz. Yeni tanıştığınız kişileri ikna etme ve etkileme gücünüz yüksek. Bilinçaltınız ve düşünceleriniz adeta kış uykusundan uyanıyor. Köklü düşüncelerinizi sizin de iradenizle değiştiriyor yenilenen kendinizle barışmayaçalışıyorsunuz. Mesajiçerikli rüyalar görebilirsiniz.

Balık Burcu

(19 Şubat-20 Mart)  

Sanki bir kış uykusundan uyanacak ve bir süredir içinize yaptığınız yolculuktan dış dünyaya geçeceksiniz. Kariyer ve meslek yaşamınız ve toplumsal imajınız bu hafta gündeminizi oluşturarak sizi bayağı zorlayacak gibi. Yeni gelişmeler içinde olabilirsiniz. Yeni teklifler, var olan iş sürecinin değişmesi, evlilik veya boşanma konularıyla meşgul olacaksınız.