25 Mart - 1 Nisan haftalık burç yorumları / Koçlar adımlarını sağlam atacak

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve adeta güneşin parlaklığıyla öne çıkacağınız bir dönemdesiniz. Yeni kararlar almanın yeni planlar yapmanın tam zamanı. Bazılarınız fiziksel olarak yapmak isteyip yapamadığı konuları öne alırken bazılarınız ilişkileriyle ilgili yeni kararlar alacak. Özellikle parasal konularda istikrar ve güven arayışınız adımlarınızı sağlam atmanıza neden olacak. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Günlük yaşam planınız, sağlığınız ve çalışma hayatınıza yönelik yeni kararlar bilinçaltınızda ışıldamaya başladı bile. Çalışıyorsanız günlük temponuzu yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bazılarınız daha hareketli bir tempoya geçebilir. Özellikle rüyalarınız bu ara sizinle konuşuyor olabilir. Ruhsal anlamda büyük aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Gizli bir konu açığa çıkıyor. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Sosyal çevreniz, yaşam enerjiniz ve arkadaşlık alanlarınızda yeni planlar yeni kararlar almaya başlıyorsunuz. Bazılarınız ona cesaret ve enerji veren yeni insanlarla tanışarak geleceğiyle ilgili önemli gelişmeler içinde olabilir. Bekârsanız aşk hayatınız canlanabilir. Yepyeni idealler belirlemenin heyecanıyla kendinizi iyi hissedeceksiniz. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Kariyer ve meslek yaşamınız aynı zamanda toplumsal imajınıza yönelik yeni kararlar ve girişimler içinde olabilirsiniz. Daha girişken ve cesur davranırken bu ataklığın zorlanmalarını zaman zaman hissedeceksiniz. Ancak buradaki zorluklar size aynı zamanda başarı ve öne çıkma da getirecektir. Özellikle otorite figürleriyle zıtlaşmak size iyi gelmeyecektir. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yaşam felsefeniz yenileniyor. Hayatı daha cesur ve girişimci yaşamak adına yeni planlar yapabilirsiniz. Bazılarınız yeni akademik eğitimler alırken bazılarınız mesleğiyle ilgili satış, pazarlama internet konularında öne çıkma ve tanınma sağlayacaktır. Seyahat etmek, farklı kültürlere duyulan yakınlık ve yeni yerler görme isteğiniz bu ara ön planda olacaktır. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Ortaklaşa gelirleriniz ve bunlara bağlı konular bu hafta aydınlanıyor. Banka, kredi, vergi, nafaka ya da miras gibi durumlarda özellikle ödeme sıkıntısı içindeyseniz yeni çözümler bulabilir, bu noktada kriz yaratan durumlardan da sıyrılabilirsiniz. Belki de krizi hep aynı yönden bakmanız yaratıyordur. Bazılarınız eşlerinin ödemeleriyle ilgili 

yeni kararlar içinde olabilirler. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

İlişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konularda yepyeni bir döneme giriyorsunuz. Yalnızsanız yeni bir partner ya da devam eden ilişkinizle ilgili yeni bir dönem olabilir. Hayatınıza yeni girecek partner biraz bencil ve sorumsuz bir enerjide olabilir. Bazılarınız yeni ortaklıklar peşinde olabilir. Çevrenizdeki insanları farklı bir gözle göreceksiniz. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

İş hayatınız ve günlük rutininizde yeni kararlar alabilir, yeni gelişmelere kendinizi uyarlamak zorunda olabilirsiniz. Değişen iş temponuz buna bağlı olarak ruhsal anlamda da sizi yorabilir. Sağlığınızı daha çok önemsemek isteyecek belki de bazı kontroller yaptıracaksınız. Yeni çalışma arkadaşlarınız iş hayatınıza farklı bir enerji getirebilir. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Bekârsanız yepyeni bir aşk kapıda. Bu partner yaşam enerjisiyle dolu biraz bencil ve çocuk ruhlu olabilir. Ancak size iyi gelecektir. Bazılarınız çocuklarıyla ilgili yeni kararlar alabilir. Hamile kalmak isteyenler için bir bebek müjdesi gelebilir. Sevgilisi olanlar için ilişkide yeni bir dönem. Daha hareketli ve eğlenceli bir döneme giriyorsunuz. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Ev ve ailenize yönelik konularda yepyeni kararlar ve yenilenmeler içinde olacağınız bir dönemdesiniz. Yeni ev alma, taşınma ya da eve yönelik yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız aile büyükleri ve onların otoriteleriyle zıtlaşan durumlar içine girebilir. Özellikle iş ve aile dengesini bu dönem iyi kurmalısınız. Yuvada ve sevdiklerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla ilgili konular bu dönem sizi meşgul edebilir. Onlarla yoğun iletişim içinde olabilir sıklıkta bir araya gelerek değişik organizasyonlar yapabilirsiniz. Bazılarınız iletişim araçlarını yenilemek isterken, bazılarınız kısa ama faydalı eğitimler içine girebilir. Hayatı daha hızlı yaşamak adına yeni kararlar alabilirsiniz. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Parasal konular bu hafta aydınlanıyor. Bazılarınız kazançlarıyla ilgili yepyeni kararlar alacak ve ona bağlı adımlar atacaklar. Yeni bir iş ya da alternatif teklifler içinde olabilirsiniz. Gelirinizi artırmak, masrafları daha kontrollü bir düzeye indirmek için çözüm üreteceksiniz. Ayrıca kendinizi daha çok düşünecek, öz değer duygunuzu sağlamlaştıracaksınız.