25 Kasım-2 Aralık haftalık burç yorumaları

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Ani gelişen olaylar neticesinde yurt dışı konularınız hareketlenebilir. Seyahate gidebilirsiniz. Devam eden hukuk davalarınız varsa ani bir gelişmeyle dava sizin lehinize dönebilir. Satış pazarlama medya reklam alanlarında mesleğinizle ilgili sizi ileriye taşıyacak bir gelişme olabilir. Ancak yine de bu hafta sakin olmaya çalışmalı hızlı hareket etmemelisiniz. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Bilinçaltınızda ani uyanan yaratıcı fikirlerin ışığında ev ve aileye yönelik önemli gelişmeler içinde olabilirsiniz. Taşınmak ya da ev almak, ev değişikliği gibi konularda değişim rüzgârları esmekte. Aile üyeleriyle daha önce yapmadığınız kadar sıra dışı konuşmalar yapabilirsiniz.  Eş ya da ortağınızın hayatındaki parasal sorunlara destek olabilirsiniz.

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

Yeni gireceğiniz sosyal gruplarda tanışacağınız kişi ya da kişilerle bir anda bir ilişkiye girmek ya da ortaklı bir iş yapmak isteyebilirsiniz. Bu noktada hızlı hareket etmemenizi öneririm. Yanı sıra ilişkilerinizde karşı tarafın gözünden bakmak zorunda kalmak sizi biraz sıkıntıya düşürse de yine de sorunları konuşarak halledeceğiniz bir haftadasınız. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Meslek ve kariyer yaşamınızda beklediğiniz gelişmeler olabilir. Bir süredir beklediğiniz haberler özellikle işle ve yurt dışı bağlantılı gelerek olumlu kontakt kurmanızı sağlayacak. İş arıyorsanız bulabilir ya da beklemediğiniz bir hızla yükselebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılı dönem bitiyor. Günlük yaşamınızda farklı bir bakış açısı yakalamanın keyfine varacaksınız.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Sevgiliniz varsa onunla ani ve beklenmeyen bir şekilde yurt dışı planları yapabilirsiniz. Sanki size güzel bir sürpriz var gibi. Eğer çocuğunuz varsa onun eğitimi ile ilgili güzel bir gelişme moralinizi yerine getirecektir. Yaratıcı enerjiniz  bu hafta bir hayli yüksek olacağından olası sorunları farklı yaklaşımlarla  kolaylıkla çözeceksiniz.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Ani ve beklenmeyen parasal bir soruna ailenizin vereceği fikir ya da destek sayesinde sıra dışı bir çözüm bulacaksınız. Beklemediğiniz bir yerden alacağınız para olası parasal krizleri çözmenize yardımcı olacaktır. Ruhsal olarak inişli çıkışlı bir ruh halinde olabilirsiniz. Ailenizle ilgilenmeniz onlara zaman  ayırmanız gereken bir  hafta var önünüzde.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Partner ya da ortağınız bu hafta sizi beklemediğiniz bir şekilde şaşırtabilir. Belki de eşinizden duymadığınız sevgi sözcüklerini duyacaksınız. Ya da sevgilinizin bir sürprizine şok geçireceksiniz. Her durumda karşı tarafın olağan dışı hallerine karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. İletişim ağınızda parayla ilgili çok hareketlilik olabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Dikkatler üzerinizde. Kendinizi fiziksel açıdan yenilemek için doğru bir zamandasınız. İş yaşamınızda gelişen beklenmeyen olaylar parasal konularda daha kazançlı olacağınız bir zemini hazırlayabilir. Ani iş teklifleri ya da yatırım fırsatları bu ara etrafınızda dolanabilir. Çalışma arkadaşlarınızla yapacağınız projeler ses getirebilir. Sağlığınız gayet iyi.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili beklenmeyen hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Kendinizi sıra dışı ifade edeceğiniz bu dönemi çok doğru değerlendirmelisiniz. Kimsenin aklına gelmeyen fikirler bu ara sizin aklınıza gelebilir. Yalnızsanız ani bir ilişki kapıda. Hızla hayatınıza girecek bu partner biraz farklı bir kişilik ve özgürlüğüne çok düşkün. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Ev ve aile içinde beklenmeyen gelişmeler kendinize sakladığınız bazı düşünceleri fikirleri gün ışığına çıkarabilir. Bu durum aslında olması gereken de bir durum olacaktır. Belki de ailenizin buna duymaya ihtiyacı vardır. Gizli kapaklı arkanızdan konuşulan bazı şeyler de aynı şekilde ortaya çıkarken gerçek dost kim bunu da anlayacaksınız. Evle ilgili değişiklik olabilir.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Size benzeyen yeni insanlarla farklı organizasyonlarda tanışabilirsiniz. Bu kişilerle aynı dili konuştuğunuzu bilmek hoşunuza gidecektir. Bazılarınız farklı grupları bir sosyal proje için bir araya getirebilir. Yanı sıra yeteneklerinizi de ortaya çıkaracağınız bir hafta. Dilediğiniz bir şeyin aniden olması sizi bir hayli şaşırtabilir. Yeni bir teknoloji aleti alabilirsiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Meslek ve kariyer yaşamınızda ani ve beklenmeyen gelişmelerin olacağı bir dönemdesiniz. Aniden üstünüz ya da yöneticiniz terfi ettiğinizi söyleyebilir ve bu durum kazancınızın da artmasına neden olabilir. Bazılarınız için iş değişikliği gündeme gelebilir. Toplumsal imajınız parayla paralel konularda sizin istediğiniz gibi değişiklik gösterebilir. Çok istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.