24-31 Aralık haftalık burç yorumları / İkizler için mücadele zamanı

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Biraz izole olmak, enerjinizi sadece kendinize harcamak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizle adeta savaşabilirsiniz. Uyku düzensizliği kendinizi yorgun hissettirebilir. Dinlenmeye zaman ayırın. Eski iş arkadaşlarınızla haberleşebilir, eski iş yerinizden teklif alabilirsiniz. Karar vermek için acele etmeyin. Yaptığınız işlerde bazı aksilikler çıkabilir.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Sosyal yaşamınız ve çevreniz hareketleniyor. Arkadaşlarınızla bazı grup organizasyonları ve davetlerde bulunabilirsiniz. Daha çok duygusal kararlar alabilirsiniz. Eğitim, yurtdışı ve seyahatlerinizde bazı gecikmeler ve aksilikler olabilir. Önceden alamadığınız vize onayı bu dönem gelebilir. Uzaktaki tanıdıklarınızla haberleşebilir özlem giderebilirsiniz.

İkizler Burcu (21Mayıs-21 Haziran) 

Enerjiniz düşük ve zihniniz yorgun gibi. Yönetici gezegeniniz Merkür retroda. Hayatınızın hemen her alanında bazı terslikler  olabilir. Ertelediğiniz konular önünüze gelebilir ve karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Kariyer yaşamınızda ideallerinize ulaşmak için mücadele zamanı. Enerjinizi toplumsal imajınızı korumak için kullanacaksınız.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

İlişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili ertelenen ve geciken konular tekrar gündeminize gelebilir. Eski sevgilinizden haber alabilirsiniz. Sözlerinize dikkat edin, yıkıcı bitirici cümleler ilişkileri zora sokabilir. Yurtdışı konularınız ve işleriniz hareketleniyor. Beklediğiniz haberler geliyor. Seyahat edebilir, eğitime yönelik kararlar alabilirsiniz. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Günlük yaşamınız veya iş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar olabilir. Trafikte problemler yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda daha önce karar verdiğiniz bir konu tekrar önünüze gelebilir ve iş uzayabilir. Bazılarınız için operasyon zamanı. Bir kaos parasal krize, elinizden para çıkmasına neden olabilir. Kendinizi kandırmayın.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Yönetici gezegeniniz Merkür retrosu kendinizi biraz enerjisiz ve moralsiz hissetmenize neden olabilir. Yaşamınızda şu ara bazı ertelenmeler olabilir. Eski sevgilinizden haber gelebilir ve yeniden konuşmayı deneyebilirsiniz. Çocuklarınızla aranızda halledilmeyen konular tekrar açılabilir ve bu sefer düzelebilir. İlişkileriniz hareketleniyor. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Ev ve ailenize karşı atladığınız ihmal ettiğiniz bazı sorumluluklar yeniden gündeme gelerek sizi zora sokabilir. Aile içindeki yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Günlük yaşamınız artan işlerinizle yorucu bir tempoya hazır olun. Trafikte ufak kaza risklerine karşı tedbir alın. Sağlığınız önem kazanıyor. Her şeyinizi dengeli yapmaya çalışın. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Yakın çevrenizle eski konular yeniden açılabilir. Bu alanda iletişim trafiğiniz hareketlenebilir. Gitmediğiniz yerlere minik seyahatler yapabilir, almayı ertelediğiniz bazı eğitimleri alabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor. Duygusal 

bir yakınlaşma olabilir. Çocuklarınızla vakit geçirebilir onlarla yaşam enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Ortağınız ya da partnerinizin parasal sorunlarıyla uğraşabilir, karşı taraf yüzünden bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Alışverişte paranıza dikkat edin. Eski bir borç karşınıza çıkabilir. Ev hayatınız hareketleniyor. Taşınma yada eve yönelik masraflar canınızı sıkabilir. Uzaktaysanız aileniz ziyaretinize gelebilir yada siz onlara gidebilirsiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Bu hafta çevreniz ve onlarla kurduğunuz dialoglar önemli. Yanlış anlaşılabilir veya kendinizi yanlış anlatabilirsiniz. Biriken konular sizi yorabilir. Yapamadığınız anlaşma ve görüşmeleri bu ara yapmaya başlayabilirsiniz. Tartışmalı olduğunuz birileri varsa aranızı düzeltmek için kolları sıvayın. Trafikte çok zaman geçirecek yakın çevrenizle birlikte olacaksınız.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Parasal konular için mücadele edeceğiniz bir hafta. Harcamalarınız artabilir, dikkat edin. Beklediğiniz paralar için mücadele edecek ve enerjinizi bu alanda vereceksiniz. Bilinçaltınız geçmişe, atladığınız bazı sorumluluklara çok fazla çalışabilir. Eksik bıraktığınız her şeyi not edin. Sizden saklanan bir şeyi öğrenebilirsiniz. Rüyalar anlam kazanıyor.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Uzun zamandır üzerinizdeki miskinlik bu hafta bitiyor ve sahneye çıkıyorsunuz. Hedeflerinizi eyleme geçirmek için kolları sıvayın. Ancak hareketli olacağınız bu dönem ayak sağlığınıza dikkat edin. Burkulma, kırık, çıkık riskiniz var. Eski arkadaşlarınızla haberleşebilir görüşebilirsiniz. Üyeliğinizin bittiği bir sosyal topluluğa yeniden üye olabilirsiniz.