23 -30 Eylül haftalık burç yorumları / Boğalar yeni bir işe giriyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

İlişkileriniz ya da ortaklıklarınızla ilgili konular aydınlanıyor. Yeni bir ilişki gündeminize gelebilir. Var olan evlilik ya da ortaklıklarınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İş hayatınız ve günlük rutininizle ilgili mücadeleniz devam ederken sağlığınıza önem vermeyi ve bu konuda doğru beslenmeyi öğreniyorsunuz. Günlük temponuz hızlanabilir. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

İş hayatınız, çalışma şekliniz ve sağlığınızla ilgili konular aydınlanıyor. Sağlığınıza daha fazla özen gösterebilir eğer hastaysanız iyileşme dönemine girebilirsiniz. Yeni bir işe girebilir ya da yeni görevler edinebilirsiniz. Bu görevlerde birlikte ekip olarak çalışacağınız durumlar olabilir. Çocuklarınız ya da sevgilinizle ilgili alacağınız kararlarla mücadele edebilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Çocuğunuz, aşk hayatınız ve yaratıcılık geliştirdiğiniz alanlar aydınlanıyor. Çocuklarınızla ilgili gelecek planlaması yapabilir, onlarla fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Partner enerjiniz ve buna bağlı yaratıcılık enerjiniz yükseliyor. Ev ve aile konuları aklınızı meşgul ederken ev işleriyle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Yengeç Burcu 

(22 Haziran-22 Temmuz) 

Ev ve aile konuları aydınlanıyor. Evde zaman geçirmek ve evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni bir ev ya da eve bazı yeni eşyalar alabilirsiniz. Aile büyükleriyle daha fazla bir arada olabilirsiniz. Aile içinde evlilik hazırlıkları olabilir. Yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz artarken eğitim hazırlıkları içinde yoğun bir dönem yaşayabilirsiniz. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yakın çevreniz ve akrabalarınızla ilgili konular aydınlanıyor. Onlarla birlikte keyifli organizasyonlar yapabilir kısa gezilere katılabilirsiniz. Bazılarınız için eğitimle ilgili konular gündemde olabilir. Yakınlarınızın söz nişan gibi hazırlıklarına yardımcı olabilirsiniz. Kazancınızı artırmak için yapacağınız mücadelede yeni gelişmeler söz konusu. Yeni iş teklifi alabilirsiniz. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Parasal konular aydınlanıyor. Kazancınızla ilgili yeni iş birlikleri yeni teklifler alabilirsiniz. Daha fazla para kazanmak için uygun destekler altındasınız. Hayatınızla ilgili de yeni kararlar alarak artık kendinizi doğru ifade edip öne çıkartmayı öğreniyorsunuz. Tanışacağınız insanlar sizi öfkelendirse de, yine de yolunuzu açacak ve sizi cesaretlendirecektir.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve yaşam enerjinizi yükselteceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Gözler sizin üzerinizde. Her ne yapıyorsanız dikkati çekecek, çevrenizde öne çıkacaksınız. İlişkileriniz aydınlanıyor. Bilinçaltınızda oluşan yeni düşüncelerle iş yaşamınızı ve gündelik hayatınızı yeniden organize edeceksiniz. Rüyalara dikkat sizinle konuşabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Bilinçaltınız ve rüyalarınız aydınlanıyor. Gizli saklı ne varsa bu ara ortaya çıkabilir. Sizin sakladığınız bir şey varsa buna dikkat. Eğer sizden gizli bir şey varsa mutlaka duyarsınız. Sosyal yaşamınızda alacağınız yeni kararlar yeni insanlarla tanışmanıza neden olabilir. İdealleriniz için strateji belirlemelisiniz. Bazı arkadaşlarınızla fikir tartışması yaşayabilirsiniz. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Sosyal yaşamınız ve arkadaşlarınızla ilgili konular aydınlanıyor. Çok hareketli bir o kadar eğlenceli davetler ve organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Yalnızsanız dikkatinizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz. Umutlarınıza giden yolda güzel gelişmeler olabilir. Kariyer yaşamınıza ait verdiğiniz mücadelede yeni gelişmeler olabilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Kariyer ve meslek yaşamınızla ilgili konular aydınlanıyor. Yeni bir iş ya da var olan işte yükselişler söz konusu. Bazılarınız için evlilik bu ara önem kazanırken bazıları yaptıkları işle toplum önünde dikkat çekecek. Hukuksal davalarınızda olumlu bir dönem. Mesleğinizle ilgili pazarlama çalışmalarından olumlu geri bildirimler alabilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Hayata dair geliştirdiğiniz inançlarınız aydınlanıyor. Hukuksal süreçleriniz bu ara hız kazanırken siz avantajlı olabilirsiniz. Yapacağınız yurt dışı seyahatlerde tanışacağınız biriyle bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Yurt dışında eğitim almak isteyebilirsiniz. Eş ya da ortağınızla ilgili var olan mücadeleci süreç yeni çözümleri de beraberinde getirir. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

İlişkilerinizde evlilik ve ortaklıklarınızla ilgili konularda gündeminiz hareketli. Bazılarınız bu alanlarda yeni kararlar alabilir. Ancak her durumda mücadele etmeniz gereken durumlar olacağını bilin. Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili banka, kredi, nafaka, miras gibi konularda iş birlikçi yaklaşımlarla bazı sorunlar aydınlanarak çözüme ulaşabilir.