23 - 30 Aralık haftalık burç yorumları / Koçlar iş değiştirebilir

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Meslek ve kariyer yaşamınıza yönelik konular bu hafta aydınlanmaya başlıyor. Yöneticileriniz görev ve sorumluluklarınız daha öne çıkabilir. Özellikle daha fazla sorumluluk almanızı gereken ve bazı şeyleri belki de yeniden yapılandırmanız gereken dönemlere giriyorsunuz. Toplumsal imajınız anlam kazanmaya başlıyor. Evlenmek boşanmak ve belki iş değişikliği söz konusu.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Akademik eğitim almak ve uzmanlaşmak isteğiniz ön planda. Yurt dışı konularınız hareketli. Sevdikleriniz ziyaretinize gelebilir ya da siz gidebilirsiniz. İşinizle ilgili daha çok kurumsallaşmak için yapacağınız satış, pazarlama, reklam çalışmalarınız aydınlanacaktır. Yaşamı daha çok ciddiye almak ve bazı şeyler için sorumluluk geliştirmek isteyeceksiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Ruhsal anlamda bazı daralmalar ve sıkıntılar hissedebilirsiniz. Ancak neyse ki yönetici gezegeniniz Merkür bugün düz harekete geçiyor. Bu durum enerjinizi yükseltmeye ve iletişimle ilgili sorunları halletmenize neden olabilir. Eş ya da ortaklı konularda paylaşımların, ortak hesapların aydınlanacağı bu dönem her şeyin kuralına göre olmasına dikkat etmelisiniz. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

İkili ilişkileriniz eş ve ortaklı konularınız ve çevrenizdeki kişilerle olan iletişimleriniz bu hafta aydınlanıyor. Bazılarınız karşı tarafın aşırı sorumluluk sahibi ve ciddi tutumundan sevilmediğini hissederek yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bekarsanız yaşamınıza işkolik bir partner girebilir. Rakiplerinizin aşırı çalışkan tavırları sizin önünüze geçebilir ve canınız sıkılabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

İş yaşamınız ve günlük yaşam temponuzda daha fazla sorumluluk almaya başlıyorsunuz. Birden bire artan işler günlük programınızı planlamanıza neden olacaktır. Ancak bu durum sizin daha disiplinli çalışmanıza neden olacaktır. Sağlığınızı ihmal ettiyseniz bu hafta bazı sağlık problemleri gündeme gelebilir. Kontrollerinizi yaptırmalısınız. Çalıştığınız firma kurumsallaşma yolunda.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Aşk yaşamınız ve çocuklarınızla ilgili konularınız aydınlanıyor. Varsa sevgilinizle ilişkiyi daha ciddi bir zemine taşımaya başlayabilirsiniz, yalnızsanız ciddi ve sorumluluklarını bilen biriyle karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızın sorumluluklarını daha çok almanız gerekebilir özellikle onların gelecek planlaması konusunda. Daha çok sorumluluk bu ara yaratıcılığınızı da genişletecektir. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Ev ve aile yaşamınız ve ailenizle ilgili olan durumlar aydınlanıyor. Eğer evden çalışıyorsanız işinizi daha kurumsallaştırma yolunda adım atabilirsiniz. Aile üyelerinin daha çok sorumluluğunu alacağınız şartlar oluşabilir. Ev alabilir ya da evlilik kararı da alabilirsiniz. Evinize ait görevleri daha çok ciddiye alabilirsiniz.  Çocukluk korkularınız tetiklenebilir.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

İletişimle bağlantılı konular mesleğinize yönelik satış pazarlama reklam ve internet faaliyetleriniz aydınlanıyor. Bazılarınız bu alandaki işlerini daha kurumsal bir zemine taşıyabilir. Yakın çevre kardeş ve akrabalarınızla ilgili konularda daha çok sorumluluk almanız gereken konuşmalar yapabilirsiniz. Kısa iş gezileri yapabilir ya da mesleki eğitimler alabilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Parasal kazançlarınızı daha çok ciddiye almanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bazılarınız ev ya da arsa alabilir ya da bu alandaki işlerini daha resmi bir zeminde değerlendirmek isteyebilir. İş kurmak yaptığınız işleri daha kurumsallaştırmak ve bu noktada para kazanmak isteyebilirsiniz. Harcamaktan çok biriktirmeyi hedefliyorsunuz. Parayla ilgili düşünceleriniz değişiyor.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Hayatınızı yeniden değerlendirmek kendinizi kişiliğinizi yeniden gözden geçirmek için önemli destekler aldığınız bir dönemdesiniz. Tüm çevresel koşullarınız çevrenizdeki kişiler aile ve iş yaşamınız bu noktada aydınlanıyor. Artık farklı sorumluluklar ve görevleriniz olacaktır. Yanı sıra bu ara duruşunuzla etrafa yaydığınız ışıkla dikkatleri de üzerinize çekiyorsunuz. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Gizli konular bilinçaltı düşünceleriniz bu hafta aydınlanıyor. Kendi kendinize baskı uygulayabilir düşüncelerinizle aranıza mesafe koyabilir hatta bu durumdan sıkılabilirsiniz. Bazılarınız kolektife yardım etmeye ve bunu da ciddi bir iş platformuna taşımaya karar verebilir. En çok korktuğunuz ne varsa onunla yüzleşerek bu durumu ciddi bir şekilde ele alabilirsiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Hedefleriniz, umutlarınız ve sosyal hayatınızla ilgili konular aydınlanıyor. Bazılarınız hedeflerine ulaşmak için daha çok sorumluluk almak ve çok çalışmak gerçeğiyle yüzleşeceksiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelirken bu sefer eğlence değil de iş için bir araya gelebilirsiniz. Birlikte yapacağınız sosyal projeler artabilir ve bu konu bazılarınız için ciddi bir iş haline gelebilir.