22-29 Temmuz haftalık burç yorumları / Yaylara tatil iyi gelebilir

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Haftaya gayet enerjik başlıyorsunuz. Bir süredir sizi aşağı çeken enerjiler artık yaşam motivasyonunuzu da yükseltiyor. Yaşamı algılamak ve biraz da eğlenmek isteğiniz yüksek olduğundan çocuklarınız varsa sevgilinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bekarsanız gösterişli bir partnere hazırlanın. İlişkiniz varsa sevgilinizle gezebilir ve aşk tazeleyebilirsiniz. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Ev ve aileye yönelik hareketli günlere hazır olun. Taşınmak, evi yenilemek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizi gösterişli sofralarda ağırlayabilirsiniz. Vereceğiniz davetlerde eğlenceyi baz alacaksınız. Aile içinde söz, nişan, düğün yapabilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlığı nedeniyle bazı konularda mücadele edebilirsiniz. Ev için masraf yapabilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Yakın çevre kardeş ve akrabalarınızla geçireceğiniz hareketli günlere hazır olun. Onlarla bir arada olurken keyifli organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Kısa geziler, öğretirken eğlendiren mini workshoplar alabilirsiniz. Pahalı bir araba ya da teknolojik bir alet için para harcayabilirsiniz. Yeteneğinizi ortaya çıkarmanın zamanı gelmiş.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz)    Parasal konularla ilgili yeni bir döneme giriyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alırken kazançlarınızın da arttığına sevineceksiniz. Bazılarınız için yeni kazanç ve iş imkanları olurken bazılarınız para kazandığı konuda bir üne sahip olabilir. Kendinizi iyi hissetmek için bir masrafa girebilirsiniz. Gösterişli bir ev alabilir, iyi bir yatırım yapabilirsiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Yepyeni enerjilerle yeni kararlarla dolu bir döneme giriyorsunuz. Adeta bir dönemi kapatıyor ve yeni bir sayfa açıyorsunuz. Güzelliğiniz, dış görünüşünüz için bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağından spora ya da diyete başlamak isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir çevresel koşullarınızı yenileyebilirsiniz. Aşk yoksa her an gelebilir. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)    Zihniniz ve bilinçaltınız adeta canlanıyor. Uykularınız düzensizleşebilir ama dert etmeyeceksiniz. İçinizde sanki bir müddet sonra olacak büyük gelişmelerin ayak sesleri var. İçiniz kıpır kıpır. Tarifsiz heyecan duyacağınız durumlar olabilir. Bir aşkın uyanışı gibi. Yeni kararlar alacak özellikle günlük programınızı daha keyifli hale getireceksiniz.   Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim)
Arkadaşlarınızla katılacağınız keyifli ve eğlenceli davet ve organizasyonlara hazır olun. Adeta gezmekten yorulabilirsiniz. Düğün, nişan, söz ve yemeklere katılabilir, orada popüler kişilerle tanışabilirsiniz. Bu kişiler sizin sanki bir dileğinizi yerine getirmek için hayatınıza girecek. Sevgiliniz varsa bol bol gezmeye hazır olun. Hamile kalabilirsiniz.   Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 
Kariyer ve meslek yaşamınızda öne çıkmaya tanınmaya hazır olun. Çalışmalarınızın karşılığını alma zamanı gelmiş olabilir. Bazılarınız işinde yükselme alırken bazılarınız yeni şirket açma kararı alabilir. Firmanızı sektörde diğerlerinden öne geçirmeniz için destekleyici enerjiler var. Ev almak evlenmek gibi radikal kararlar alabilirsiniz. Toplum önüne çıkmaya hazır olun.     Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 
Yaşamı coşkuyla ve büyük bir aşkla algılayacak ve yeniden doğmuşçasına yeni düşünceler içinde olacaksınız. Eğlenceli bir yurtdışı gezisi yapabilirsiniz. Yalnızsanız aşk orada sizi bulabilir. Birlikteliğiniz varsa romantik bir tatil size iyi gelebilir. Evlilik hazırlığı içindeyseniz konsoloslukta evlenme kararı alabilirsiniz. Yurt dışına açılabilirsiniz.     Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak)    Ödemeleriniz borçlarınız ve kriz yaratan durumlarla ilgili yeni ve olumlu bir döneme giriyorsunuz. Borçlarınız bitebilir. İstediğiniz kredi çıkabilir. Eş ya da ortağınızın ya da ailenizin resmi kurumlardaki işlerindeki düzelmeler sizin de moralinizi yerine getirebilir. Bir şeylere sahip olmak için risk almaya karar vererek doğru adım atacaksınız.   Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 
Yalnızsanız yepyeni bir aşk kapınızı çalabilir. Bu kişi biraz tanınmış ve kendine göre belli bir üne sahip sanki. Evliyseniz partneriniz bu ara kendi keyfine biraz düşebilir ancak yine de ilişkideki monotonluk geride kalır. Yeni ortaklık yapabilir ve ortağınızın ününden siz de faydalanabilirsiniz. Çevrenizde eğlenceli kişilerle birlikte olacaksınız.   Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  
İş hayatınız ve günlük rutininiz bir den bire değişebilir ve hareketlenebilir. Çalışma hayatınıza yeni dahil olan kişiler keyfinizi yerine getirebilir. Yoğun ama bir o kadar neşeli bir dönem var önünüzde. Sağlığınızla ilgili sıkıntılar varsa artık düzeliyor ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İş hayatında egosu yüksek kişilerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.