22-29 Nisan haftalık burç yorumları / İkizler iletişim kazalarına dikkat!

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Parasal konularınız bu hafta dikkatinizi çekiyor ve kazançlarınıza odaklanıyorsunuz. Hafta başından itibaren, 

yakın çevrenizle iletişim içinde bulunmak onlarla bir arada olmak ve keyifli organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Yollarda fazla zaman geçirebilirsiniz. İnternet, satış, pazarlama, reklam sektörleriyle ilgili göstereceğiniz mücadele kazanç artışına neden olabilir. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz için öne çıkarak dikkatleri de üstünüzde toplamaya başlıyorsunuz. Biraz da kendinizi düşünmenin zamanı geldi. Özellikle kendinize her zamankinden daha fazla güven duyacağınız için parasal konularla ilgili mücadele gücünü de üzerinizde bulacaksınız. Kazançlarınızı artırmak adına yoğun iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Düşündüklerinizi söyleyin.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Epeydir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla haberleşebilir, onlarla program yapabilirsiniz. Enerjiniz hafta başından itibaren biraz daha olacaktır. Spor yapabilir ve hareketli bir dönem geçirebilirsiniz. Ancak iletişim kazalarına ve diyaloglarınızda agresif olmamaya dikkat edin. Bilinçaltınız ve düşünceleriniz aydınlanıyor. Haberci rüyalar görebilirsiniz. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Sosyal yaşamınız hareketleniyor. Biraz daha keyifli zaman geçirmek ve arkadaşlarınızla görüşmek isteyeceksiniz. Zihinsel anlamda gergin ve patlamaya hazır bomba gibisiniz. Kendinizle ve düşüncelerinizle savaşmayın, zira bu öfke 

sizi uykusuz bırakabilir. Bir eylem planı hazırlayın ve bunu yazın. Bu size iyi gelecektir. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Kariyer, meslek yaşamınız ve toplumsal imajınız gündeminizde. Otorite ya da patron figürleriyle yapacağınız önemli görüşmeler olabilir. Zıtlaşmamak önemli. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla diyaloglarınız ve iletişim kanallarınız hareketleniyor ancak sivri sözlerden, öfkeli davranışlardan kaçının. Gece davetleri ve eğlenceli ortamlarda iletişim kazalarına dikkat edin. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Yurtdışı ve yabancılarla olan konularınız hareketleniyor. Satış pazarlama medya gibi alanlarda adınızı duyurmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Akademik eğitimler söz konusu. Kariyeriniz için yapacağınız görüşmelerde mücadele etmeniz gereken durumlar olabilir. Başvurduğunuz bir krediden onay gelebilir. Gelir ve giderlerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Parasal krizlere yeni çözümler getirecek gelişmeler olabilir. Kendinizi daha iyi hissedeceğinizden krizleri yönetecek gücü de bulacaksınız. İlişkilerinizde eski konular sıklıkta açılabilir. Ayrıldığınız partner ya da ortağınızdan haberler alabilir ve tekrar konuşmak isteyebilirsiniz.  İnternet üzerinden yapacağınız iletişimler ticari hayatınızda yüzünüzü güldürebilir. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

İlişki ya da ortaklık konularınız bu hafta aydınlanıyor. Var olan ilişkinizi evlilikle taçlandırmak isteyebilir ya da ortaklı bir işe girişebilirsiniz. Bazılarınız eş ya da ortağından sebep vergi, kredi, banka gibi konularla yoğun iletişim trafiği 

içinde olabilir olası krizlere çözüm aramak için mücadele edebilir. Eski çalışma arkadaş ya da işinizden haber gelebilir. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Günlük programınız ve iş yaşamınıza ait konular aydınlanıyor. Yeni bir düzen ya da çalışma biçimi içinde olabilirsiniz. 

Daha fazla kazanmak ve istikrar getirmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza bu hafta dikkat etmelisiniz. İlişkileriniz ya da iş ortaklarınızla iletişim ağınızda çıkabilecek bazı gerginlikler ve söz düellolarında mücadele etmeniz gerekebilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Yalnızsanız hayatınıza ciddi ve kalıcı bir sevgili adayı girebilir. Bu ara yemek içmek ve keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızın geleceğine ait bir güvence oluşturmak isteyeceksiniz. Günlük programınız ve iş  yaşamınız bir hayli yoğu olabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek söz düellolarına ve ellerinizle ilgili ufak kaza risklerine dikkat. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Ev alımı, satımı ile ilgili konular aydınlanıyor. Yuvanız, aile bireyleriniz ve onların maddi güvencesi sizin için önem taşıyabilir. Bir aile büyüğünüzün sağlık sorunu gündeme gelebilir. Sevgiliniz ya da çocuğunuzla bolca zaman geçirebilirsiniz. Yalnızsanız konuşmasıyla sizi etkileyecek bir aday olabilir. Düşüncelerinizle yaratıcı enerjinizi çalıştırın.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Eş ya da ortağınızın parasal konularıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ev ve aile içinde oluşacak özellikle parasal konularda bazı fikir ayrılıkları ve iletişim sorunları canınızı sıksa da, bunu yakın çevreniz ve akrabalarınızla görüşüp onlarla keyifli yemek organizasyonları yaparak bu uğurda para harcayarak biraz olsun rahatlayabilirsiniz. Kaybettiğiniz 
bir kazanç zihninizi yorabilir.