22-29 Ekim haftaları burç yorumları / Koçlar ve Yengeçler'e aşk gelebilir

OLGU ILGIN
olguilgin@gmail.com

Koç Burcu

(21 Mart-19 Nisan)

Ev ve ailevi temalarla ilgilenebilirsiniz. Eve yönelik harcamalarda artış olabilir. Pazartesi’den itibaren borçlarınıza, gelir gider dengenize dikkat edin. Bu alanda krizler çıkabilir. Hafta ortası aşkla ilgili bir gelişme olabilir. Daha bencil olacağınız bir dönem. Çocuklarınızla gurur duyabilirsiniz. Çalışma temponuz artacağından bazı sağlık sorunlarına dikkat edin.

İkizler Burcu

(21Mayıs-21 Haziran)

Evlilik ya da ortaklarınızla sorunlar biraz yumuşayabilir. Bazılarınız ilişki ya da ortaklıklarından tamamıyla koparak soğuyabilir. Çalışma hayatınız, sağlığınız ve gündelik konularınız gündemde olacaktır. İş arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artabilir. Bu konulara yönelik sorunları ve krizleri çözmeniz için uygun bir dönem. Yabancı kişilerle yaşanacak ilişkiler olabilir.

Aslan Burcu

(23 Temmuz- 22 Ağustos)

Ev ve aile yaşamınız gündeminizde. Bazı sorunlar çıkabilir. Aile üyelerinin yaratacağı krizleri çözmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum meslek yaşamınızda bazı sıkıntılar oluşturabilir. Tatil, gezmek eğlenmek için yine de vakit bulacaksınız. Yaratıcılığınız artacak ve yaşam enerjiniz de yükselecek. Çocuklarla ilgili gelişmeler yüzünüzü güldürecek.

Terazi Burcu

(23 Eylül-22 Ekim)

Kısa yollar ve yakın çevrenizle bir arada olmak yüzünüzü güldürecek. Kardeşler, yakın akrabalarla bir arada olabilirsiniz. Yurtdışı ile ilgili yazışmalar ve iletişim ağınız yoğunlaşıyor.  Aşk internet üzerinden gelebilir. Parasal konular ve kazançlarınız gündemde. Borç yapmayın ve biriktirmeye odaklanın. Bir harcama sonradan canınızı sıkabilir.

Yay Burcu

(22 Kasım-21 Aralık)

Kendinizle ilgilenebilir, güzellik adına kararlar alabilirsiniz. Dikkatleri çekeceksiniz. Seyahatlerinizde artış olabilir. Bazılarınız sevgi konularında kalıcılık sağlarken, bazılarınız soğuma yaşayabilir. Düşünceleriniz ve rüyalarınız kendinize yönelik ve gizemli. Haberci rüyalara dikkat. Gizli ve platonik aşklar başlayabilir. Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Gizli düşmanlarınız olabilir.

Kova Burcu

(20 Ocak-18 Şubat)

Kariyer yaşamınız ve toplumsal imajınız gündemde. İstediğiniz konularda hırs yapmazsanız, zorlu süreci atlatabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanın. Öfkenizi içinize atmayın. Düşündüklerinize dikkat edin gerçekleşebilir. Aşk sosyal çevreden gelebilir. Arkadaşlarla yapılan geziler organizasyonlar keyfinizi yerine getirebilir. Bazı arkadaşlarınızdan soğuyabilirsiniz.

Boğa Burcu

(20 Nisan-20 Mayıs)

Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili bazı krizlerin çözülmeye başladığını göreceksiniz. Parasal bazı sorunları giderebilecek gelişmeler olacak. Pazartesi’den itibaren her türlü ilişkiniz gündeminizi oluşturacak. Evlilik ya da ortaklıklarla ilgili bazı şeylerin daha fazla farkına varacaksınız. Ailenizle evde eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınıza yönelik çalışmalar içinde olabilirsiniz.

Yengeç Burcu

(22 Haziran-22 Temmuz)

Duygularınız ve eylemleriniz arasında sıkışıp kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bazı tartışmalar çıkabilir. İş hayatınız, sağlığınız ve günlük yaşamınızda bazı durumlar sizi rahatlatabilir. İş arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Aşk gelebilir. Çocuklarla ilgili krizleri çözebileceksiniz.

Başak Burcu

(23 Ağustos-22 Eylül)

Arkadaş ve sosyal çevrenizin yaklaşımı sizi ailenizle gibi hissettirebilir. Kardeşleriniz, yakın akraba ve çevrenizle ilgileneceğiniz bir dönem. Sıklıkta haberleşmeler ve yapılan organizasyonlar sizi memnun edecek nitelikte. Kısa yollar yapabilirsiniz. Mesleğinize yönelik  tanıtım ve çalışmalar yapabilirsiniz. Bazı yer değişiklikleri,

taşınmalar sizi zorlayabilir.

Akrep Burcu

(23 Ekim-21 Kasım)

Kendinizi göstereceğiniz, ifade edeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Gözler size çevriliyor. Biraz bencillik yapabilirsiniz. Parasal konularda artan kazanç ve fırsatlar sizi sevindirebilir. Sanki yurtdışıyla bağlantılı ticaret var gibi. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili bazı atılımlar olumlu gelişmeleri getirecek. Araba alabilirsiniz. Yollarda öfkeye dikkat edin.

Oğlak Burcu

(22 Aralık-19 Ocak)

Temposu yüksek bir hafta. Kendinize baskı uygulamayın. Bir gizli aşk var ufukta sanki. Hayal ettiğiniz kişi ulaşılabilir olsun. Sosyal hayatınız hareketleniyor. Arkadaş ve grup aktiviteleri ve onlarla iletişim trafiğiniz artacak. Gizemli kişilerle

tanışabilir hatta bu kişilerden biriyle gizli aşka yelken açabilirsiniz. İdeallerinizi tekrar gözden geçireceksiniz.

Balık Burcu

(19 Şubat-20 Mart)  

Yurtdışı konularınız hareketleniyor. Uzak bir seyahat olabilir. Hukuksal süreçlerinizde olumlu bir dönem. Bir dava sizin lehinize. Eğitim kararı alabilirsiniz. Mesleğinize yönelik yapacağınız basın ve medya çalışmalarınız için olumlu bir dönem. Kariyer yaşamınız ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Bazı çalışmalarınızı dengelemelisiniz. Toplumsal anlamda dikkat çekeceksiniz.