2017’de Koçlar terfi edecek Kovalar evlenecek

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Yeni bir yıla merhaba demek için birkaç saat kaldı. Bakalım 2017’de hangi burcu nasıl sürprizler bekleyecek? Kim evlenecek kim çocuk sahibi olacak kim terfi edecek? 

KOÇ BURCU

İlişkiler ya da ortaklıklarla ilgili güzel fırsatlar yakalayacağınız gibi yol ayrımları da yaşayabilirsiniz. Özellikle 

bahar ayları çevre değişikliği, terfi, iş değişikliği, taşınma ve yer değişiklikleri için güç ve cesaret bularak 
atılım yapabilirsiniz. Sorumluluk alanlarınızı geliştirdiğiniz her durum yükselmenize yarayacak. Mesleğinizle 
ilgili akademik kariyer yapmak için bu yılı kullanın. 

BOĞA BURCU

Birden fazla işle uğraşabilir ve kazancınızın artmasını sağlayabilirsiniz. Aklınıza ani gelen düşünceler, bazı fırsatları yakalamanızı sağlayabilir. Bazılarınız için iş koşulları ya da çalışma arkadaşlarıyla dengeler değişebilir. Ortaklaşa kaynaklarınızla ilgili krizlerden ders alıp farklı çözümler üretmelisiniz. Farkındalığınız artacak, bir sonraki yılı sizin için (+/-) değiştirecektir.

İKİZLER BURCU

Her türlü ilişki ve ortaklıklarınızla ilgili sınavınız bu yıl da devam ediyor. Devam mı tamam mı? Sorunları ya çözecek ya da ayrılıkta karar kılacaksınız. Korkmayın yalnız kalmayacaksınız. Aşk hayatınız hareketli ve size şans getirecek. Aşkla büyüyeceksiniz. Sürpriz hamilelikler olabilir. Çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştireceksiniz. 

YENGEÇ BURCU

İş hayatınız, günlük rutininiz ve sağlığınızla ilgili alanlarda, sorumluluk alacaksınız. Bazı konuları değiştirmeniz, istediğiniz yaşam koşullarına sahip olmanızı sağlayacak. Meslek yaşamınız ani değişliklere gebe. Bazılarınız için emeklilik, bazılarınız için işe dönme zamanı. Hayallerinizi gerçekleştirmek için sisteme güvenmeli ancak 

uzak noktalara hareket etme cesareti de göstermelisiniz. 

ASLAN BURCU

Motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız. Aşk hayatınız, çocuklarınız ve yaratıcılık gerektiren alanlarda yeni bir yapılanma içinde olacak ve sınavınızı bu konularda vereceksiniz. Aşk hayatınızda gelecek vaat eden gelişmeler olabilir. Ani gelişmeler, seyahatler ya da tanışmalar yaşayabilirsiniz. Bu yıl hedeflerinizi belirlemeli, evrensel mesajları iyi değerlendirmelisiniz.

BAŞAK BURCU

Finans konularında fırsatları değerlendirmelisiniz. Birden fazla gelir elde edeceksiniz. Ancak ani krizler buradaki dengeleri bozabilir. Kazancınızı biriktirmelisiniz. Ev ve ailenizle ilgili zorlanacağınız durumlarda sorumluluklarınızı belirlemelisiniz. Bazılarınız için borca girerek ev alma fırsatı olabilir. Babanız ya da aile büyüklerinin sağlık durumuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. 

TERAZİ BURCU

Ekim’e kadar, yılın en şanslı burcu sizsiniz. Hayatınızın hemen her alanında istediklerinizin size ulaşmasını için hareket etmelisiniz. Bazılarınız için harika birliktelikler ve evlilikler olacağı gibi, beklenmeyen ve ani sonlanmalarda olabilir.  Yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınız ile eğitim faaliyetlerinizle ilgili irade ve sorumluluk 
geliştirmelisiniz. İletişim kanallarınızın güçleneceği bir yıl.

AKREP BURCU

Ekim ayına kadar düşündüklerinize dikkat edin. 12. evinizde gezinen Jüpiter, size içsel bir büyüme fırsatı verirken, geride kaldığınız alanlarda da şans getirecek. Bu süreçte neyi düşüncenizde büyütürseniz Ekim’den sonra burcunuza geçecek Jüpiter, size onu getirir. Çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız ve sağlığınızla ilgili alanlarda ani gelişmeler olabilir ve dengeler değişebilir. 

YAY BURCU

Hayatınızı elden geçirmek, ilişkilerinizi elemek için önünüzde bir yılınız daha var. Yaşadıklarınızdan ders almalı ve hayatınızda kalıcılık sağlayacak adımlar atmalısınız. Yeni tanışmalar geleceğinizde kalıcılık sağlayacak gelişmeleri de beraberinde getirecek. Kilo vermek için evrensel destek bu yıl yanınızda. Ani gelen bir aşka, sürpriz bebeğe hazır olun. Yaratıcılık enerjiniz çok yüksek olacaktır. 

OĞLAK BURCU

Kendinizle hesaplaşacağınız bir yıl. Bazı düşünceleriniz değişirken zorlanabilirsiniz. Adil ve dürüst olmaktan vazgeçmeyin. Gayri resmi yapacağınız her konu başınızı derde sokacaktır.  Kariyer ve meslek yaşamınız ile aile ve ev yaşamınız arasındaki dengeler ani ve beklenmedik bir şekilde değişebilir. Bu alanlardaki değişimlere 
bu yıl hazır olun. Taşınma, iş kurma, ev alma gibi durumlar zorlanmanıza neden olabilir.

KOVA BURCU

Sosyal çevre ve arkadaş ortamlarından izole olacakları adeta geçmişi yeniden sorgulayacakları bir yıl olacak. Ancak yeni ve evliliğe gidecek ilişkiler içine de girebilirler. Yurt dışı konuları bu yıl çok hareketli olabilir. Yüksek eğitim, yabancı ülkede bir iş, yabancı ülkede bir evlilik ya da yabancı biriyle evlilik yapabilirler. Bahar aylarından itibaren, kadersel bir sürece girecek Kovalar’ın farkındalıkları bu yıl yüksek olmalı.

BALIK BURCU

Meslek yaşamınızda bazı şeyleri sağlam inşa etmek ve kalıcılık sağlamak için mücadeleniz devem edecek. Daha fazla sorumluluk almalısınız. Kaçmadığınız her zorluk size başarı ve mutluluğu da getirecektir. Toplumsal imajınız evlilik, boşanma, iş kurma gibi durumlarla değişebilir. Parasal kaynaklarınızda artış olurken kayıplar da olabilir. Bunu dengeleyin. Bazılarınız için miras ya da nafaka yoluyla zenginlik de olabilir.