2 - 9 Aralık haftalık burç yorumları / Yengeçlere rüyalardan haber var

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla ilgili eski konular gündeminize gelerek zihninizi meşgul edebilir. Mesleğinizde eksiklerinizi görerek daha iyi bir noktaya gelmek için tamamlamanız gereken bilgiler ya da eğitimler olduğunu anlayacaksınız. Uzak yoldan beklediğiniz haberler gelirken ummadığınız kişilerden hakkınızda yapılan dedikoduları da duyacaksınız.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Ortaklaşa gelirlerinizle ilgili bir açık atlanmış bir durum bu hafta parasal konulardaki durumunuzda bir kriz yaratabilir. Eş ya da ortağınızla alakalı unutulan bir ödeme bir anda gündeminize gelerek belki de bazı şeyleri elden çıkarmanıza neden olabilir. Sahibi olduğunuz ev ya da arsa gibi taşınmaz mal varlığınızı değerlendirmeniz gereken durumlar olabilir. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Bir anda zihniniz tüm hızıyla sizi geçmişe götürüyor. Sinirsel olarak zayıf bir dönemden geçiyorsunuz o yüzden zihninizi yormamanız bu ara çok önemli. Tüm eski ilişkileriniz, evlilik, ortaklıkla alakalı kişilerle aranızda neyi tamamlamanız gerekiyorsa onu tamamlayacaksınız. Arkada kalmış kişileri geçmişe gönderirken sinirlenmemeye dikkat edin.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Bilinçaltınız tüm ihtişamıyla bu ara aydınlanıyor. Geriye dönük birçok hatıra tıpkı bir fotoğraf sergisi gibi gözünüzde canlanarak belki de düşüncelerinizdeki hataları size yeniden hatırlatmak istiyor. Günlük hayatınız çalışıyorsanız iş yaşamınızda da ciddi eksiklikleri fark ederek yeni planlar için geçmişteki konuları düşüneceksiniz. Rüyalarınızdan haber var.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Arkadaşlarınızla ilgili bazı konularda gerçek düşüncelerini ortaya çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız hedefleri açısından sanki biraz geçmişe giderek neyi ne kadar istediğini yeniden kontrol edecek. Hedeflerinizi belirlerken belki de neyi eksik yaptığınızı fark edeceksiniz. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Eski aşkınızdan haber gelebilir.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Kökleriniz ev ve aile yaşamınız üzerinden toplumdaki yeriniz statünüzle ilgili geldiğiniz yeri göreceksiniz. Bazılarınız eski çocukluk korkularını tetikleyecek durumlarla karşılaşabilir. Mesleğinizde gelmek istediğiniz yere gelmek için neyi eksik yaptığınızı göreceksiniz.  Aile içinde eski konuların  tekrar gündeme gelmesi belki de bazı blokajların çözülmesine neden olacaktır. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Yaşamı ne kadar derin ya da yüzeysel algıladığınızla yüzleşeceksiniz. Hayat felsefenizde bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız mesleğinde öne çıkmak için daha fazla kitleye hitap etmek için neleri eksik yaptığının farkına varabilir. İlişkilerinizde her an mücadele etmekten vazgeçerek kestirip atma enerjiniz yüksek özellikle geriye dönük bazı bitişler yapabilirsiniz.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Yaşadığınızı sandığınız büyük krizleri belki de zihninizde siz yaratıyorsunuz. Bu ara bu konu çok önünüze gelebilir. Hatta geçmişte yaşanan bazı olayları tekrar hatırlayarak ya da onların tekrar açılmasıyla büyük farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Eş ya da ortağınızla ilgili geriye dönük resmi işlemler bu ara gündeme gelebilir. Ödemediğiniz unuttuğunuz faturalara dikkat.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Evlilik, ortaklık ve çevrenizdeki her türlü ilişkinizde geçti bitti dediğiniz konular bu ara açılarak karşınıza gelebilir. Karşınızdaki kişilerin sinir krizi geçirmeye ramak kalan davranış ya da sözleri sizi de geçmişe götürerek konuyu tekrar değerlendirmenizi sağlayabilir. Kendinizde tamamlamanız gereken ve eksik bulduğunuz ne varsa bu ara onu yapın. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

İş yaşamınız ve günlük yaşamınıza yönelik şu ana kadar ki, düşünce şekliniz veya kararlarınızla ilgili bazı aydınlanmalar yaşayacaksınız. Geriye dönük düşüncelerinizi tekrar hatırlayacak aslında neyi düşündüyseniz onu yaşadığınızı da göreceksiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda gergin diyaloglar olabilir. Eski iş arkadaşlarınız ya da eski işinizden haber gelebilir.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Düşüncelerinizde bu ara eski sevgiliye duyulan bir özlem olabilir. Hatta ondan haber de gelebilir. Var olan ilişkinizde eski meseleler bu ara açılarak hatta arkadaşlarınızın da dahil olacağı tartışma ortamları içine girilebilir. Aman dikkat! Sinirler hayli hassas dengeler kopartan cinsten o yüzden fevri davranışlar içine girmeyin.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Ev ve aile içinde çocuklukta size öğretilen bazı konular bu ara açılarak ciddi sorunlara neden olabilir. Tabii zihinsel olarak. Aile içinde tartışmalara dikkat edin. Bazılarınız mesleğindeki duruşu yüzünden ailesini suçlayıcı tavırlar içine girebilir. Eski işinizden ya da eski patronunuzdan haber alabilirsiniz. Yükselmek için daha çok eğitim almanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.