19-26 kasım haftalık burç yorumları / Akrepler gerginliğe dikkat

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu

(21 Mart-19 Nisan)

Yurtdışı ve yabancılarla yoğun bir iletişim içinde olacaksınız. Bazılarınız için yabancı kaynaklı eğitim fırsatı da olabilir. Seyahat edebilir yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kariyer yaşamınız da, üzerinizdeki sorumluluklar bazılarınız için avantaj haline gelecek. Hukuksal süreç içinde olanlar avantajlı bir döneme giriyor. İlahi adalete tanık olacağınız bir durum inancınızı güçlendirebilir.

İkizler Burcu

(21Mayıs-21 Haziran)

İkili ilişkileriniz, evlilik ve ortaklık ilişkileriniz bu hafta gündeminizi oluşturuyor. Kendinizi karşı tarafın gözlerinden görecek bir de diğerlerinin bakış açılarıyla değerlendireceksiniz. Şimdiye kadar içinize attığınız bazı sözler, can acıtacak şekilde ortaya dökebilir ya da karşınızdan bunu işitebilirsiniz. Yurtdışıyla bağlantılı sürpriz bir konu olabilir.

İkizler Burcu

(21Mayıs-21 Haziran)

İkili ilişkileriniz, evlilik ve ortaklık ilişkileriniz bu hafta gündeminizi oluşturuyor. Kendinizi karşı tarafın gözlerinden görecek bir de diğerlerinin bakış açılarıyla değerlendireceksiniz. Şimdiye kadar içinize attığınız bazı sözler, can acıtacak şekilde ortaya dökebilir ya da karşınızdan bunu işitebilirsiniz. Yurtdışıyla bağlantılı sürpriz bir konu olabilir.

Aslan Burcu

(23 Temmuz- 22 Ağustos)

Hafta sonu sevindirici haberler alabilir enerjinizi yükseltebilirsiniz. Bebek bekleyenler için sürpriz hamilelik olabilir. Bazılarınız çocuklarıyla birlikte yurtdışı seyahatlerine giderken, bazılarınız onların başarılarıyla gurur duyacaklar. Yalnız olanlar için daha önceden tanıdığınız birine daha farklı gözlerle bakabilir ve âşık olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanın.

Terazi Burcu

(23 Eylül-22 Ekim)

Hedeflerinizi gerçekleştirmek için gerekli desteği bu hafta alıyorsunuz. Yaratıcılığınızı kullanın ve farklı atılımlar yapın. Ancak aile ve yuvanızda sizi zorlayacak etkiler altında kalabilirsiniz. Aile büyüklerinin sorumlulukları bazı işlerinizi ertelemeye neden olabilir. Evli olanlar, aile büyüklerinin de  dahil olacağı bazı tartışmalar, ilişkinizin tadını kaçırabilir.

Yay Burcu

(22 Kasım-21 Aralık)

Yolculuklar ve iletişim ağınızda bir hareketlilik olabilir. Çevrenizde bazı yenilikler olabilir ya da yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu kişilerin ve olayların gelecekte sizin için kalıcılık sağlamasını istiyorsanız hafta ortasından itibaren, sorumluluk duygunuzu yükseltmeli ve tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Para geliyor üstelik istikrarlı bir kazanç olacak.

Kova Burcu

(20 Ocak-18 Şubat)

Aileniz ve kariyer hedefleriniz arasında oluşan bazı durumlar, sizi bir hayli gergin ve öfkeli yapmış olabilir. Bu enerjinizi spor yaparak hatta daha önce denemediğiniz bir sporu yaparak atabilirsiniz. Hafta ortası arkadaşlarınızla bazı davet ve organizasyonlarda yer alabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çok istediğiniz bir dileğiniz olabilir.

Boğa Burcu

(20 Nisan-20 Mayıs)

Yurtdışı eğitim olanakları ya da iş fırsatları elde edebilirsiniz. Çok istediğiniz bir ülkeye seyahat imkânı doğabilir. Bazılarınızın karşısına aşk yabancı bir ülkede çıkabilir. Mesleğinizle ilgili tanınmak ve geniş kitlelere hitap etmek istiyorsanız medya, basın, yayın ve reklam desteği alabilirsiniz. Eşinizle ilgili bazı borç ya da ödemeler krizler yaratabilir.

Yengeç Burcu

(22 Haziran-22 Temmuz)

Gerginlikler yaşadığınız ilişkilerinizde bu hafta yumuşamalar olabilir. Eşinizle tartışmalıysanız, mesafeli ama uzlaşmacı konuşmalar yapabilirsiniz. Çalışanlar için resmi ortaklıklar gündeme gelebilir. Günlük yaşamınız ve çalışma şekliniz bazı değişikliklere uğrayabilir. Çok fazla koşturmak sebebiyle sağlığınız risk altında, özellikle bacak ve kas kramplarına karşı dikkat edin.

Başak Burcu

(23 Ağustos-22 Eylül)

Bazı parasal krizleriniz borç ya da kredi gibi, yakın çevrenizin desteğiyle çözümlenebilir. Kardeşlerinizle fikir alışverişinde bulunacaksınız. Çocuklarınızla aranızda sorun varsa bu hafta tatlıya bağlamak için uygundur. Bekar olanlar, ciddi ve uzun vadeli resmiyet kokan bir ilişki yakında kapınızı çalabilir. Hafta ortası, sıvı tüketimini artırın ve detoks yapın.

Akrep Burcu

(23 Ekim-21 Kasım)

Hafta ortasından itibaren parasal kazançlarınız gelir giderlerinizle ilgileneceksiniz. Bazılarınız evlilik ya da ortaklıklarıyla ilgili bazı gerçeklerle yüzleşerek finansal hesaplamalar yapabilir. Kısa seyahatler ve yakınlarınız için para harcamaktan memnun olabilirsiniz. Ancak bunu takıntı yapmayın. Aile ve yuvada bazı gerginlikler olabilir. Elektronik aletler masraf çıkarabilir.

Oğlak Burcu

(22 Aralık-19 Ocak)

Kendinizi görüntünüzü yenilemek için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni bir diyet ya da spor için doğru zamanlar. Bazılarınız fiziksel görünüşünü değiştirmek isteyebilir. Para farklı ve tahmin etmediğiniz yerlerden geliyor. Ancak tuhaf masraflara karşı da dikkatli olmalısınız. Yabancı biriyle gizli ve gözlerden uzak bir aşk yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz değişiyor.

Balık Burcu

(19 Şubat-20 Mart)

Bilinçaltınız bu ara bayağı hareketli. Kendinizin bile yadırgadığı hatta onaylamadığı düşünceleriniz size pek huzur vermiyor gibi. Kendinizle mücadele edebilirsiniz. Bazılarınız aldığı bir uzmanlığın profesyonel olarak ticaretini yapmak için araştırma ve plan yapıyor olabilir. Bu iş her ne olacaksa yurtdışı bağlantılı olabilir ya da geniş kitlelere yayılabilir.