19- 26 Mayıs haftalık burç yorumları / Başaklara farklı iş teklifi gelebilir

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Sosyal yaşamınızda tuhaf bir hareketlenme var gibi. Yeni ve değişik insanlarla tanışabilir, onlarla sosyal projeler için çalışabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sıra dışı bir yol izleyebilirsiniz. Ev ve aile yaşamınızda güzel günlere hazır olun. Yuvada bolluk, bereket ve huzur var. Sevdiklerinizle birlikte evde olmak size iyi gelebilir.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Yükselmek ve zam almak için farklı yollar deneyebilirsiniz. Gösterdiğiniz mücadele rakipleriniz tarafından kıskanılmayacaktır ancak size soğuk ve mesafeli davranabilirler. Yakınlarınızla birlikte keyifli zaman geçireceğiniz bu dönem ilginiz onlarla yapacağınız samimi sohbetlere kayabilir. Aileyle birlikte yapılacak işlerden para kazanabilirsiniz. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Yaşama daha farklı bakıyor ve eski felsefenizden özgürleşiyorsunuz. Seyahatleriniz artarken mesleğiniz için yeni teknolojik harcamalar yapabilirsiniz. Hukuksal süreçleriniz için sıra dışı yollar izleyebilir ve mücadelenizi farklı alanlara kaydırabilirsiniz. Aileyle birlikte yapılacak işlerden kazanacağınız paraları ev için biriktirmek isteyebilirsiniz. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Tüm gözler üzerinizde. Kendinize daha çok önem verip fiziksel anlamda da yenileneceksiniz. Yalnızsanız güzel teklifler alabilirsiniz. Yaşamınızdaki ruhsal ve ekonomik krizleri çözmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Eş ya da ortağınızın resmi kurumdaki işlerine yönelik uğraşlarınız olacak. Aileniz ya da kendi sağlığı için ameliyat planlaması yapabilirsiniz. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Dikkatiniz evlilik ortaklık ve ilişkilerinize kayıyor. Var olan ilişkilerinizde karşı tarafın tuhaf ve sıra dışı yaklaşımları size biraz anlamsız gelse de aslında karşınızdaki kişilere tam olarak ne hissettiğinizi de anlayacaksınız. Yeni ilişkilerde marjinal bir dönem olabilir. Bilinçaltınızda rahatlama hissedecek, yapacağınız dua ve enerji çalışmalarının faydalarını göreceksiniz. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

İş ve günlük yaşam ritminizde sıra dışı olaylar olurken organize olmak bu dönem sizin için zorlaşabilir. Biraz spontane yaşamayı öğrenmelisiniz. Farklı iş teklifleri gelebilir. Daha yoğun bir gündeminiz olacaktır. Size aile şefkatiyle yaklaşacak arkadaşlarınızla bu ara sık görüşebilirsiniz. Hedefinize ulaşmanın keyfine varabilirsiniz. Bereketli bir dönemdesiniz.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Yaratıcı enerjiniz yükselirken yaşam enerjiniz de farklılaşıyor. Daha önce yapmadığınız bir spora başlayabilirsiniz. Yalnızsanız marjinal bir kişilikle tanışabilirsiniz. Sevgiliniz varsa bu ara özgürleşmek isteyip bazı davranışları size tuhaf gelebilir. Çocuklarınızla aranızdaki ilişkiyi daha modern bir noktaya taşıyabilirsiniz yine de bazı gerginlik olabilir. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Ev ve aile yaşamınızda hareketli günler başlıyor. Bazılarınız evi yeniden ancak daha farklı dekore edebilir ve bunun için masraf yapabilir. Evinizdeki teknolojik ve elektronik aletleri yenileyebilirsiniz. Aile üyeleriyle aranızda bazı mesafeler oluşabilir. Yeni bir güvenlik sistemi evinize kurdurabilirsiniz. Evdeki düzeninizde alışılmadık değişimler olabilir.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Bazılarınız satış, pazarlama, reklam faaliyetlerine yönelik çalışmalar yaparken kendi yeteneklerini de internet üzerinden gösterebilir. Kendinizde daha önce fark etmediğiniz bir yeteneğinizi bu dönem keşfedebilirsiniz. Ekonomik koşullarınızdaki daralma artık geçiyor. Eş ya da ortağınızın üzerinden gelecek kazançlar sizi rahatlatacaktır.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Para kazancınızı artırmak için sıra dışı yollar deneyebilirsiniz. Bu dönem yapacağınız harcamalarda klasik olmayacaktır. Daha önce ilginizi çekmeyen konulara yatırım yapabilirsiniz. Teknoloji ya da astroloji ve buna bağlı konulara para harcayabilirsiniz. Bazılarınız arkadaşlarıyla yapacağı işlerden gelir elde edebilir. Yalnızsanız güzel bir ilişki başlayabilir.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Hareketli bir döneme girerken yeni kararlar ve aksiyon planları da yapabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Bağlı olduğunuz çevre kişi ya da özelliklerinizden sıkılarak daha özgür bir duruş sergileyebilirsiniz. İnsanlarla aranıza biraz mesafe koymak isteyeceksiniz. Günlük yaşamınızda bolluk ve bereket enerjisi altında olacaksınız.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Bu ara ütopik hayaller içinde olabilirsiniz. Bazılarınız gizli ve sıra dışı ilişkiler yaşayabilir ya da duygularınız daha farklı olabilir. İçinizdeki korku ya da karanlık duyguları geride bırakmak, onlardan özgürleşmek isteyeceksiniz. Yalnızsanız güzel ve sevgi dolu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bebek bekleyenler hamile kalabilir.