18-25 Şubat haftalık burç yorumları / Aşk Akrepler’in kapısını çalabilir

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

İlginç ve bir o kadar aydınlatıcı rüyalar görebilirsiniz. Bilinçaltınızda adeta bir uyanış yaşayacaksınız. Arkanızdan yapılan konuşmalar ve gizli olan her şey bu hafta yavaş yavaş açığa çıkabilir. Aynı zamanda aktif ve koşuşturacağınız da bir dönemdesiniz. Fazla enerjiye ve bununla beraber kaza risklerine dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Sosyal çevreniz canlanıyor. İhmal ettiğiniz arkadaşlarınızla bazı aktiviteler yapabilirsiniz. Ayrıca yeni arkadaşlıklar 

kurabilir, onlarla grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Bazılarınız için yepyeni ideal ve hedefleri belirleme zamanı olabilir. Daha önceden niyet ettiğiniz bir konunun olup olmayacağını ya da hangi aşamada olacağını da anlayacaksınız.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Kariyer yaşamınız canlanıyor. Bazılarınız için toplumsal statü için mücadele zamanları da olabilir. İşini yenilemek ya da pozisyonunda bazı değişiklikler yapmak için görüşmelerin olacağı bir dönemdesiniz. Zıtlaşmamaya özen gösterin. Bu dönem tembellik ve miskinliğe de meyil edeceğinizden bazı konulara odaklanmakta zorluk yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Yurt dışı ve yabancılarla olan konular aydınlanıyor. Seyahat planları yapabilirsiniz. Bazılarınız için yabancı dil öğrenmek ya da akademik eğitimler almak öncelikler arasında. Hukuksal süreç için yeni davalar açılabilir ya da var olan davalarda lehinize sonuçlar çıkabilir. Yaşam felsefenizi yumuşatacağınız bu dönem sistemi anlamak daha kolay olacaktır. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Sağlığınız gündeminizde. Kendinizi öne almalı ve dinlenmeye özen göstermelisiniz. Bazılarınız eşlerinin vergi, nafaka, miras ya da banka konularıyla ilgili kriz yaratacak durumları aydınlatmaya çalışacak. Yeni çözümler bulabilirsiniz. Boşanma sürecinde olanlar için ortaklaşa paylaşımlar söz konusu. Yaşamınızdaki krizler olumlu olarak dönüşmenize yaracak. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

İkili ilişkiler ve ortaklık konularınız bu hafta aydınlanıyor. Belirsiz bir süreçteyseniz ilişkinin hangi aşamada olduğunu 

göreceksiniz. Yine iş ortaklıkları içinde olanlar için de aynı durum geçerli. Yalnız olanlar idealize ettiğiniz partneri karşınızda bulabilirsiniz. Bazı kişilerin gerçek yüzlerini görerek, kim yanınızda kim değil anlayacaksınız. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

İş hayatınız ve günlük yaşam koşullarınız gündeminizde. Bazı şartların değişmesi temponuzu değiştirecek. Yeni bir işe girebilir ya da yeni iş arkadaşlarıyla çalışabilirsiniz. Artan temponuz psikolojinizi etkileyebilir. Özellikle bağırsak ve mide sorunlarına dikkat! Sağlığınıza özen göstermiyorsanız birtakım tahliller yaptırabilir ve bu konulara eğilebilirsiniz. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Yalnızsanız, hayal ettiğiniz hatta yarattığınız aşk her an kapınızı çalabilir. Duygusal ve derinliği olan bir aşk var gibi. Yanı sıra devam eden ilişkinizde romantik günlere hazır olun. Çocuklarınızla ilgili güzel ve sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız çocuklarının sağlığıyla ilgili alerjik ya da cilt rahatsızlıklarıyla uğraşabilir. Sevgi enerjiniz yükseliyor. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Ev ve aile konularınız gündeminizde. Ev taşınması ya da evde bazı değişiklikler yapmak sizi bu hafta zorlayabilir. Yuvanızdaki güvenlik ve huzur bu ara sizin için öncelikli önemli olacaktır. Bazılarınız babalarının sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilir. Bazılarınız ailedeki otorite konumundaki kişilerle zıtlaşma yaşayabilir. Mücadele etmeyin. Ego yapmayın. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla ilgili konular aydınlanıyor. Onlarla daha fazla zaman geçirebilir birlikte kısa ve eğlenceli geziler yapabilirsiniz. İletişime bağlı konularda yoğunluk olabilir. Satış pazarlama medya basın yayın alanlarında mesleğinize yönelik yeni çalışmalar başlatabilirsiniz. Kısa ve hızlı eğitim alacağınız konulara yatkınlık duyabilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Şu ara parasal konularınız gündeminizi oluşturuyor. Yeni kazanç kapıları ya da kazancınızı artırmanın yollarını araştırmaya başlayabilirsiniz. Bu konularda bazı aydınlanmalar da yaşayacaksınız. Kazancınız artabilir ya da ek gelir imkânı olabilir. Öz değer duygunuzla sıklıkta yüzleşeceğiniz bir dönemdesiniz. Parayla olan ilişkinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Neyi beslediyseniz son zamanlarda hayatınızda o konu aydınlanacak. Zorlukların altında ezildiyseniz daha da ezilebilirsiniz. Zorluklarla mücadele ettiyseniz şimdi başarınızı kucaklayabilirsiniz. Kendinizi öne çıkaracağınız belirsizliklerden sıyrılacağınız bir döneme giriyorsunuz. Gözler size çevriliyor, kendinizi anlatabilecek ve sizden bahsetmelerini sağlayacaksınız.