17-24 Mart haftalık burç yorumları / Yengeçler yaptıklarıyla öne çıkıyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Eş ya da ortağınızla alakalı resmi kurumlardaki işlerde sorunların çözülmesi için biraz zamana bırakmayı biraz teslimiyet içinde olmayı seçebilirsiniz. Bu noktada burs veya prim gibi beklentileriniz de aynı şekilde çözülecektir. Zihniniz daha dingin, düşünceleriniz artık biraz daha akışı kabulden yana olabilir. Hafta başından sonra iş yaşamınız hareketleniyor.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

İlişkilerinizde, evlilik ya da ortaklıklarınızda hayal ettikleriniz, beklentileriniz için bazı şeyleri akışa bırakarak teslim olmayı öğreniyorsunuz. Hedeflerinizi daha kontrolsüz ve plansız niyetlerle gerçekleştireceğinizi düşünüyorsunuz. Arkadaşlarınızla plansız yapacağınız organizasyonlardan bu ara daha çok keyif alabilirsiniz. Düşünceleriniz rekabet dolu, gizli mesajlar alabilirsiniz. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Toplumsal duruşunuz ve kariyerinize ait planlarınızda daha teslimiyetçi ve akışa teslim olmaya başlıyorsunuz. Bazı şeyleri oluruna bırakıyorsunuz. İşiniz, sağlığınız ve günlük rutin planlarınızda bu ara organize olmak istemeyeceksiniz. Arkadaşlarınızla aranızda sözel rekabet başlayabilir. Ego savaşlarından bu ara keyif alabilirsiniz.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Çocuklarınızın geleceği ya da eğitimine yönelik konularda daha teslimiyetçi bir felsefe benimsiyorsunuz. Bazılarınız sevgilisiyle dinleneceği o tatile çıkabilir. Yaşam felsefeniz değişerek sizi kaderci bir bakış açısına götürebilir. İş, meslek yaşamınızda üstlerinizle rekabet içeren diyaloglara girebilirsiniz. Bir konuda yaptıklarınızla öne çıkacak dikkat çekeceksiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Önceliğiniz ev ve ailenin aile büyükleriyle ilgili meselelerin çözümü olacaktır. Bu noktada iş ya da kariyerinizi biraz geriye çekerek bu konuları öne alabilirsiniz. Bazılarınız için ruhsal sıkıntılardan ders alarak inançları kuvvetlendirme zamanı. Boşanma sürecinde olanlar adil bir dağılım olması için mücadele edebilirsiniz. Parasal sorunlarda biraz teslimiyetçi olmalısınız.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

İlişkilerinizde evlilik ya da ortaklıklarınızda yeni ve inançlı bir döneme giriyorsunuz. Bazı şeylerin düzeleceğine dair güçlü inançlarınız var. İletişiminiz bu konularla ilgili hareketlenirken aslında yakınlarınıza da bazı şeyleri oluruna bırakmak gerektiğini söyleyeceksiniz. İş yaşamında günlük hayatta hareketli ve tempolu olabilirsiniz. Rakiplerinizle rekabet artabilir. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

İş yaşamında ya da günlük yaşamda yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemde plan ve kontrol yok! Her şey akışta ve olması gerektiği gibi mantığında olacaktır. İlişkilerinizde partnerinizle rekabet edebilirsiniz. Ancak karşı taraf her durumda kaybedebilir. Yoğun iletişim kurabilir yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ortaklık teklifi alabilirsiniz ancak düşünmenizde yarar var.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Aşk yaşamınız ya da çocuklarla ilişkilerinizde daha teslimiyetçi aynı zamanda daha inançlı bir döneme giriyorsunuz. Bu konular kişiliğinizin daha da derinleşmesine hatta olgunlaşmanıza neden oluyor. Kaçırdığınız bir fırsat tekrar ortaya çıkabilir. Parasal konularda bu hafta karar vermeyin eylem yapmayın. Yeteneklerinizi ortaya çıkartmak için kalbinizin sesini dinleyin. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Hafta sonu spor yapmak çok hareketli geçirmek sizin için zorlaşabilir. Bu konuları zorlamayın. Hafta başından itibaren parasal konulara eğilmek durumunda kalacaksınız. Ev ve aile yaşamınız aile büyükleriniz ya da güvenliğinizi ilgilendiren konularda biraz daha teslimiyetçi bir duruş sergileyeceksiniz. Hafta sonu su kazalarına dikkat.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Yakınlarınızla bu ara ansızın planlanmadan yapacağınız organizasyonlar yada kısa geziler hayatın teslimiyetle daha akışkan olduğunu anlatacak size. Özellikle eski arkadaşlarınızın da bu planlara dahil olması eski yaralarında sarılmasına neden olacak. Aile büyükleri ile fikirleriniz bu ara çelişebilir. Ev için masraf yapabilirsiniz. Bu beklenmeyen masraf canınızı sıkabilir.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Parasal konularda ne kadar kontrol ederseniz edin bazı şeyleri teslimiyet ve kabulle çözeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özellikle bu dönem finansal konularda mantık yerine sezgilerinize güvenin. Yakın çevreyle iletişim bağınız hareketleniyor kardeşlerinizle bir arada olabilir ve plan yapabilirsiniz. Satış pazarlama konularında rekabetçi ve yenilikçi fikirler para kazandırabilir. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Yaşam ve çevresel koşullarınızı yenilemek isterken bunu kontrol etmeden aşina olduğunuz yollarla yani akışa bırakarak hatta niyetle yapıyorsunuz.  Çocuklarınız ya da sevgilinizle ilgili eski bir mesele çözüm buluyor ve süreç artık şifalanıyor. Yaratıcı enerjiniz çok yüksek kaçırdığınız bir fırsatı bu ara tekrar yakalayabilirsiniz. Spora ya da diyete başlayabilirsiniz.